Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve ile ilgili yararlı bilgiler

gazaptr

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar merhabalar

eve-online ile ilgili herkezin işine yarayacak cok yararlı bilgiler bulunan pdf haline getirilmiş bilgileri bir dosya haline getirdim
bundan sonra:
- pve fiti nasıl yapayım?
- pvp fitim nasıl olmalı
- nano gemi nedir naıl yapılır?
- uretım nasıl oluyo?
- pos nedır?
- ECK-ECCM nedir? nasıl oluyo?
- mining yapcam yardım?
- manifacturing, inverting, vb. nedır?
- probe nedir, scaning (arama - tarama) nasıl yapılır?

ve daha bir cok sorunuza cevap olacak.

sayıgılarımla dosyayı sıkıştırdım. (100 mb civarında)
işte linki;

Not: bu dosyalar paticik forumlarından ve diger forumlardan derlenmistir. pdf dosyalarını kendım hazırlamadım. sadece bir araya getirdim.

http://www.dosya.tc/server27/2lxeAa/EVEPDFLER.rar.html
Sosyal ağlarda paylaş

valla eline sağlık yeni başlayanlara yardımcı olur büyük ihtimalle. yalnız minmatar shield rehberini çok beğenmedim ben açıkçası. (bi tek ona baktım işin aslı)

said:
Sleipnir Hurricane ile kullanım olarak bir'e bir aynıdır. İki adet fark'ı vardır 1-Resist 2-Fiyat. Resistleri
Hurricane'e göre çok iyidir. Fakat geminin fiyatı 200 milyon civarında ve Hurricane'nin fiyatı 30 Milyon
olunca ister istemez neredeyse aynı işi yapan iki gemi varken ve birisi diğerinin 1/6 fiyatıyken bence
Hurricane'den şaşmayın derim. Ama "Param var benim, bide afilli gemiye binmeyi seviyorum ben"
diyenlerdenseniz gemi bu anlamda aradığınız Minmatar Combat Command Gemisidir.

şu mesela baya yanlış bence. bi de nano fitlerde 3 gyro yerine 2 gyro 1 te daha iyi olur sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi arkadaşlar
konuları ben hazırlamadım sadece dagınık halde bulunan sagdakı soldaki bilgileri derleyeıp tek bir klasor halinde toparladımkı ulasılması kolay olsun :)
ayrıca bu rehberler yeni olmadıgı için fitler fiyatlar degısıklık gosterebılır ama yınede yenı baslayan arkadaslar ıcın faydalı olacagına emınım.
ayrıca oynanıs ve skillere gore elbette herkezın fıtının farklı olması gerekır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Nano olarak fw de navy comet kullanıyorum, 150 civarında dps i 4000 de hızı var oldukça iyi, teke tekte benden hızlı olmayan neredeyse tüm frigate ve destroyer sınıfını indiriyor (misil fit corax hariç) bir sonraki aşamada Ares binmeyi hedefliyorum tabi maddi durumu düzeltebilirsem :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...