Mertk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Aptalsa sıçırık çok uyuyo... Benim sokakta bulduğum, ısırılacağını bildiği halde papağanın dibine gidip duran bir kedim vardı, ayrıca her yükseklikten düşebiliyordu. Yakışmıştı bence. Geçmiş zaman kullanıyorum da ölmedi verdik, evde zaten bir kedi daha var diye, anlaşamadılar eskisi kaçtı falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 keraneci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ziya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 olm kedi adını duyup ayh hmsfp hmspf çok tatlıymış diye kur yapan kız kaldı mı imam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 kedinin tipi de önemli isim mevzusunda. şimdi, ben benimkini öleyazarken buldum -ki en fazla 4 haftalık falandı- . kara erkek bir kedi,sadece boyun bölgesinde bir beyazlık var, smokin gibi değil ama ceket ici beyaz boğazlı kazak gibi, gözler koyumsu yeşil, dudaklar küçük, uzun endamlı, bacaklar,gövde kuyruk vs uzun.. tek isim "damat ferit" olarak balonlandı zihnimde. gerçi şimdi domuz ferit olarak hayatını sürdürmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 elif burçak buğrasu çisil koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 şerafettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Prozac ama benim kedi iran. sakin zaten fln. oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Rasmon said: olm kedi adını duyup ayh hmsfp hmspf çok tatlıymış diye kur yapan kız kaldı mı imam ya. kalma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar