Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 20. Hafta | Fenerbahçe - Sivasspor | 03.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Volkanda bi uyuşukluk var zaten sakatlıktan döneli beri ruh gibi geziyor, eğer geçmeyecek bişeyse bu omuz sakatlığı, gelecek sene için Sinan Bolatla anlaşmalı yönetim ama yönetim yok ki

Beşiktaş anlaştı Sinan Bolat ile Fikret Orman bir spor programında açıklamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

ameliyat olduktan sonra düzelir, korkuyla oynuyo. hata ediyo zaten, devre arasında olacaktı ameliyat...

çok formsuz ama geçici bişey. bi dahaki sene düzelir. yerine birini almaya gerek yok, mert oynar en kötü düzelmezse.

mert o sakatken gayet form tuttu kalede, biraz daha oynatsalar daha iyi olacak. nedir bu volkan ısrarı anlamadım ki.

adam daha ilk pozisyonda alıverdi içeri
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne sinan bolat'ı ya ahahah kafayı mı yediniz?

1. sinan bolat'ın nasıl bi kaleci olduğunu nerden biliyosunuz? bi tane maçını izlediniz mi takımında? ben izlemedim. ben şahsen bi tane milli maçta izledim kendisini ve bildiğin cenk kalitesinde bi adam. vasat bi kaleci işte. fm oynayıp gelip burda sinan iyi kaleci falan diyosunuz.

2. ben 23 yaşındayım daha hayatım bi kere fb kalesinde uzun süreli bi kaleci yokluğu görmedim transfer gerektiricek. babama sorsam o da görmemiştir muhtemelen. bi ara enke mevzu oldu sadece (rip) ama ztn tek maç oynayıp gitti o da. volkan yoksa mert var, o yoksa serkan var, o da yoksa altyapıda 10 tane oynicak kaleci vardır eminim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...