Akito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 direk ekşideki başlıkla açıyorum. http://webtv.hurriyet.com.tr/2/44860/22514967/1/bdp-li-vekilden-polislere-atani-vururum.aspx nası bi ülkeyiz lan asdfg
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 başka bir ülkede olsa o el silaha gittiği gibi yersin kurşunu.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ahahah adamlar ülkeyi bölmeye kasiyor kimse ses etmiyor polisi tehdit edince mi sorunoldu şimdi hayır daha geçenlerde teki polis tokatladiydi zaten
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 -Crawler- said: başka bir ülkede olsa o el silaha gittiği gibi yersin kurşunu. yavaş yesinler, lol
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 AHAHAHAH El bi hışımla bele gidiyo ama sonra aynen geri vites sfds. FİRURUM ATANİ! 1 fıslık biber gazı kadar canı var.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 kafasına doğru bir gaz bombası atıp kaçırsalar herifi polisi sevmeye başlardım
Akito Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Myshkin said: kafasına doğru bir gaz bombası atıp kaçırsalar herifi polisi sevmeye başlardım belirli bi meslek grubuna kinim yok yalnız ben de bunu düşünüyordum asdf. kafa yerine gövdeye atsınlar da kalıcı hasar vermesin diye fazladan insanlık bile gösterdim düşünürken. tabii hedşat daha fazla puan verir.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 emine ayna bütün ülkeyi zamanında terörle tehdit etmişti açık açık. eğer partimiz kapatılırsa seçimden önce olacaklardan ben sorumlu değilim tarzı bişey demişti hayvan karı. zırt pırt parti kapatmaya ben de karşıyım da bu hayvanlığın daniskası
Mertk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Flassh said: -Crawler- said: başka bir ülkede olsa o el silaha gittiği gibi yersin kurşunu. yavaş yesinler, lol Teknik olarak amerikada vurma hakkı var polisin de, orda da böyle krolar yok. Sen kimsin silah gösteriyorsun.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 su hareketi sen ben yapsak o eli aninda göte sokarlar hayatimizin geri kalaninda sürahi gibi gezeriz yeminlen.
marksman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 elini beline attığı anda polis bunu vursa ne olurdu ?
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 hiç bir polisin götü yemez bu kadar net
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 marksman said: elini beline attığı anda polis bunu vursa ne olurdu ? başka ülkede olsaydı yerel kahraman falan olurdu belediye başkanı şehrin anahtarını verirdi.gerçi şanlıurfa'nın anahtarıda olmaz olsun.
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Provokasyon amaçlı yaratılan kriz ortamında nefsi müdafaaya geçen bir dava adamıyla siz dalga geçseniz ne olacak, yanlış anlasanız kaç yazacakB)-
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 SeaGle said: AHAHAHAH El bi hışımla bele gidiyo ama sonra aynen geri vites sfds. FİRURUM ATANİ! 1 fıslık biber gazı kadar canı var. bununla dalga geçmen nasıl bir kafa abi adam gayet insan gibi hatırlamış ne yapacak olduğunu ve kendine hakim olmuş. İstediğiniz nedir yani?
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ne polis sevicisiniz arkadaş sonra da forumda hekres solcu zaten falan deniyor ahaha
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yok öyle değil hacıt o. herkes sevmediklerini sıralıyor, 1 2 3... diye. sonra 1. sıradaki sevmediği 2. sıradaki sevmediğinden atar gider yiyince seviniyor insanlar. e normal, sevilesi bi bok kalmadı, biz de sevmediklerimizi sıralıyoruz beyinlerimizde.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Abi kimsenin kimseye firurum seni deme hakki yok. Geri vites yapinca da kendine hakim olmus diye alkislayacak da degilim acikcasi.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yav said: İstediğiniz nedir yani? KAN VAHŞİ KAN AKACAK KANN....
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yav said: Provokasyon amaçlı yaratılan kriz ortamında nefsi müdafaaya geçen bir dava adamıyla siz dalga geçseniz ne olacak, yanlış anlasanız kaç yazacakB)- yav said: SeaGle said: AHAHAHAH El bi hışımla bele gidiyo ama sonra aynen geri vites sfds. FİRURUM ATANİ! 1 fıslık biber gazı kadar canı var. bununla dalga geçmen nasıl bir kafa abi adam gayet insan gibi hatırlamış ne yapacak olduğunu ve kendine hakim olmuş. İstediğiniz nedir yani? Genç Ahmet Altan'lar tepkili ahaha Ulan Allah'ın kırosu silah gösteriyor sırf dediği yapılsın diye sen de gelip burda onu savunuyorsun
Öne çıkan mesajlar