Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Simdi transeksüel kelimsini rahatca kullanabiliyor muyuz? Hakaret degil yani öyle mi?

ben de o zaman sana bundan sonra her konu altında transeksüel cüce dicem o zaman sorun değilse dedim . O da hiç sorun değil benim için dedi ama kesin tuzaktır. böyle pislik gardiyanlar olur ya anlayışlı ve iyi davranır fakat gizliden gizliye senin bir açığını arar ayağını kaydırmak için. işte öyle bir elektrik alıyorum .
Mesaj tarihi:
transsekuellik hakaret degil. bazen homoseksuellerle ilgili konularda onlarin haklarini vs savunurken bazen zeki insanlar gelip cok agir hakaret ettiklerini sanarak 'cok ilgilisin galiba gaylerle' gibi seyler diyorlar ben de lel diyorum onlara.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Transeksüelliğin nesi hakaret olabilir ki?

transeksüel elbette hakaret değil . homoseksüel de hakaret değil ama transeksüel ya da homoseksüel olamayan birine konuyla alakasız olarak homo ya da trans dersen bu hakaret oluyor .
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

böyle pislik gardiyanlar olur ya anlayışlı ve iyi davranır fakat gizliden gizliye senin bir açığını arar ayağını kaydırmak için. işte öyle bir elektrik alıyorum .

yok cuceyi liseden beri tanirim bu konularda ince dusunen, dusunceli ve derin bir arkadasimizdir insanlara gizliden gizliye kin besleyip de nasil rencide etsem diye vakit harcayacak kadar mal biri degildir kesinlikle.
Mesaj tarihi:
ha bi de size transeksuel ya da gay diyerek hakaret ettigini sanan biri varsa ne kadar sacma ve sig bir dusunce halinde oldugunu yuzune vurarak onu banlatmaktan daha faydali bir is de yapmis olabilirsiniz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...