Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 O kolla bir tane yapıştırsa bana yarısı boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 az şenlendireyim ben albümü. bakalım ne fotolar çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 saeros sakalı makalı kes sen. ağzı burnu güzel adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sae gençken daha yaşlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu arada sağdan soldan bulunmuş fotoğraflar değil bunlar. hepsi bir dönem paticiğe kendi istekleri ve rızası ile konulmuş fotoğraflar. yani umarım problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hasta mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 niye kaldırdın fagsonluk yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 karanlık güçler iş başında yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 fag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bir eleman vardı patidekilerin fotoğraflarını arşivleyip 5-6 ayda bir albüme koyan, sonra ayar yiyince kaldıran. o musun sen yine? nickini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ahaha killer fagson dedikce berserkte ki samson aklıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır ya o değilim. sordum yöneticilerden birisine, bu yaptığım yanlış bir şey mi diye. evet yanlış, kuralların 13. maddesine bak dedi. o yüzden kaldırdım bende. başka bir sebep yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 imamizer said: saeros sakalı makalı kes sen. ağzı burnu güzel adamsın. senko said: sae gençken daha yaşlıymış. noluyo lan hangi fotomu koydunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dur özelden göndereyim sana. sahibisin sonuçta hakkın var buna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 adamın fotografını niye arşivlediğini ve niye gelip şimdi koyduğunu da anlatacak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 13. madde biraz tartışmalı bence. sen zaten yayınlanmış paylaşılmış bir resmi koyuyorsun. yani gidip postun linki koysan sıkıntı yok. ama bu yaptığın yasaksa o da olmalı. yani hatta başkasının resmini koyduğu postu bile alıntılamak yasak olmalı. o madde facebooktan stalklama, evinden albümü çalıp tarama, trojünlan bilgisayarına sızıp burnunu karıştırırken cam ile çekme tarzı şeyler için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Myshkin said: adamın fotografını niye arşivlediğini ve niye gelip şimdi koyduğunu da anlatacak mısın arşivlemedim. 2 dk arayınca hepsi çıkıyor forumda. sapığa çıkacak adımız forumda ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 imamizer said: 13. madde biraz tartışmalı bence. sen zaten yayınlanmış paylaşılmış bir resmi koyuyorsun. yani gidip postun linki koysan sıkıntı yok. ama bu yaptığın yasaksa o da olmalı. yani hatta başkasının resmini koyduğu postu bile alıntılamak yasak olmalı. o madde facebooktan stalklama, evinden albümü çalıp tarama, trojünlan bilgisayarına sızıp burnunu karıştırırken cam ile çekme tarzı şeyler için var. 13. maddenin değiştirilmesi yada kaldırılması için referanduma mı gitsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 oha lise 3 fotoğrafımmış nerden buldun çıkardın sdf, hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çok temiz yüzlüymüşsün, niyeti fena olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 canım sıkılmıştı boş dururken eski albümlere bakıyordum. öyle çıktı karşıma. eskiden çok garipmiş ama ya. 5 6 tane kız var forumda tam çingeneler okusanız bi :) liste şöyle: dory beybin ivy alatariel vanille utopia ghost boo örnek veriyorum dory bi fotoğraf paylaşmış, beybin hemen dory üzerindeki ilgiyi yok etmek için fotoğraf spamlemiş. ivy bi fotoğraf paylaşmış, dory ve vanille kanka gücü ile birleşerek 3 5 fotoğraf paylaşıp ivy'i söndürmeye çalışmış. alatariel kimse ile kanka değil herkesin fotoğrafını yalan etmeye çalışmış ve koyduğu bütün fotoğraflarda dili dana dili gibi dışarıda. utopia aynı şeyi yapmaya çalışmış ama arkadaş çevresi dışında kimseden ilgi görmemiş. çünki kilolu ve çirkinmiş izlenimlerimden yola çıkarak. ghost boo garibim pek çevresi yokmuş sadece kızlar biraz ilgi göstermiş, ama kız milleti sonuçta 3 5 post attıktan sonra hemen tekrar "beni unutmayın erkekler" diyerek başka fotoğraf paylaşmışlar. kızların kendi aralarında yaptıkları yorumlar çok iyi. "yaa seçinin rengi iyiymiş" "o tokadan bende çok arıyordum nereden buldun, çok cicisin :):)" tarzı mesajlar. tabi ki birbirlerinden nefret ediyorlar. kendi aralarında bir gruplaşma mevcut anlaşılıyor. isabella 5 6 foto paylaşmış, kız diğerlerinden güzelmiş belli, kıskançlıklar tavan yapmış. isabelladan sonra fotoğraf paylaşmaya korkar olmuşlar. okusanız eğlenirsiniz baya. herkes metalciymiş o dönemler. herkeste opeth tişörtü mevcut ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abaaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar