Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 küheylan said: Abi Akdeniz'de Antalya diye bir şehir varken, Mersin nedir saçmalamayın lütfen. antalya<* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yukarda şahin k var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 diyecektim de ayıp olur diye sustuydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Spidee said: wastyrx said: sayın şevki GwindonSurion said: http://i.imgur.com/MKc1teY.jpg Bunney laayn?! Ahmet yaşlanınca Steven Tyler olacaksın lan resmen. Kızına talibim. Kızımı arayıp sormayıp, kaybolan adama vermiyorum. Sahalara dön bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: şimdi bir topicte lafı geçti. kadınlar forum üyelerinin densizlikleri yüzünden forumu bırakıyorlarmış. yalan bu. ben kısaca özet geçeyim gözlemlerimden yola çıkarak. bir kaç bayan üye zaten ayda yılda bir giriyor buraya, forumu unutuyor yani aklına gelirse giriyor. ama bir dönem günde en az 50 post atan bayan üyeler vardı onlara ne oldu peki ? banlanmadılar ama neden ortalarda yoklar diyorsanız alın size cevabı. forumdan bir erkek arkadaş yaparak mutlu mesut 3 - 5 ay geçirdiler. kimisi bunu sakladı, kimi saklamaya çalıştı ama beceremedi. bir şekilde öğrenildi. lakin gün geldi çattı ayrılıklara. bu çift ayrıldı. forumdan sevgili mi yapılırmış arkadaş. ayrılan çiftte erkek tabi ki forumda takılmaya devam etti ama kız ben artık burada takılamam, bir sürü kişi benim bu çocukla eski sevgili olduğumu, seviştiğimi biliyor. ben burada duramam diyerek bıraktı forumu. özet budur. sanmayın ki sizin yaptığınız densizliklerden bırakıyorlar forumu. kendi kızsal nedenleri var. ha eski üyeler buna dahil değil. eski dediğim 2004 - 2003 öncesi. onlar zaten kocaman üyelerdi evlendiler çoğu çoluk çocuk karıştılar. 2005 ve sonrası için geçerli bu. biraz geriye giderseniz bir sürü örnek görebilirsiniz. kesin ban geliyor bana ama hadi hayırlısı. yok genelde bi rezaletleri çıkıyor, kaçıyorlar. Aksine forumdan tanışıp sevgili olanlar ayrılıyor, sonra tekrar kalıyorlar yani forumda. Zaten çok fazla kadın olmadıgı için forumda statistige bile gerek yok, elin parmagını geçmiyolar. Dory yok, skandal. Nil neden gitti bilmiyorum. alatariel skandal zart zurt. ama diger hatunlar ayrılmış, ayrılmamış olsunlar buradalar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 seninde gitmen lazımdıda arsız bir fahişesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu yüzden aşığım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aşığınım etine batıramasamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aşığınım dibine vuramasamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Zerre mikimde değil, ekran kartı piston gibi çalıyor şerefsizim. Ben de seni seviyorum çılgın. DayZ çıksın da akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 alatarielin skandal neydi ki. kaçırmışım onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalarun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Llama said: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/859632_10151348098229514_557890011_o.jpg Bir tek esas oğlanın sıfatı belirsiz. Neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 gözler fildik fildik baksana keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 neyse ya kızacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 okudum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: neyse ya kızacaklar :) Geri adım yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ya genelde yazdığım kalıyor ama banlanma tehlikesi var. sana ne insanların hayatından diyerek insanlar şikayet edebilirdi. o yüzden. ama genel olarak özet, jim_e_rustler'ın yazdığı üyelerin hepsi dramaya gitmiş. hepsi sevgili muhabbeti yüzünden gitmiş. bir kaç tane daha var onlarda aynı şekilde. hatta öyle ki üyelerden birisine avrupa birliği komisyonu madalya vermiş ilişkileri taze tuttuğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 forumda karinin kizin isi ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bende aynı düşüncedeyim aquila :) zamanında insanlar birbirine girmiş 2 tane kıçı boklu apaçi kız için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 aquila said: forumda karinin kizin isi ne ya. nie ya. Forumda karı kız olunca milletin saçma artisliklerini izlemek güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 alatariel değil o skandalı olan. karıştıyıro postacı. başka bi üye o ben hatırladım aferin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 alatariel'inde varmış skandalı. sen bilmiyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 tamam neyse dedikodu yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 cempostaci said: alatariel'inde varmış skandalı. sen bilmiyorsun sadece özelden detay pls. Forumu kirletmeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar