Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 3 gündür uğraşıyorum oyunu launcherla kurmayı bi türlü beceremedim. sürekli bi aşamada takılıyor, öyle boş boş bekliyor. şurda: http://www.mmofringe.com/forum/17-Star-Wars-The-Old-Republic/20289-swtor-launcher-troubleshooting-guide "main asset'te takılırsa main assetin version dosyasını silin" diyor. onu da denedim. 11gb dosyayı baştan kurdu. fixlauncher.exe denedim, launcher.exe'yi yönetici olarak çalıştırmayı denedim, launcher'ı kapatıp açtım, repair çalıştırdım felan defalarca defalarca. 50gb'e yakın dosya indirmiştir herhalde, AKK'nin canına okudu şerefsiz. daha kolay bir yöntem yok mu oyunu kuracak? pirated client, hacked client felan indirip oynayabiliyor muyuz? o tip bir şeyler var mı? normal launcher'da olmuycak bu iş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 launcher için para vermen gerekebilir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 launcher için niye para veriyoruz yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=419492 oyunun ilk haftasından beri var herhalde bu problem. Belki işine yarar bişi yazıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 harbi lan early accessten beri buglı launcher sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben de 1 haftadır indiriyorum 19gb olmuş halen 4gblık bi şey indiriyo adf kaç gb la bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bi sinirle uninstall yapıp aylar sonra merak edip bastan download yapanların ızdırabı ; )) ps:oyun 25 gb falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar