murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 varmı bu tarz depresif kafalar varsa bi kaç kelam dökülsün bi konu açılsın ağır kafalar ye yo madafaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 valla psikotik durumlar iyi değil. şizofreniyi bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bi cemiyet toplıyıp bi kaç örgüt işi yapasım var tekliflerinizi bekliyorum a dostlar. boşa yaşıyoruz hayatı bari arkada iyisiyle kötüsüyle bi damga bırakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şizofreni öyle prim yapmak için kullanılacak bişey değil. hem ailenin hem hastanın hayatını silkip atan bir şey. 3 ay boyunca ev arkadaşım bi şizofreni oldu. çocuk evliyaların kendisine kız yolladığına, hastalığının da mübarek gecelerde geçeceğine inanıyordu. hiç bir şey okuyamıyor, gün boyunca uyuyor, çoook aptal şeylere kafayı takıyordu. bana "risk almayı seviyorum içimde bir dürtü var, işte cama çık düşmezsin, düşsen de ölmezsin, kendini metronun önüne at" diyor demişti mesela. metroya binmiyordu bu yüzden. kapalı alanlarda kalamıyordu. ki benim arkadaş normal bir şekilde hayatını sürdürebiliyordu yemek yapabiliyor, bulaşık falan yıkayabiliyordu. ona rağmen 10 senedir hiç ama hiç bir şey yapamamıştı çocuk kendi hayatı için. bir kaç kez hastanede kalmış, hastane adını duyduğunda bile sıkıntı geliyordu çocuğa. orada elektrik falan vermişler sanırım bir de buna. tam anlamıyla işkence olduğunu anlatıyordu hastanenin. ilaçlarını da hastaneye tekrar gitmeme motivasyonu ile kullanıyordu. sizin anlayacağınız o dizilerde filmlerde falan gördüğünüz şizofreni öyle değil. gerçekten çok ağır bir hastalık. inşallah kimsede yoktur. neden böyle atarlandın diye sorarsanız, ben de hiç bir şey bilmiyordum hakkında o çocuktan önce, üç ay beraber yaşadıktan sonra bunun şakasının yapılması bile kötü geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben olmadığımdan şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bazen sizi gerçek sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 korkarım böyle psikolojik hastalıklara yakalanacam diye ama şizofreninin bu kadar ciddi bir şey olduğunu bilmek rahatlattı. zor olurum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aslında biraz makaraya alıp şu anki ruh halimide kandırmak istiyo olabilirim veya egom artık bana cidden hükmediyo doğrusunu söylemek gerekirse arkadaşının yaşadıklarının benzerlerini yaşadım ilaç lar doktorlar çart curt. ama şöyle bi durum var bi yerden sonra ya insan kendine acı cektirmeyi alışkanlık haline getiriyo veya kendi kurguladığı o yalan o duvarlara bakınca aptal aptal şekiller görmeye veya hayatın bomboş bi rüğya bi film içersinde geçercesine saçma sapan bişey olduğuna ne biliyim. ya mallık ya salaklık yada bu ülkede en çok yaşanan kişilik bozukluğu bi nevi karakter kanserliği gibi şeyler falan filan.. aslında bu konuyu açtım milletin görüşü ne diye. şu sıralar buna taktım bi kaç ay öncesine kadar bi tarafıma sallamıyo olsamda o kadar ilaç ot bok püsürden sonra falan.. yinede saçma sapan ataklar ottur boktur aptal aptal tripler yaşanmıyo dğl.. neyse daha cok yazılcak şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şizofreni ile depresyonu karıştırmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 muhtemelen teknolojinin gelişmesiyle ortadan kalkacak bir hastalık bu. çünkü hem genetik, hem de dopamin hormonuyla alakalı bir sıkıntı. şimdiki ilaçlar sadece hastanın hayatını olabilecek en asgari normal şekilde sürdürebilmesini sağlıyor, tedavi etmiyor. tam olarak iyi olmak diye bir şey yok yani sonuç olarak. sen hasta olduğunun bilincindeysen ve yaşadığın olayları hastalığın sana yaptırdığını/hissettirdiğini düşünüyorsan zaten baya bir kısmı aşmışsın demektir. sadece o iradeyi elden bırakmamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 şizofren adam görse şu başlığı utanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi sizin nesil tükenmedimi hala ya :D ısrarla yaşamaya devam diyosun eyw utansınlar şizofrenler amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 murderyamf said: aslında biraz makaraya alıp şu anki ruh halimide kandırmak istiyo olabilirim veya egom artık bana cidden hükmediyo doğrusunu söylemek gerekirse arkadaşının yaşadıklarının benzerlerini yaşadım ilaç lar doktorlar çart curt. ama şöyle bi durum var bi yerden sonra ya insan kendine acı cektirmeyi alışkanlık haline getiriyo veya kendi kurguladığı o yalan o duvarlara bakınca aptal aptal şekiller görmeye veya hayatın bomboş bi rüğya bi film içersinde geçercesine saçma sapan bişey olduğuna ne biliyim. ya mallık ya salaklık yada bu ülkede en çok yaşanan kişilik bozukluğu bi nevi karakter kanserliği gibi şeyler falan filan.. aslında bu konuyu açtım milletin görüşü ne diye. şu sıralar buna taktım bi kaç ay öncesine kadar bi tarafıma sallamıyo olsamda o kadar ilaç ot bok püsürden sonra falan.. yinede saçma sapan ataklar ottur boktur aptal aptal tripler yaşanmıyo dğl.. neyse daha cok yazılcak şey var abi sen yazma nolur, bi arkadaşına yazdır içinden gelirse yazmak buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bizim nesil derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 http://www.itusozluk.com/image/bongo-calmak_249537.jpg ya adam özetlemiş işte çok net. kurcalamayın daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 liseli detected dicektim de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Xenocide said: http://www.itusozluk.com/image/bongo-calmak_249537.jpg ya adam özetlemiş işte çok net. kurcalamayın daha fazla. resmi çok merak ettim 1 saattir yükleniyo diyo ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu günlük bu kadar çekomastik yeter beyler ilerki bölümleri bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 SNA1L said: Xenocide said: http://www.itusozluk.com/image/bongo-calmak_249537.jpg ya adam özetlemiş işte çok net. kurcalamayın daha fazla. resmi çok merak ettim 1 saattir yükleniyo diyo ake link beyle açıyo patinin imaj görüntüleme şeysi bozulmuş yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Xenocide said: ya adam özetlemiş işte çok net. kurcalamayın daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tahmin ettiğim şeymiş şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 selam bunu koymaya geldim Xenocide said: http://www.itusozluk.com/image/bongo-calmak_249537.jpg ya adam özetlemiş işte çok net. kurcalamayın daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Laraken said: abi sen yazma nolur, bi arkadaşına yazdır içinden gelirse yazmak buraya. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar