Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 DeathLord said: Simdi transeksüel kelimsini rahatca kullanabiliyor muyuz? Hakaret degil yani öyle mi? ben de o zaman sana bundan sonra her konu altında transeksüel cüce dicem o zaman sorun değilse dedim . O da hiç sorun değil benim için dedi ama kesin tuzaktır. böyle pislik gardiyanlar olur ya anlayışlı ve iyi davranır fakat gizliden gizliye senin bir açığını arar ayağını kaydırmak için. işte öyle bir elektrik alıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 transsekuellik hakaret degil. bazen homoseksuellerle ilgili konularda onlarin haklarini vs savunurken bazen zeki insanlar gelip cok agir hakaret ettiklerini sanarak 'cok ilgilisin galiba gaylerle' gibi seyler diyorlar ben de lel diyorum onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Lan bunu derim ben bi ara o zaman, perincek-apo fotolarindan daha etkili olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 axedice said: Transeksüelliğin nesi hakaret olabilir ki? transeksüel elbette hakaret değil . homoseksüel de hakaret değil ama transeksüel ya da homoseksüel olamayan birine konuyla alakasız olarak homo ya da trans dersen bu hakaret oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: böyle pislik gardiyanlar olur ya anlayışlı ve iyi davranır fakat gizliden gizliye senin bir açığını arar ayağını kaydırmak için. işte öyle bir elektrik alıyorum . yok cuceyi liseden beri tanirim bu konularda ince dusunen, dusunceli ve derin bir arkadasimizdir insanlara gizliden gizliye kin besleyip de nasil rencide etsem diye vakit harcayacak kadar mal biri degildir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bak banlanirsam 25 tl yi siz ödersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 cüce ye pislik gardiyan dedi BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ha bi de size transeksuel ya da gay diyerek hakaret ettigini sanan biri varsa ne kadar sacma ve sig bir dusunce halinde oldugunu yuzune vurarak onu banlatmaktan daha faydali bir is de yapmis olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 neyse bunlar tatsız konular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sen tatsızsın bence. başta ilginçtin. şimdi tatsız oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 illa zorla ağzına bal mı süreyim ? nutellalı muzlu adana dürüm yapıp ağzına mı sokayım ilginçlik olsun diye ne yapayım yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hoşuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tadı çok güzel ama anlasan bi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu bir teklif sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sipeys muzlu nutellayı yedin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Valla öyle oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeys hadi gene iyisin köfte seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aha kaslı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 üzgün mü acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yok mutlu sayılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 halinize şükretmek isterseniz söliyin fotomu koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bi istedim şu anda. Bi ton işim var, sıfır konsantrasyon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ben de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ayy bide sikayet etmis. Az kesmedim bunu vanq farmlarken. pvp de yapamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar