Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea, nasil tarife? 35TL, Avea ici sinirsiz, 500dk her yone, 500 sms, 500mb

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Telekomunikasyon sirketlerinden nefret ederim ondan bir fikrinizi alayim dedim, hepsi soymaya calisiyor insani nasil olsa.

Faturali tarife, guzel gozuktu gozume. Ne dersiniz daha guzel onerisi olan veya bunda bir bityenigi var diyen var mi? 35 yerine 55 odemeyelim sonra. Ciddi gecmeyi dusunuyorum.

Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifesi:
Ayda 35 TL’ye her yöne 500 dakika + Avealılarla sınırsız konuşma + her yöne 500 SMS + 500 MB cepten internet

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KontroluSec500Tarifesi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya avea turkcell tartismasina girmeyelim turkcell faturali da kullandim paketler bitmeden haber bile vermiyo otomatik yeniliyordu, avea mesaj atar hep nasil iptal edecegini yazar. Bence turkcell daha somurucu ama sonucta hepsi soymaya calisiyor bizi bir nebze. Avea ile iyiyim tanidigim konustugum cogu kisi avea.

Avea soyle turkcell boyle degil de tarife uzerinde konusursak daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica yikilan paket kullaniyorum hatta tarifem de katlayan tarife yani 20 liraya 1000dk avea ici, 1000 sms, 1gb internet ve 60 dakika civarlari da her yone konusuyorum.

Kisaca aveayi degistirmeyi dusunmuyorum. Tarifemden de memnundum ama 35 liraya sinirsiz avea ici konusma ve 500dk her yone cok hos gozuktu ve eger hakkaten oyleyse tercih ederim su anki paketime
Sosyal ağlarda paylaş

Avea'da kullanıyorum, Turkcell'de.. Hep Turkcell'den çektim. Ofislerinde çalışan mal çalışanlar yüzünden fazladan 1 ay fatura ödedim. Kafalarına göre söylemeden 3 ayda bir tarifeyi yenileyip beni üst paketlere taşıdılar filan. Bir şey deyince de sallamadılar. Bir ay boşa fatura ödedim kayıt mayıt açtılar ofisteki kadın bana atar yaptı filan.

Avea'da daha sorun yaşamadım. Paket neyse onu ödedim şu ana kadar.

Hepsinde sorunlar oluyor ama en azından yenilenirken, devam etmiceksen sana bunu önerebiliyor. Fiyatıyla haber veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Alt yapı nasılsa avea ya illkai çekmeme problemi gibi bir olay olmayacak .Az konusan adamsanız mesela ben gibi alınabilir 19 tl ye 250 dakika heryöne 5000 sms 500 mb internet var ha smslede aranız iyi değilde yaparsın 10 tl ye sınırsız internet oh mis gibi takıl.

He ben bu arada turckcell kullanıyorum 29 tl heryone 500 dakika 5000 sms hangi akla böyle bir hat alşdım bilmiyorum hayatımda 10 tane sms atmamısımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...