Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Stat sistemini anlatmislar sitede Kullandikca artacak base statlar vs itemlarda stat olmayacak diğer mmolar gibi Vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xaenin said: Combat detayları geliyor, heyecandan altıma sıçıcam yine Each part of a character’s body is protected only by its own piece of armor Body parts take damage individually, and each part has its own pool of health and injury effects Player-created abilities can add a modular component to target a specific region of the body şu olay ne kadar lezzetli görünse de ileride kaldırılacağını bilmek de bir o kadar koyuyor insana. bir çok oyun denedi zamanında benzer olayları. daha sonra lag, kasıntı sebepleri ile kaldırdılar hep. gene de bir umut insanın inanası geliyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Abi öyle değil yalnız, yani senin swingin real time register edilip adamın neresine geldiğine göre karar vermiyor. Abilityleri, spelleri vs. vücudun neresine daha fazla hasar vereceğine göre karar vererek yaratıyorsun, o şekilde vuruyor. Healerlar da ona göre healladıkları insanın neresi daha fazla hasar aldıysa ona göre tasarladığı healing spellerini kullanıyor olacak. Spellerde de bu arada backfire gibi şeyler olacak. Magelerin yüksek damage, çok az mobilitye sahip olmasını istiyorlar ama hareket edemezsiniz ile kısıtlamak istemiyorlar, dolayısıyla sen çok taşaklı bir büyü atarken hareket etmeye karar verirsen spell backfire edebiliyor, missleyebiliyor vs. Aynı şekilde melee classlar da war mode'a geçtiğinde yavaşlayacakmış, bunny hop yapan adamlar görmek istemiyoruz diyorlar. Terrain de önemli rol oynayacakmış, bir yerden bir yere gitmek için yoldan gitmek ile offroad gitmek arasında baya hız farkı olacakmış. O yüzden kendi kalenden başka yerlere yol yapman falan gerekecek hızlı gidiş geliş ticaret vs. için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Crafting Sistemi İle İlgili Bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 kaç yıl oldu adamlar hala pp sunumu ile bilgi veriyor, kağıt üzerinde bilgiyle hype yapmayın abi, ben de 1 haftada dünyanın en iyi mmo sunu yapabilirim o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Hype? BSC'de verilen bilgileri paylaşıyorum, ESO topiği değil burası, hypa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sana demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 bana mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben de senin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/11728/caliskan-ahmet-039in-dellendigi-an-hababam-sinifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 sana sana sana hepinize be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Crafting planları iyi de gathererla crafter farkli mi olacak annamadim orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Pure crafter altında 3 tane tree olacak, Taker-Shaper-Maker şeklinde ama her pure crafter üçünü de yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Anladın mı lan aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 öyle konuşma "eski" daoc çulardan uyarı alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Eski daocçular bunu yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 O eski daocçular beta key var mı abi diye gezecek daocçular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 275 dolares yapıştırmak mantıklı gözüktü bana burada... 3 yıl free subs veriyor ondan sonraki yıllar için ise sadece 1 dolar üyelik ücreti var. mantıklı baya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ben fundladıydımdı bunu. habire mail atıyorlar ediyorlar falan ama cidden bu kadar sürede görsel neredeyse hiçbir şey sunmadılar. ilk etapta 2014 ağustosta betaya alıcaklardı bizi güüüüya. anlamıyorum abi niye o kadar yenilikçi yaklaşıyorlarsa. neredeyse 14 senelik oyun. telif sıkıntısı olmayacak şekilde değiştirerek al komple baştan yap geç oynanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 İşe girip acil ihtiyaçlarimi adiktan sora yuklu basarim alpha gameplayi gorup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Alpha accessler gelmiş bu arada 350 dolar veren backerlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 alpha gameplay gorup oyundan sogursun. Sparkcaster said: İşe girip acil ihtiyaçlarimi adiktan sora yuklu basarim alpha gameplayi gorup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Ekmekte yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Var da kapalıymış server giremiyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 lan millet çekilişten oyun, headphone kazanıyor ben ördek kazanmışım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar