xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Telekomunikasyon sirketlerinden nefret ederim ondan bir fikrinizi alayim dedim, hepsi soymaya calisiyor insani nasil olsa. Faturali tarife, guzel gozuktu gozume. Ne dersiniz daha guzel onerisi olan veya bunda bir bityenigi var diyen var mi? 35 yerine 55 odemeyelim sonra. Ciddi gecmeyi dusunuyorum. Kontrolü S.E.Ç. 500 Tarifesi: Ayda 35 TL’ye her yöne 500 dakika + Avealılarla sınırsız konuşma + her yöne 500 SMS + 500 MB cepten internet http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KontroluSec500Tarifesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bak, hiç avea'ya bulaşma. git 10 15 lira daha fazla ver, kaliteli olan turkcell'i kullan. avea faturayı giydirecek yer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 oha lan escape, +1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ya avea turkcell tartismasina girmeyelim turkcell faturali da kullandim paketler bitmeden haber bile vermiyo otomatik yeniliyordu, avea mesaj atar hep nasil iptal edecegini yazar. Bence turkcell daha somurucu ama sonucta hepsi soymaya calisiyor bizi bir nebze. Avea ile iyiyim tanidigim konustugum cogu kisi avea. Avea soyle turkcell boyle degil de tarife uzerinde konusursak daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi avea giydiriyo ama cidden, tarife farkmaz. vodafonluyum mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ayrica yikilan paket kullaniyorum hatta tarifem de katlayan tarife yani 20 liraya 1000dk avea ici, 1000 sms, 1gb internet ve 60 dakika civarlari da her yone konusuyorum. Kisaca aveayi degistirmeyi dusunmuyorum. Tarifemden de memnundum ama 35 liraya sinirsiz avea ici konusma ve 500dk her yone cok hos gozuktu ve eger hakkaten oyleyse tercih ederim su anki paketime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 30,25 tl aylık fatura ödüyorum, avea kullanıyorum. 500dk heryöne 2000sms heryöne sınırsız internet(2gb 3g limiti var, sonra 128kb'a iniyo hız ama 2gb zar zor doluyo zaten) gayet de memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Aynen, avea burada en ezilmis en kotu ceken operator en dusuk fiyatla musteri cekiyor, hatta en cok ogrenciler tercih eder. Avea cekmiyo diye laf denilse bise demicem de pahali demek akil kari degil turkcellde her yone konusayim internetim sms'im olsun de 60-70 lirayla basliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Aylık 32 liraya sınırsız internet 1gb'dan sonra hız düşüyo her yöne 300dk avea içi 3000dk ve 3000sms. dipnot: İnternet istemezsen geri kalan 22tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Dartanian said: Aylık 32 liraya sınırsız internet 1gb'dan sonra hız düşüyo her yöne 300dk avea içi 3000dk ve 3000sms. dipnot: İnternet istemezsen geri kalan 22tl. Tarifenin adi? Bu sekilde bulamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer this. Faturasızdan faturalıya geçmen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hay ya avea 32 tl faturasızdan faturalıya yaz googlea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ya ben faturalı avea kullanıcısıyım da tam senin yazdığın tarife lazım, illa kontürlüden mi geçmiş olmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Valla tam bilmiyorum ben faturasızdım bi sıkıntı olmadı o yüzden sormadım. Mutlaka bi bug'ı vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bende avea 500dk heryöne 2000msj heryöne sınırsız internet var.30 lira ama tavsiye etmem interneti bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Avea'da kullanıyorum, Turkcell'de.. Hep Turkcell'den çektim. Ofislerinde çalışan mal çalışanlar yüzünden fazladan 1 ay fatura ödedim. Kafalarına göre söylemeden 3 ayda bir tarifeyi yenileyip beni üst paketlere taşıdılar filan. Bir şey deyince de sallamadılar. Bir ay boşa fatura ödedim kayıt mayıt açtılar ofisteki kadın bana atar yaptı filan. Avea'da daha sorun yaşamadım. Paket neyse onu ödedim şu ana kadar. Hepsinde sorunlar oluyor ama en azından yenilenirken, devam etmiceksen sana bunu önerebiliyor. Fiyatıyla haber veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Büyükşehir insanı için Avea iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Avea alıcaksan git bimcell al aynı şey hem bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bedava derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Çoğ ucuz babında yani bedavadan kastım 20 tl yükleyip internet mesaj paketi alabiliyorsun.Fatura derdi yok yükle 20 lira yap aylık internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Tarifesi uyuyorsa Bimcell alınabilir evet. Müşteri hizmeti beklememek kaydıyla tabi :) Şebeke avea şebekesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 GERGE said: Büyükşehir insanı için Avea iyi. şuna +1 4 seneyi aşkın aveadayım. ondan önceki 5-6 sene de turkcelliydim. 50k yı geçen bir yerdeyseniz avea gayet yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Alt yapı nasılsa avea ya illkai çekmeme problemi gibi bir olay olmayacak .Az konusan adamsanız mesela ben gibi alınabilir 19 tl ye 250 dakika heryöne 5000 sms 500 mb internet var ha smslede aranız iyi değilde yaparsın 10 tl ye sınırsız internet oh mis gibi takıl. He ben bu arada turckcell kullanıyorum 29 tl heryone 500 dakika 5000 sms hangi akla böyle bir hat alşdım bilmiyorum hayatımda 10 tane sms atmamısımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 faturalıyım ben şimdi aveada kampanyam bitti... ben hangi tarifeyi önerirsiniz bakyıorum bakıyorum hiç faturalılardan geçiş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar