Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon, lol ya da dota 2?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

kanınızın donmasını istiyorsanız dota2 oynayın.

bir team fightın 45 dakika sürdüğü heronun sağına soluna dönerken bile grafiğin ağırlığının hissedildiği sırf adı yüzünden hala oynanmaya devam eden oyun dota.

rusfest olması zaten direk downgrade. kaldırsınlar rusları yine oynanır nolursa olsun dota çünkü falan ama özellikle hona alıştıktan sonra aksiyonuna hızına falan dota zulüm direk. yavaaaaaaş

YAVAAAAAAŞ
this

and
Sparkcaster said:

hıza alışıyosun bi süre sonra ama honun heroları daha iyi
doğru ama denge yok.
Mesaj tarihi:
Dota'ya yavaş diyen adam, direkt bir sonraki adımını düşünmeye kasamayan adamdır. Yoksa International falan combatları takip etmek bile zorlaşıyor.
Mesaj tarihi:
abi güzel dota sonuçta bak şeyapmıyorum. amacım kötülemek değil. yavaş kötüleme amacıyla söylenen bişey değil yani fact direk. hakkaten yavaş oyun.

sonraki hamle düşünmeme falan gibi şeylere cevap vermeyeceğim.

ekmeği seviyorum.
Mesaj tarihi:
techies en kaliteli hero aslında dota tarihindeki. dota2 ye gelse her oyun göreceğimize eminim.

çünkü fakir dota1 deki gibi maphack denilen illet olmayacak.
Mesaj tarihi:
3ünü de noob-est seviyesinde oynadım, lol daha kolay geldi öğrenmesi/oynaması o yüzden onunla devam ediyorum. Yalnız günde 1-2 maç atarak 3 oyunun da çözülmesi yıllar alır. Ben öyle casual oynadığım için lol ile devam ediyorum (hadi haftasonları 5 maç olsun).
Mesaj tarihi:
türkçe clientta yazılar vs türkçe miydi?

allahtan eu west indirmişim, türkçe olunca bütün oynayasım kaçıyor nedense ya, öyle özenti flm değilim ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
komunite olarak bakınca lol>hon>dota şu anda ki lolde bile deliriyoruz.

ben rusları ayırsınlar oynayacağım dota. kalbim 1 oyundan fazlasını kaldırmasa da canım istiyor arada falan ama ruslar gitsin.
  • Yeni Oluştur...