Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o ne biçim bir ortaydı lan. zimbabwe'ye gitti anasını satim. kimin attığını da göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Şu adamı takdir ederdim ama beyin olmadığının farkına vardım. Gençleştirmek, Fatih Terim'in Galatasaray'a kazandırdığı gibi olur oyuncuları, böyle maçlarda hazırlıksız formsuz gençleri rezil kepaze ettirerek, onlara küfür ettirerek değil. Sanki milli takım inanılmaz iyi oynuyor da gençleşiyoruz martavalı okunuyor. Emre, Hamit, Burak, Umut, Mehmet Topal maç yapa yapa bir düzene sokulmalı, iyice birbirlerine alışmalılar. Hasan Ali'den acil vazgeçilip yerine birileri bulunmalı, en az Hasan Ali kadar oynar. Gökhan Gönül inadı bitmeli, gerekirse bazen sabri oynatılmalı. Zaten adam gibi sağ sol bekimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Milli takımda kim gelirse gelsin aynı kadroyu sürüyor. Demek ki var bir şey. Kadroyu TD yapmıyor heralde, arkadan birileri eline tutuşturuyor. Umut Burak varken bugüne kadar bir tane iyi maçı olmamış Mevlüt ilk 11'de. Son 5 senedir hiçbir hazırlık maçında sıfırın üzerinde performans göstermeyen, her hazırlık maçında kendini sakınan, kaçıran Arda yine 11'de. FB'yi kahreden Bekir orada yine. Senede iki kupa maçı yapan FB genç kalecisi mutlaka kadroda kendine yer buluyor oynamasa da. Üstüne bir de almancı takıntısı başladı şimdi. Peki soruyorum, kanatlarda hiçbir halt edemeyen gurbetçiler yerine Olcan ve Hurşut çok daha etkili olmaz mıydı? Milli takıma bu oyuncuları hazırlık maçında adapte etmeyeceksin de ne zaman edeceksin? Bu adamları "genç değil" diye almıyor Avcı, ama burası kulüp takımı değil milli takım. Bunu unutmamak gerekir. Burası oyuncu yetiştirmez, en iyi alternatifleri alıp kaynaştırır. Forvette lider GS'de sürekli oynayan Burak ve Umut gibi adamlar var. Burak dediğin adam CL'nin en iyi 11'ine girdi, şu anda gol krallığına oynuyor. Defansta belki de ileride 10 sene daha takımlarını sırtlayacak iki genç stoper alternatifi var, Semih Kaya ve Serdar Aziz. Madem gençlik saplantın var al taş gibi defanslar, birini sür 11'e birini sok ikinci yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 trabzonlu onurun milli takımda oynaması için daha napması lazım acaba şenol güneş gelir yakında takımın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 O apar topar yallahtan sonra gelmez derdim ama TS'ye kaç kere geldi adam, milli takıma da bir şans daha verir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Rew bence Ardaya haksızlık yapıyosun, sorumluluk alan sayılı oyunculardan Arda. Bi de Olcana sonuna kadar katılıyorum, şu Sercana ve diğer almancı kanatlara verilen şansın zerresini Olcana göstermedi, Olcan bu bebeleri şortunda sallar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Arda bu takımın tartışmasız 11'i. Genç yaşına rağmen en tecrübelilerden, en yeteneklisi olduğu zaten ortada, en kariyerli olma yolunda da adım adım ilerliyor. Bunlara lafım yok. Benim sözüm şuna: Bu maç bir hazırlık maçı. Arda'ya bu maçta gerek yok. Koy sola Olcan'ı, onu gör. Arda tüm saydığım meziyetlerine rağmen bugüne kadar son birkaç senedir hiçbir özel maçta en uıfak bir performans göstermedi. Sadece sahada gezindi. Çalıştığım yer sayesinde pek çok milli maça bedava gidebiliyorum. Tribünde de defalarca izledim kendisini. Sürekli kendini sakınıyor. Resmi maçtaki Arda ile özel maçtaki Arda arasında dağlar kadar fark var. Bu arada GB'deki Hurşut da en az Olcan kadar iyi bir adam. Müthiş hızlı, topla çok hareketli ve hiç beklenmedik anda tehlike yaratabiliyor. Tek dezavantajı var, adam her maçta bildiğini okuyor, sen bir şey söylesen de dinlemez. Ama milli takımda oynayabilecek kapasitede gayet. Eminim ki sırf 83'lü diye alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Anadolu dayken iibf de forvet oynuyordum benden önceki forvet ahmet ilhan dı. Adam milli oldu lan geçen gün de karabük maçında farkettim zaten ben de göt göbek şu an bira içerek maçı izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 küçük enişte emre iş başında yine asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yerlere yatma var diyo ya adam ya hazırlık maçında adam niye yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 avcı kendi ayağına sıkmaktan başka bir şey yapmıyor, sercan sevdası adamı işinden edecek, birde mevlüt ne abi tamam burak umut aynı anda oynatmayabilirsin ama umut burak ikilisi varken cidden mevlüt ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sallayın ya trtsporda ingiltere-berezilya başladı, olmadı hollanda-italya var bugünTVde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dusuncelihayvan said: Anadolu dayken iibf de forvet oynuyordum benden önceki forvet ahmet ilhan dı. Adam milli oldu lan geçen gün de karabük maçında farkettim zaten ben de göt göbek şu an bira içerek maçı izliyorum bana aynısı hentbolda oldu yedeğim mesut şimdi beşiktaşta oynuyo almanya 4 sene önce vatandaşlık teklif etmişti gel bizde oyna diye ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: sallayın ya trtsporda ingiltere-berezilya başladı, olmadı hollanda-italya var bugünTVde hani lan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ntvsporda Fransa-Almanya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 "Tatar Ramazan" said: sallayın ya trtsporda ingiltere-berezilya başladı, olmadı hollanda-italya var bugünTVde yalan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 TivibuSpor diye geçiyor sanırım, aslında köşede TRTSpor yazıyo ama Bende NTVye geçeyim madem zira Brezilya saçmalamış kadroda, Ronaldinho-Fabiano var ileride, İngiltere domine ediyo tatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.imgur.com/TGhi7.jpg kondu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Almanların orta sahasında canavar gibi Mesut ve İlkay oynuyor, bize de anca çürükleri kalıyor Sercanmış bilmemneymiş off final gibi maç oluyor, ilaç gibi geldi bizim milli takımdan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ertuğrul sağlam gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o ne pastı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yilmaz VURal for president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abdullah avcıiştah ve arzu vardı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 maç öncesi/sonrası kebaba mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hızlı ve disiplinli ve güçlü çekler karşısında 6 pozisyon bulduk bu güzel bir şey şansızdık ama iştahlıydık demiş birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar