Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kozalak said: abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile. yahu sözlüyken, kızın parmağında yüzüğü görüp "hehauh sen biri yavşamasın die takmışsındır bunu" diye yanaşmaya kalkan vardı peheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 evet öyle mallar da var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: Saçma olmasa beni bulmazdı zaten eahueah Su ne kadar dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bana kimler mesaj gönderebiliri kısma varken nasıl abaza sorunu çekiyorlar o da ayrı bi yalan sdfs eğer listende abaza varsa silersin. istemem yan cebime koy onların cogu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Red said: bana kimler mesaj gönderebiliri kısma varken nasıl abaza sorunu çekiyorlar o da ayrı bi yalan sdfs eğer listende abaza varsa silersin. istemem yan cebime koy onların cogu. bravo güzel özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 red nokta tespitte sınır tanımıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kozalak said: abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile. hayır yani şu o kadar saçma ki.kozalak kendi dediğine inandı mı acaba sdfs sonuçta bu platformların doğuşuna tanıklık etmiş nesilleriz.yıllardır irc icq yonca monca o şu bu neyin ne olduğunu biliyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 BonePART said: ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi manyak mısın niye bakmıyalım lan feysbuk o yzden yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 senko said: BonePART said: ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi manyak mısın niye bakmıyalım lan feysbuk o yzden yok mu abi işin gücün mü yok yaw şu orta okulda arkasında oturduğum sürekli burnunu karıştıran çocuk son 6 ayda napmış bi bakalım diye herifin profilini açıp inceliyo musun ben tanımadığım ve mesaj felan atan bi adam olursa anca bakıyorum nerden tanıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Red said: kozalak said: abazanlar sağolsun bazı kızlar ilişkisi var yapmak durumunda kalıyor olmasa bile. hayır yani şu o kadar saçma ki.kozalak kendi dediğine inandı mı acaba sdfs sonuçta bu platformların doğuşuna tanıklık etmiş nesilleriz.yıllardır irc icq yonca monca o şu bu neyin ne olduğunu biliyor herkes abi saçma biliyorum. ama yapan var yani. :D yapana da mal dedim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 BonePART said: senko said: BonePART said: ilişkisi var olsa nolur olmasa nolur facebookta insanların profil sayfasına girip bakıyo musun ki abi manyak mısın niye bakmıyalım lan feysbuk o yzden yok mu abi işin gücün mü yok yaw şu orta okulda arkasında oturduğum sürekli burnunu karıştıran çocuk son 6 ayda napmış bi bakalım diye herifin profilini açıp inceliyo musun ben tanımadığım ve mesaj felan atan bi adam olursa anca bakıyorum nerden tanıyorum diye işim olmadığı zamanlar bakıyorum zaten :) ama merak ettiğim insanın açar bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi saçma olan o zaten insannarı neden merak ediyosun abi listendeki adamlar arkadaşın eşin dostun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 stalker kavramından bi haber olanlar mı var ya :D zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini. bir de newsfeed spamleyen mallar var, onları hide edip merak ettiğimde ne mallıklar yaptıklarına bakıyorum arada bir. neyse konu dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kozalak said: zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini. Bu bilginin kaynağı ne? Ben de gayet facebooka hiç girmediklerini bildiğim arkadaşlarım falan da görünüyor. Bence yanlış bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bilginin kesinliği yok. ama bi ara can sıkıntısından araştırmıştım, orada bi algoritma döndüğünü söylüyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 aktiftablet said: kozalak said: zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini. Bu bilginin kaynağı ne? Ben de gayet facebooka hiç girmediklerini bildiğim arkadaşlarım falan da görünüyor. Bence yanlış bilgi. aynen facebook profilini kim baktı diye bi bilgi tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sayfayı beğen profiline girenleri gör %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 BonePART said: aktiftablet said: kozalak said: zaten dikkat edin, kendi profilinize girdiğinizde arkadaşlar kısmında sürekli belirli kişiler görünüyor. işte onlar sizi stalklayanlar ya da sizin stalkladıklarınız. ben sürekli aynı kişileri görünce noluyo lan diyip bi geziniyorum profilini. Bu bilginin kaynağı ne? Ben de gayet facebooka hiç girmediklerini bildiğim arkadaşlarım falan da görünüyor. Bence yanlış bilgi. aynen facebook profilini kim baktı diye bi bilgi tutmuyor bu bilginin kaynağı nedir peki? bence kesin tutuluyor, hangi sayfalarda ne kadar dolandığın vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Facebook sayfasını açtığımda gördüklerim, facebooktan mesajlaştığım, ya da paylaşımlarına yorum yaptığım kişiler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 peki tanıyor olabilceğiniz kişiler arasında aylarca eski kız arkadaşının 1. sırada çıkmasının açıklaması var mı sdfs en fazla 2. 3. sıraya geriliyor.hep en üstte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 exi özlüyorsun itiraf et red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Red said: peki tanıyor olabilceğiniz kişiler arasında aylarca eski kız arkadaşının 1. sırada çıkmasının açıklaması var mı sdfs en fazla 2. 3. sıraya geriliyor.hep en üstte abi o mutual freidnsle alakalı bi mevzu sanırsam onnara öncelik veriyor @kozalak : bu arada abi bilgi tutuluyosa bile dışarı verilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o sağ üstteki people you may know hedesi biçok şeyi hesaba katıyo ya. profildeki friends hedesi de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar