cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 al bi vınn kendine. laptop yanında. dağda taşta bayırda, elektrik olan heryerde oynarsın. nöbette bizim astegler kpss calisirdi. sen de mmorpg'lere akarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Vatan haini puşt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oyun ne merak ettim metin 2 için falan kasmıyosundur inşallah ahah bi de ters yere düşmezsen zaten şimdi ne kadar oynuyosan o zaman da o kadar oynıcan. hangi bölümü okudun bilmiyorum ama astek çıkayım bari oyun oynarım dediğine göre sittin sene iş bulamayacaksın herhalde sivilde. oyun oynarken para kazaniyim diyosun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 acemilikde oynayamazsın usta birliğindede düştüğün yere göre komutanına göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 acemilikte pipisiyle bile oynayamayabilir, ama asteğmen olunca değişiyor işler. branş ne bi de, ona göre gideceğin yer ve yapacağın iş hakkında az biraz fikrimiz olur. inşaat mühendisi falansan verirler istihkama, kışın kar kürürsünüz iş makinesiyle yazın da yol duvar bina zart zurt yaptırır dururlar, pek vaktiniz olmaz. veteriner falansan gıda kontrole falan veriyorlar, 8-5 çalışıyorlar genelde, nispeten onlar da rahat karışan görüşenleri yok, gıda kontrolü, laboratuvar işleri yapıyorlar. makine mühendisleirni genelde bakım birlik/bölüklerine veriyorlar, öyle ahım şahım bi görev olmuyor pek. elektrik elektronik vs.'yi de bakım / muhabere'ye falan veriyorlar, belli olmuyor sağı solu. en az ayda 3-4 kere de nöbet kitlerler çöm bu diye, nöbette odana çekilir takılırsın, ama zırt pırt rahatsız edebilirler de. bu dediklerim tugay vb. yerlere düşersen geçerli tabii, tabur ve altı bi görev yerin olursa hiç belli olmaz. ama sonuç olarak genelde memur kafasında takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 lan yıllardır oynayamadıgım youn ozlemımı bu sekılde doldurmak ıstıyorum askerlıkte baska ne yapabılırsın kı.. şahsıma yapılan agır hakeretler için mahkemede görüşeceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bck said: lan yıllardır oynayamadıgım youn ozlemımı bu sekılde doldurmak ıstıyorum askerlıkte baska ne yapabılırsın kı.. şahsıma yapılan agır hakeretler için mahkemede görüşeceğiz.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 askeri mahkeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bck said: askeri mahkeme ಥ_ಥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bakbakayim.com öhöm öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mahkemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır önce ben açıyorum davayı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yedek subaysan memur gibi 9-5 çalışıyosun işte. istediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İş yoğunluğuna ve nöbet sıklığına bağlı. Bazı günler yorgunluktan yatağıma resmen sürünerek gidiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yedek subay ciddi ciddi nobet tutuyor mu? Arkadasim yapti ayni uni bolum nobet tutanlari check ediyorum diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi. komando astsubay olursan operasyon bile olası. öyle astsubay = kebap değil (tamam çogunlukla öyle de, şans işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bck said: yedek subay ciddi ciddi nobet tutuyor mu? Arkadasim yapti ayni uni bolum nobet tutanlari check ediyorum diyordu nöbet var, nöbet var. erler kule / mıntıka nöbeti tutar. belli bi yerde devriye atar, genelde 1-2 saatlik nöbetlerdir. subay - astsubay ise amm/ kolluk nöbeti tutar. sana verilen bölgedeki her şeyden sorumlusundur, nöbet tutanları kontrol edersin, olaylara müdahale edersin, içtima alırsın vs. yedek subay adamı eline silah verip 2 saat bi yere dikmezler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Operasyon falan yok milleti korkutmayın :D Dipnot: komandoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 komando olmamak için ne yapmak lazım kusurlarımı gözden geçiriyorum. tecil için muayene olduk diye başka muayene yapmıyorlarmış. ben yaparlar diye ilkinde hiçbişi demedim. gözler fln da sağlam ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 devriye zevkli oluyordu yau hele ki hava -15derece ise lanet olsun sana afyon bir kez daha kinimi kusayim burdan bu arada oyun icin internet kafeyi oneririm benim gibi sahibini kafalarsan yemek de belese gelir gece kapandiktan sonra da sabaha kadar pvp ama calisirken biraz zor o iş bi ihtimal muhaberedeki erleri kafalarsan geceleri gold kasarsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 çok fazla online oyun oynayabilecğeini düşünme. Nereye hangi görevle düştüğüne bağlı herşey çok değişiyor. Ben de tankçı asteğmen olarak lüleburgaz da yaptım. Kaptop um vardı ordu evinde kalıodum ama internet bok gibiydi abazan teğmenler sömürüyodu neti. O zamanlar 3g muhabbeti yeni çıkıodu düzgün çekmiodu. Zaman ayrı bir problem asteğmensen garanti denetleme görecen demektir. Salak salak işlerin üstlerin veya astların olan ama seni skkine takmayan astsubaylar tarafından sana kitleneceğini görecen. Nöbet de var, tam gün kışladan çıkmadan veya karkol işte. Nerenin nöbeti varsa. Laptop yasak içerde ama bazen göz yumuyolar bazen yummuyorlar. ayda en ortalama 6 gün ki bunlardan en az 1-2 si haftasonu bir güne gelcek şekilde nöbet vurur. bayramlarda şansın yok. o yüzden düzenli girmek zorunda olmadığın bir mmo tavsiye ederim. yada bolca single player oyun al bitir. Ben öyle yaptım. Hayatımda oynamadığım kadar singleplayer oyun oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 şuan edirne meriçteyim ve 80 günüm kaldı ... astek olmadım ama senın olma şansını bılmedıgımden bısı dıyemem fakat astek lerın 3 ay lık acemılıgı var bu surecıde unutmayıp acemılıkte 6 dan sonra uykuya zaman ayırırsın :) sen bence unut o mmorpg vb olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bölüğüne bağlı kimisinde kastırıyorlar ama arkadaşım wowda kaç tane karakter kastı nöbetlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 insan hayattan soğuyor,adam mmorpg derdinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 askere gidip niye oynuyorsun ki arkadaş. 3 ay üstüne 2 ay daha acemilik yap (=kısa dönem) git evinde oyna 7 ay lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar