Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook'ta "ilişkisi var" çok mu liseli işi?

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile.

hayır yani şu o kadar saçma ki.kozalak kendi dediğine inandı mı acaba sdfs

sonuçta bu platformların doğuşuna tanıklık etmiş nesilleriz.yıllardır irc icq yonca monca o şu bu neyin ne olduğunu biliyor herkes
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

BonePART said:

ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur
facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi
manyak mısın

niye bakmıyalım lan
feysbuk o yzden yok mu

abi işin gücün mü yok
yaw şu orta okulda arkasında oturduğum sürekli burnunu karıştıran çocuk son 6 ayda napmış bi bakalım diye
herifin profilini açıp inceliyo musun

ben tanımadığım ve mesaj felan atan bi adam olursa anca bakıyorum nerden tanıyorum diye
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kozalak said:

abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile.

hayır yani şu o kadar saçma ki.kozalak kendi dediğine inandı mı acaba sdfs

sonuçta bu platformların doğuşuna tanıklık etmiş nesilleriz.yıllardır irc icq yonca monca o şu bu neyin ne olduğunu biliyor herkes

abi saçma biliyorum. ama yapan var yani. :D yapana da mal dedim zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

senko said:

BonePART said:

ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur
facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi
manyak mısın

niye bakmıyalım lan
feysbuk o yzden yok mu

abi işin gücün mü yok
yaw şu orta okulda arkasında oturduğum sürekli burnunu karıştıran çocuk son 6 ayda napmış bi bakalım diye
herifin profilini açıp inceliyo musun

ben tanımadığım ve mesaj felan atan bi adam olursa anca bakıyorum nerden tanıyorum diye

işim olmadığı zamanlar bakıyorum zaten :)
ama merak ettiğim insanın açar bakarım.
Sosyal ağlarda paylaş

stalker kavramından bi haber olanlar mı var ya :D

zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini.

bir de newsfeed spamleyen mallar var, onları hide edip merak ettiğimde ne mallıklar yaptıklarına bakıyorum arada bir. neyse konu dağılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini.

Bu bilginin kaynağı ne?
Ben de gayet facebooka hiç girmediklerini bildiğim arkadaşlarım falan da görünüyor. Bence yanlış bilgi.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

kozalak said:

Bu bilginin kaynağı ne?
Ben de gayet facebooka hiç girmediklerini bildiğim arkadaşlarım falan da görünüyor. Bence yanlış bilgi.

aynen
facebook profilini kim baktı diye bi bilgi tutmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

aktiftablet said:

kozalak said:

Bu bilginin kaynağı ne?

aynen
facebook profilini kim baktı diye bi bilgi tutmuyor

bu bilginin kaynağı nedir peki? bence kesin tutuluyor, hangi sayfalarda ne kadar dolandığın vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

peki tanıyor olabilceğiniz kişiler arasında aylarca eski kız arkadaşının 1. sırada çıkmasının açıklaması var mı sdfs

en fazla 2. 3. sıraya geriliyor.hep en üstte

abi o mutual freidnsle alakalı bi mevzu sanırsam
onnara öncelik veriyor

@kozalak : bu arada abi bilgi tutuluyosa bile
dışarı verilmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...