gazaptr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 arkadaslar merhabalar eve-online ile ilgili herkezin işine yarayacak cok yararlı bilgiler bulunan pdf haline getirilmiş bilgileri bir dosya haline getirdim bundan sonra: - pve fiti nasıl yapayım? - pvp fitim nasıl olmalı - nano gemi nedir naıl yapılır? - uretım nasıl oluyo? - pos nedır? - ECK-ECCM nedir? nasıl oluyo? - mining yapcam yardım? - manifacturing, inverting, vb. nedır? - probe nedir, scaning (arama - tarama) nasıl yapılır? ve daha bir cok sorunuza cevap olacak. sayıgılarımla dosyayı sıkıştırdım. (100 mb civarında) işte linki; Not: bu dosyalar paticik forumlarından ve diger forumlardan derlenmistir. pdf dosyalarını kendım hazırlamadım. sadece bir araya getirdim. http://www.dosya.tc/server27/2lxeAa/EVEPDFLER.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 eline saglik, bakalim neler varmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 valla eline sağlık yeni başlayanlara yardımcı olur büyük ihtimalle. yalnız minmatar shield rehberini çok beğenmedim ben açıkçası. (bi tek ona baktım işin aslı) said: Sleipnir Hurricane ile kullanım olarak bir'e bir aynıdır. İki adet fark'ı vardır 1-Resist 2-Fiyat. Resistleri Hurricane'e göre çok iyidir. Fakat geminin fiyatı 200 milyon civarında ve Hurricane'nin fiyatı 30 Milyon olunca ister istemez neredeyse aynı işi yapan iki gemi varken ve birisi diğerinin 1/6 fiyatıyken bence Hurricane'den şaşmayın derim. Ama "Param var benim, bide afilli gemiye binmeyi seviyorum ben" diyenlerdenseniz gemi bu anlamda aradığınız Minmatar Combat Command Gemisidir. şu mesela baya yanlış bence. bi de nano fitlerde 3 gyro yerine 2 gyro 1 te daha iyi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cane armor active olur fakat ne cane ne sleipnier (td) ARTIK GO GO ! POWEEER RUPTURE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gazaptr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dediğim gibi arkadaşlar konuları ben hazırlamadım sadece dagınık halde bulunan sagdakı soldaki bilgileri derleyeıp tek bir klasor halinde toparladımkı ulasılması kolay olsun :) ayrıca bu rehberler yeni olmadıgı için fitler fiyatlar degısıklık gosterebılır ama yınede yenı baslayan arkadaslar ıcın faydalı olacagına emınım. ayrıca oynanıs ve skillere gore elbette herkezın fıtının farklı olması gerekır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Nano olarak fw de navy comet kullanıyorum, 150 civarında dps i 4000 de hızı var oldukça iyi, teke tekte benden hızlı olmayan neredeyse tüm frigate ve destroyer sınıfını indiriyor (misil fit corax hariç) bir sonraki aşamada Ares binmeyi hedefliyorum tabi maddi durumu düzeltebilirsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 İyi bir derleme olmuş ama dikkat et o bilgileri yazanlardan bir tanesi değişik bir arkadaş heran telif hakkı bende dava ediyorum seni diyebilir. Zere bir zamanlar burada kendisi paylaşmasına rağmen silmemi istemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Hocam o rehberler çok eski ve o rehberi hazırlayan şahsiyet tam bi gallente düşmanıymış bunu öğrendim. Yazdıklarının hepsi günümüz için geçerli değil. O listeden gallente için hazırlanmış dökümanı çıkarmanızı rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gazaptr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 peki arkadaslar tesekkur edıyorum ilginize ve paylastıgınız bilgilere için dosyaları kaldırdım siteden bilginize... Not:konuyu silebilirsenız sevinirim artık dosyalar yok cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 dostum tepkin biraz fazla kaçmış bence. konuyu yeni gördüm, dosyaya bakma fırsatım da olmadı haliyle ama eğer dedğin gibi derli toplu bir biçimdeyse sticky olan topağın altına eklenebilirdi diye düşünüyorum. iyi şeyler bunlar, keşke kaldırmasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Ulan şu Eve ile ilgili bir konuda da drama dönmesin be!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 donanimhaber gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi biraz sert oldu bundan sebep özür, fakat inanın oyunda gördüğüm ve yaşadığım şeylerle yazanların alakası yok :) bu yüzden kaldırılmasını istedim. Ama gallente için kaldırılsın demiştim biraz ucu fazla kaçtı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 bu arada, vakti zamanında bi büyüğümüz demiş ki; alternatif sunmadan eleştirmek mızmızlanmaktır demişmişmişmiş. Yazın beyler madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 iyi güzel diyorsunuz da o rehberler hazırlandığından beri destroyerler, frigateler, cruiserlar, assault frigateler hep değişti. yeni başlayan adamın en çok kullandığı gemiler arasında bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 aslında değişmeyen şeylerle ilgili olsa bi rehber, yani oyun mekanikleri falan daha çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Yarın ne degişcek ne değişmicek bilemez ki kimse. Rehber yazıldımı nadirde olsa güncellendiği taktirde kafi. Aslında en temizi oyunu beraber oynadığınız kişilerden öğrenin. Bide bildiğini sanıp bilmeyip bide üzerine başkalarına anlatanlara dikkat edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Matar op bu değişmez bunun için rehber gerekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 matar bc sonrası hiç op falan değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi rupture.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 haydin drama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Kahrolsun zaten BC sonrası boşver :) Battleship neymiş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sadece bs değil ki, capital gemileri de aynı muhabbet. dread leş, nidhoggur aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Niye drama olsun ki. Minimatar var bide diğer ıkrlar var işte oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bc sonrası, hatta bs sonrası yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar