Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 çare LUCESCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi adam cunku elinden geleni yapıyor kendini parcalıyorda, baroni bekir gibi ziyanlar yuzunden morali bozuluyor herifin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Devre arasında gene inmiş Aziz soyunma odasına. Sinan da kendini yırtıyo Aziz'i korusun diye ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 farzedin ki gs drogbayı almamıs fener webo yu almıs bole bı dusunun bu sayede karsılastırma yapmamıs olursunuz.. beyler : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 benim bildiğim lucescu takımın başında aziz varken senede 20m versen de gelmez ha aziz giderse arkasından gelen parayı basıp getirebilir luceyi bi ihtimal ama %1 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 yaşlandım yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 shaktarı bırakmaz lucescu, bırakması icin hic bir sebep yok. adam kimi isterse alıyorlar zaten, ayı gibi de transfer butceleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu arada webo da iyi güzel de keşke eneramoyu alsaydı fener cidden hem daha iyi adam hem de gol atıp fener kazanınca FENERAMO diye başlık atılırdı dsgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Başlık muhabbeti bence "Yine mi Lua" ile zirve yaptı ya daha ötesi zor çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 benim daha diyecek bir şeyim kalmadı. sen orda baroni ve meireles boş boş gezerken, kuyt takımın anasını bellerken git üçünü de doksan dakika oynat. daha da diyecek bir şeyim yok zevk almaya bakıyorum bundan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bekir de sahada kaldı 90 dk,daha çok eskortluk yapsın diye enaromoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bu maç lige havlu atıldığının göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 maçtan sonra aykutun açıklamaları var mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 DoruK said: bu arada webo da iyi güzel de keşke eneramoyu alsaydı fener cidden hem daha iyi adam hem de gol atıp fener kazanınca FENERAMO diye başlık atılırdı dsgfsd Eneramo'nun tek avantajı daha genç olması, ama oyuncu kalitesi olarak Webo kesinlikle daha iyi adam, en az 1 gömlek daha üstün bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 3 Temmuz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Liebe said: maçtan sonra aykutun açıklamaları var mı acep? Daha çıkmadı soyunma odasından bir açıklama yapıcak eninde sonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 süreç 3 temmuz ince ince gibi tagleri olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Abi LigTV'de konuşması başlayınca yazın da açayım digi playden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben yine bir istifa kokusu alıyorum veya alexe yaptıkları gibi mağlubiyeti birilerine yıkacaklarını hissediyorum :D şanslı kişi kim olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 self zaaaa bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ya şu Aykut Kocaman istifa etmeden farkı biraz açsak iyi olucak aslında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Geç kaldım ama olsun. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 asist yapan oyundan çıktı, gol atan oyundan çıktı, kuyt tecrübeli adam tabi penaltıyı atmadı oyunda kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 telegole göre, aykut kocaman başkan soyunma odasına gitmiş ben odadaydım ama görmedim demiş? o nası birşey lan? bi de çok güzel oynadık demiş o da bi garip olmuş. kaynak telegol tabi valla, çok ciddiye almamak lazım :P. o değil de biz kaybedince herkes kaybediyo bi gün sonra ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ben kendi odamdaydım, görmedim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar