ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 spor yapmıyorsan bile bir yere kadar indirebilirsin kiloyu diyetisyene gidersen ve söylediklerine uyarsan eğer, spor şart olacak tabi bir noktadan sonra; spora falan gayet üşenen, düzensiz beslenen bir insandım aynen senin gibi; ağustosta 118 kilodan an itibariyle 90 kiloya indim, daha da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ekmek said: Abi ye gitsin yemek yemekten güzel şey yok. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yok ya oyle bi istatislik kesin var mesela sigara icen random 10 arkadasini yaz 9 tanesi zayiftir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yav said: doktora anlat abi bunları bence topikteki en akılcı mesajı şu arkadaş yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 aa o da benmişim lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sparkcaster said: Ekmek said: Abi ye gitsin yemek yemekten güzel şey yok. var Abi sen mighty thor level haksızsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Yeme ameneke bu ne ya. Gece kalkıp pasta yiyorum obez olacağımdan korkuyorum.Obezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi erkeğiz, -op ve diğerleri erkekse tabi- erkek olmak demek güzel vücut yapma imkanın olması demek. kızsan, göğsün yoksa, kalçan yoksa falan estetik olmadan güzel vücutlu olamıyorsun. ama erkeksen yoğun da olsa çalışarak bunu yapabiliosun. yani sonuç olarak imkanın var. estetik ameliyatı olmana gerek yok. böyle bir imkan varken vücudundan şikayetçi insanlar nasıl kendini spora adayamıyor hiç aklım almıyor. şikayetçi diilse tabi ki yapmaz adam, kafası rahattır. ama hem şikayetçi olup hem de spor yapamamak? bunun sonucu yok. spor yapcan. düşün abi normal vücutlu adam bile değil, seksi kaslı alfa meyl oluosun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 günde yarım saat spor(genel) bölümü, before after topiği falan öneriyorum ayrıca sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Akhlaur said: Gece kalkıp pasta yiyorum obez olacağımdan korkuyorum.Obezsin zaten. ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 şöyle bi 115 falan olmadan vermeye başlamazsın. iki sene sonra tekrar gaza gelince bu mesajımı oku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar