cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 japon dili diye üniversite mi var be yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://japonoloji.humanity.ankara.edu.tr/ edit; ve hatta http://edebiyat.erciyes.edu.tr/tr/node/107 ki buradan mezunlar yılda 3 5 oluyor anca. (bildiğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Peki ben yalanciyim. Madem boyle kabul edeceksiniz bunada saygi gostermekten baska bir dusuncem yok. Ama kirdiniz beni bunu gercekten boyle bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ninja dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 acaydın gollaanı getme deyeydiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Herkese gercekten cok tesekkur ederim. Ben defalarca denedim sizlerle durmayi lakin biraz farkliyim bununda farkindayim yani anormalde olabilirim ninjutsu ile ugrastigim icin japon kulturu ile icli disli oldugum icin japon dilini konustugum icin ama size bir dost onerisi bundan sonra belkide benden daha anormal biriside gelebilir bu foruma ama lutfen birkez trollemek yerine anlamaya calisin. Ben gidiyorum. Zaten bugunden sonra girmeyecegimide belirtmistim. Mirc da konusup soylestigim kisilerede cok tesekkur ederim. Forumda yazilarima guzel yada kotu yorum yapan kisilerede cok tesekkur ederim. Fakat demekki ben bulundugum sure zarfinda sadece ninja role play i japon role play i yapan biri olarak kabul edilmisim. Peki bu sekilde dusunun bunada saygimi sunmaktan baska birsey yok elimde. Insanlarin dusuncelerini degistirmek gibi bir kaidem hicbirzaman olmadi. Bu sebeble Ishikawa Goemon un dedigi gibi. Paticik は本当にぜけぜけ!!!(super biryer) さようなら。 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ya bi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 sen anormal olsan yabancilik cekmezdin forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ahaha hakket yok normal adam bizde normaller pek yazmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 hemen bir kaçayım hemen kawarimi no jutsu öeh ninja http://images.wikia.com/naruto/images/d/db/Body_Replacement.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bi harem no jutsu yapmadan gitti adam, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 naruto bile yapıyordu harem no jutsuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 gitmeden bana sama der misin bir kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 lan forumda ninja bırakmadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hacıbore ippo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mal said: gitmeden bana sama der misin bir kere :( haketmek gerek 18:15:19Akito sama http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/134/7/7/in_your_face__bitch_l__by_dreamsvisuals-d4zrulo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Böyle bi ninja 100 yılda bir gelir bu foruma. Ninja ve ninja sevenler için going home gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=qdNySYbw8rU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ninca uzmanı gitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 moriarty said: lan forumda ninja bırakmadınız. adfssdggas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 E niye bozuldu adam şimdi? Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 valla ya ben sevmiştim. hep bi japon arkadaşım olsun, akşama kadar oslaşalım istiyorum. bi o bi ben. böyle sevginin saygının dibine vuralım. oss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kırdınız lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 あなたは行きません Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oslaşmak derken bundan bahsediyorum. sana gelsin bu ninja http://i414.photobucket.com/albums/pp228/DUTP/saludando.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar