DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Vingthor said: kanınızın donmasını istiyorsanız dota2 oynayın. bir team fightın 45 dakika sürdüğü heronun sağına soluna dönerken bile grafiğin ağırlığının hissedildiği sırf adı yüzünden hala oynanmaya devam eden oyun dota. rusfest olması zaten direk downgrade. kaldırsınlar rusları yine oynanır nolursa olsun dota çünkü falan ama özellikle hona alıştıktan sonra aksiyonuna hızına falan dota zulüm direk. yavaaaaaaş YAVAAAAAAŞthis and Sparkcaster said: hıza alışıyosun bi süre sonra ama honun heroları daha iyi doğru ama denge yok.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 250 oyun mu ne atmışım alışamadım hıza ben. canım sıkılıyor oynarken ruhum daralıyor falan
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Dota yavaş diyenler(vingthor şapşalı): http://www.youtube.com/watch?v=rVSh-au_9aM
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Dota'ya yavaş diyen adam, direkt bir sonraki adımını düşünmeye kasamayan adamdır. Yoksa International falan combatları takip etmek bile zorlaşıyor.
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ya bırakın atıf yapmayı dotayı korumak için şunu diyen söyledir felan yavaş oyun işte bunaltıyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi güzel dota sonuçta bak şeyapmıyorum. amacım kötülemek değil. yavaş kötüleme amacıyla söylenen bişey değil yani fact direk. hakkaten yavaş oyun. sonraki hamle düşünmeme falan gibi şeylere cevap vermeyeceğim. ekmeği seviyorum.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Senle dota vs lol, dota vs sc2 dört vs iki gibi şeyleri tartışasım var benim.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Ayrıca tüm mobaları oynadım en iyi 3 hero sırayla rubick rubick rubick. Rubick wow classlarından bile daha iyi. Adam rubick çünkü.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 techies en kaliteli hero aslında dota tarihindeki. dota2 ye gelse her oyun göreceğimize eminim. çünkü fakir dota1 deki gibi maphack denilen illet olmayacak.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 techies dotayı dota yapan hero. büyük patlama techies'in ultisiyle başlamış diyola.
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 3ünü de noob-est seviyesinde oynadım, lol daha kolay geldi öğrenmesi/oynaması o yüzden onunla devam ediyorum. Yalnız günde 1-2 maç atarak 3 oyunun da çözülmesi yıllar alır. Ben öyle casual oynadığım için lol ile devam ediyorum (hadi haftasonları 5 maç olsun).
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bu lolun clientını nasıl alıyoruz? region locked flm değil değil mi? tr site çıktıda oradan indirsem mi bilemedim ahah.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 neyse indirirkende eu west seçeyimde ben ne olur ne olmaz.
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 tamam iniyor bakalım yavaş yavaş
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Önemli değil client'ın regionu, türkçeden indirip de girersin eu weste.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya menüler yazılar vs önemli değil de sesleri ingilizceye çevirebiliyor muyuz ?
Meov Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 türkçe clientta yazılar vs türkçe miydi? allahtan eu west indirmişim, türkçe olunca bütün oynayasım kaçıyor nedense ya, öyle özenti flm değilim ama bilemedim.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 komunite olarak bakınca lol>hon>dota şu anda ki lolde bile deliriyoruz. ben rusları ayırsınlar oynayacağım dota. kalbim 1 oyundan fazlasını kaldırmasa da canım istiyor arada falan ama ruslar gitsin.
Öne çıkan mesajlar