Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu bölümü de denyolar bastı

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Gönderen : cemlord123

Özel Mesaj : merhaba senin kafayı yedğini duydum ve hemen yetiştim. Benimle jedi account takas edermisin? bak şöyle olacak sen account name ini ve password ünü özel msjdan bana gönder bende sana kendi account name ve passwordümü vereyim !!! Charım:Jedi Knight
Lightsaber özelliği: 4/0/0/1 , 30 milyon credits
20 tane landspeeder,10 tane ev var !!!,30 tane renkli lightsaber kristali , 10 tane de force krystali var sw:g charımın başlıca özelliklerim ve itemlerim bunlar. cevabını bekliyorum iyi günler !!

LÖL ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye olm, sinir krizi geçirceğine sen de yaz eheh.

Ben takas etmem mesela çünkü benim 31 evim, 21 kristalim var ve jedi masterım. üstelik ls 5002[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Sosyal ağlarda paylaş

git kendini becer... haha ingilizceden dilimize geçmiş çok güzel bir argo :)
ah bir ben jedi kasamıyorum o xp grinding çok ters geldi bana uğraşamıyorum aslında çok isterdim bir jedi oynatmayı ama nasip olması aslında force progression 2 deyim yani village kısmı ama kastı işte neyse onu geçtim harbiden swgciler buluşsun :) taksim olur tophane olur koşuyolu olur heyd yoksun salonda uzun zamandır ne iş özlettin kendini...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...