Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gemi turları hakkında. rodos vs pire?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaz tatili için ETS turun düzenlediği yunan adaları gemi seyahatine gitmeyi düşünüyoruz eşimle,

ancak 2 tur arasında kararsız kaldık,

birincisi

İzmir (Çeşme)
Rodos
Mikonos
Santorini
İzmir (Çeşme)

ikincisi

İzmir (Çeşme)
Mikonos
Santorini
Pire
İzmir (Çeşme)

şeklinde. şimdi iki tur arasında fiyat farkından dolayı merakımı da cezbetti. rodos ile pire kıyaslarsak sizce hangisi daha makul olur gezilesi yada vakit geçirme açısından?

zaten kısa süreli kalınacağı için zaman değerli halde olacak. eksisi artısı ile bir karşılaştırma yapabilecekler var mıdır?
Mesaj tarihi:
Rodos gerçekten güzel bir yer, bence sırf Rodos'a dahi gidilebilir. Pire'de ise dendiği gibi bir şey yok, bir liman nihayetinde.
Gemi turunda vize olmadığı için Pire'de kalma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:

ETS tur tanıtımlarında gemisi var,

vize yok sadece yurtdışına çıkış için 15 tl veriliyor ve pasaport zorunluluğu var.

24 saatten az kalındığı taktirde vize sorumluluğu olmuyormuş. o yüzden 4-5 gün seyahat şeklinde genelde menüleri. ve gemide kalacak yatacak ihtiyacı karşılanıyor.

rodos'u tavsiye ediyor herkes ancak rodos icinde en cok yazılan şey "çok güzel" "bir gün yetmez"
o yüzden açıkçası bu turda pire yi kullanıp, seneye de rodos'u tek başına kullanmayı düşünmeye başladım açıkçası.

gemisi bu

Mesaj tarihi:
O ets tur yazısı photoshop sanki. Anlaşmalı gemisi falandır herhalde.

Uzun uzun gezmek için böyle kısa turlar yetmez sanırım. Tekrar Rodos'a gitme şansınız varsa 2.yi değerlendirebilirsiniz.

Günübirlik için sadece pasaport gerekiyor bu arada yunan adaları söz konusu olduğunda, hatta Foça'dan falan günübirlik turlar da düzenleniyor vs.
Mesaj tarihi:
eldar said:

Rodos gerçekten güzel bir yer, bence sırf Rodos'a dahi gidilebilir. Pire'de ise dendiği gibi bir şey yok, bir liman nihayetinde.
Gemi turunda vize olmadığı için Pire'de kalma gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

Abi Yunan adalarına gemi turları, sabah Yunan karasularına gir akşam çık şeklinde yapılıyor ya. Günübirlik olduğu için vize gerekmiyor ya. Onu diyorum.
  • Yeni Oluştur...