Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Attıgım mail'a alan denilen eleman anında cevap yazıyor vallahi hll olsun ne diyim =P Herneyse aksam üstü bi mail attım. Game-card alırsan 30dan önce al ki hep beraber gönderelim demiş normal halinde 23.ünde kargolanıcaktır demiş.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore[Bu mesaj Eternal tarafından 20 Kasım 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sen benim hep dediğimi sorsana. timecard'ı kendileri açıp, içindeki kod'u mail ile yollayamıyorlar mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sordum. bekliyelim bakalım..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hello, We Can open the box and email the code from the game card. However, we won't have time to do this on the day the cards come out, so as long as you plan to order it after November 30th, it should not be a problem. just request in the comment section of the order form to email the code. Regards, Alan Ferguson At 10:03 PM 11/19/04 +0000, you wrote: [signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hakkaten hemen cevaplıyorlarmış. harika. ben zaten avrupada oynamayı düşünüyorum. ama gamecard almayı düşünenlere duyrulur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kodu yollama olayı bitirdi bütün tartışmaları :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yani şindi biz oyunu alıyoruz yanında da cardı alıyoruz adamlar kartı activate ediyorlar bize de validation code gibi bişeyi oyunla beraber yada maille yolluyorlar olayımız bumudur . Sorun çıkmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bak 30 undan sonra alırsan sana email le atarım diyo adam ben onceden siparis verdigim için 30 undan önce alırsan kargonun içine dahil ederim diyo[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Onu anladım tamam da bi sorun var eğer kutuya dahil edersem adres sorun çıkarabilir gerçi amerikada oturan akrabalarım var da kredi kartı için adres isterlerse kötü olur . En iyisi 2 hafta daha bekleyip kesin sonuç almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bana kalsa bekleyın eu orda oynayın derım hem zaten beta yenı bıttı cogu kısı oynadı gormek ıstedıgını gordu az oyundan soguyun yoksa zevkı kalmıcak bunun :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yok yok asker gibi gün sayılmaz işkence be o hazır betadan cıkmısken direk akıcaksın olaya. duvara cizik atılmaz yani. =P III III III III III =P[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ahaha abi o zaman siz us de o kadar kastıktanb sonra eu serverlarına gırmezsınız heralde yoksa o kadar zamana chara yazık olur[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yoo vallahi satarım box ıda acc yide misler gibi gelirim eu ya japon tayfasını alırız aşşa =Pp gelicez gelicez sizin oralarda yanlız bırakmayız =)[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar