screamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 tık tık diyosun ama hani civ 2 yi koyacaktın siteye[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Brad, 16 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben xmen children of atom u indirdim ama oynayamıorum naapacam...9 tane fln zip dosyası cıktı O Quake I moduydu yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hayır quake 1 modu olan ravages of apocalypse gibi bir adı vardı. children of atom, street fighter tarzı dövüş oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Zaten benim dusunduklerimin hepsi soylenmis ama sunları da ekliyim master of orion, master of magıc, transport tycoon emulatorlerden de d&d oyunları ve butun x men, sf serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 volfied, street fighter 2, abuse, lemmings ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 jezz sana da tık[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Heh Daggerfall dedik ama cd'si 500 küsür mb'cıkmış, neyse. Bu arada Twinworld'ün PC versiyonunu bulun da görelim. Var ya bulursanız (ve sorunsuz çalışırsa) öyle bi dua ederim ki of yani :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 19 Kasım 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 valla şu an kasada bi daggerfal lvar zipli 128mb :D. 500 fln hikaye (belki o güzelim vga movieler gitmiştir. ondan inmiştir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar