Mertk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Aptalsa sıçırık çok uyuyo... Benim sokakta bulduğum, ısırılacağını bildiği halde papağanın dibine gidip duran bir kedim vardı, ayrıca her yükseklikten düşebiliyordu. Yakışmıştı bence. Geçmiş zaman kullanıyorum da ölmedi verdik, evde zaten bir kedi daha var diye, anlaşamadılar eskisi kaçtı falan...
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 olm kedi adını duyup ayh hmsfp hmspf çok tatlıymış diye kur yapan kız kaldı mı imam ya.
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kedinin tipi de önemli isim mevzusunda. şimdi, ben benimkini öleyazarken buldum -ki en fazla 4 haftalık falandı- . kara erkek bir kedi,sadece boyun bölgesinde bir beyazlık var, smokin gibi değil ama ceket ici beyaz boğazlı kazak gibi, gözler koyumsu yeşil, dudaklar küçük, uzun endamlı, bacaklar,gövde kuyruk vs uzun.. tek isim "damat ferit" olarak balonlandı zihnimde. gerçi şimdi domuz ferit olarak hayatını sürdürmekte.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Prozac ama benim kedi iran. sakin zaten fln. oradan
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Rasmon said: olm kedi adını duyup ayh hmsfp hmspf çok tatlıymış diye kur yapan kız kaldı mı imam ya. kalma mı
Öne çıkan mesajlar