cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 hayır vermeyeceğim kimseye detay falan. can sıkıntısından forumda eski postlara bakarken öğreniyorum bende.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 dedikodu bile yarım yamalak hiç yakışmadı
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 dedikodu yapılacak üye var yapılmayacak üye var. ben kalkıp birine bir bilgi versem nerede ne zaman kullanacağını bilmediği için ayıp olur. ikili tartışmalarda alakasız yerlerde bu dedikodudan duyduğu lafları karşı tarafa koz olarak kullanabilir vs. gerek yok bu yüzden
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 zaten aslında kime ne tabii. edit; tek fark, sen zaten anlatmadığın şeyleri history ara bul ile öğrendiğin için aslında gizli değil. senin gibi uğraşsa birisi görür o dramaları sanırım. ha farklı biri sana özel olarak anlattıysa ortalığa yaymamak doğrusu tabii
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sadece okumadım ya. postlardan anlamak lazım birazda. örneğin vanille'ye neden avrupa birliği madalya verdi. bunu nereden anlayacaksın postlarını okurken.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 İnsanı stalker olmaya teşvik ediyorsun ama. Merak ettim mesela niye diye
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 apti en iyi içki oyunu falan olabilir ya
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 pepsico'da çalışan adamın kokkola kompany ürünü kullanması...
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Panpa pepsinin adam gibi meyve suyu var mı?
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Kapinin diğer meyve sularından bi farkı yok arkadaşlar. Hepsi aynı yerden alıp aynı şekilde üretip paketliyor. Belki biraz fazla belki biraz az sitrik asit, o kadar. Bu arada meyve suyu alırken de %100 meyve suyu tercih edin, meyvenin doğal içerğine en yakın olan o. Reklamları dinlediniz.
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 muhtemelen öyledir ama ben tamek'i her türlü tercih ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Llama said: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522726_10151453484384394_292834263_n.jpg solundaki.......................................................... huun said: http://img.photobucket.com/albums/v734/huun/hcghfx_zps757daaf8.jpg birkaç bin kere fabrikalara girdim, çıktım ; ama hayatımda ilk defa kafama baret giymek zorunda kaldım. bunca yıl başarıyla kaçtığım şey gün geldi kafama tünedi. güvenlikle yaptığım savaşı kazanıp, iş güvenliği bilmem nesine mağlup oldum. bakayım bari nasıl olmuş kafamda diye merak etmiştim. bu arada hala ne kadar kızgın olduğum görülebiliyor. kahrolsun yeni iş güvenliği yasası. en çok kızdığım nokta, asit havuzları, zehirli gazlarla dolu bir yere kafada kaseyle girmek. aaaa amcaymış lan bu. saygılaarr
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 axedice said: Panpa pepsinin adam gibi meyve suyu var mı?tameki biz satıyoruz asdfa.
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 cempostaci said: şimdi bir topicte lafı geçti. kadınlar forum üyelerinin densizlikleri yüzünden forumu bırakıyorlarmış. yalan bu. ben kısaca özet geçeyim gözlemlerimden yola çıkarak. bir kaç bayan üye zaten ayda yılda bir giriyor buraya, forumu unutuyor yani aklına gelirse giriyor. ama bir dönem günde en az 50 post atan bayan üyeler vardı onlara ne oldu peki ? banlanmadılar ama neden ortalarda yoklar diyorsanız alın size cevabı. forumdan bir erkek arkadaş yaparak mutlu mesut 3 - 5 ay geçirdiler. kimisi bunu sakladı, kimi saklamaya çalıştı ama beceremedi. bir şekilde öğrenildi. lakin gün geldi çattı ayrılıklara. bu çift ayrıldı. forumdan sevgili mi yapılırmış arkadaş. ayrılan çiftte erkek tabi ki forumda takılmaya devam etti ama kız ben artık burada takılamam, bir sürü kişi benim bu çocukla eski sevgili olduğumu, seviştiğimi biliyor. ben burada duramam diyerek bıraktı forumu. özet budur. sanmayın ki sizin yaptığınız densizliklerden bırakıyorlar forumu. kendi kızsal nedenleri var. ha eski üyeler buna dahil değil. eski dediğim 2004 - 2003 öncesi. onlar zaten kocaman üyelerdi evlendiler çoğu çoluk çocuk karıştılar. 2005 ve sonrası için geçerli bu. biraz geriye giderseniz bir sürü örnek görebilirsiniz. kesin ban geliyor bana ama hadi hayırlısı. Selam 0ne Stalker leveldan yola cikarak
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/23412_10151337252518339_1464050644_n.jpg
Öne çıkan mesajlar