Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Sam dusmuyor galiba

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Kaliko said:

Zihniyetini... Dusenden faydanlanmak nasil bir vicdansizlik. Ne pislik insanlarla dolu su ulke.

ben yazacaktım da,tepki çeker,yine ateyizliğe bağlanır iş,islama hakaret edilir diye sustum .ama aynısını ayna da görmesi lazım insanların,biz gitsek o ülkeye mülteci olarak,çadırlarınıza gelip kızkardeşinize,ablanıza para karşılığı alıp gidelim dese arap şeyhleri veya gittiğiniz ülke vatandaşları ne düşünürsünüz çok merak ediyorum...

söz meclisden dışarı
Sosyal ağlarda paylaş

Yok valla hiç açıklayıcı olmadı, baya baya yabancı muamelesi çekiyorsun bize bi anlam veremiyorum. Kardeşlik barış mesajına bağlayacaksan neden öncesinde kovan asan kesin insanlar olduk?

Gerçi onu geçiyorum, İHH olarak fetullahla düşman mısınız? Bak fetullahla müslüman kardeşlerin çatışabileceğini yeni fark ediyorum, bizi aydınlatsana biraz bu çekişmelerin iç dinamikleri hakkında.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yok valla hiç açıklayıcı olmadı, baya baya yabancı muamelesi çekiyorsun bize bi anlam veremiyorum. Kardeşlik barış mesajına bağlayacaksan neden öncesinde kovan asan kesin insanlar olduk?

Gerçi onu geçiyorum, İHH olarak fetullahla düşman mısınız? Bak fetullahla müslüman kardeşlerin çatışabileceğini yeni fark ediyorum, bizi aydınlatsana biraz bu çekişmelerin iç dinamikleri hakkında.

Peki açıklayayım teröristim nasıl olsa gözünde...

F.g hareketi ile ihh-imkan-der gibi derneklerin anlaşamadığı nokta ,f.g hareketi işine gelen yere yardım eder.
Diğerleri dünyanın her yerine yardım ediyor.
Ayrıca müslüman kardeşler,akp,nahda hareketi bu hareketi anlatmaya yetmez.
Çünkü müslüman olmanın 1.şartı kuran hükümlerine göre yaşamaktır.kul yapısı sistemlere göre değil.
Önce ümmet bilinciyle alakalı makale ve yazılar oku,daha sonra bir kaç tüyo daha verebilirim sana
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Kaliko said:

Zihniyetini... Dusenden faydanlanmak nasil bir vicdansizlik. Ne pislik insanlarla dolu su ulke.

ben yazacaktım da,tepki çeker,yine ateyizliğe bağlanır iş,islama hakaret edilir diye sustum .ama aynısını ayna da görmesi lazım insanların,biz gitsek o ülkeye mülteci olarak,çadırlarınıza gelip kızkardeşinize,ablanıza para karşılığı alıp gidelim dese arap şeyhleri veya gittiğiniz ülke vatandaşları ne düşünürsünüz çok merak ediyorum...

söz meclisden dışarı

Ne diyorsun be amk?
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

axedice said:

Peki açıklayayım teröristim nasıl olsa gözünde...

F.g hareketi ile ihh-imkan-der gibi derneklerin anlaşamadığı nokta ,f.g hareketi işine gelen yere yardım eder.
Diğerleri dünyanın her yerine yardım ediyor.
Ayrıca müslüman kardeşler,akp,nahda hareketi bu hareketi anlatmaya yetmez.
Çünkü müslüman olmanın 1.şartı kuran hükümlerine göre yaşamaktır.kul yapısı sistemlere göre değil.
Önce ümmet bilinciyle alakalı makale ve yazılar oku,daha sonra bir kaç tüyo daha verebilirim sana

Kuran da kafasi çalışan bir kul tarafından yazıldıgına göre, sen haksızsın.
Sosyal ağlarda paylaş

O saçma bi argüman, zaten baştan insan yapısı olmadığı var sayılarak hareket ediliyor çünkü. Senin dediğin şeye benzemiş "Allah yoksa bu atayizler neyi inkar ediyor?"

İşte çipetpet bütün örgütlenmeler gibi sizinkinin de elle tutulur bi ortak noktası, bi kaynağı olması gerekiyor. Ümmet mümmet nedir biz de biliyoruz da, mesela fetullah sizin ümmetin parçası değilken sen neden parçasısın? Ümmeti yönlendiren bi lideri olur, sizinki kim?

Bide bana tororiz diyorlar modundasın, e ben seninle aynı değerlere inanmadığım için zamanı geldiğinde islam hukukunun üstün olmaması gereken benim gibi milyon insanı kafir diye öldürmeyecek misiniz? Ne diyelim sevgi ve barış çiçeği mi diyelim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

evet beyler,esad düşmanlarını scud füzeleriyle darmadağın ediyor,halep'den bir kare,taş taş üstünde,baş baş üstünde bırakmıyor...

bu da esadın, scud füzeleriyle zarar verdiği terörizlerden birisi...

+vicdan

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/11366_536509826370352_206050106_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

evet beyler,esad düşmanlarını scud füzeleriyle darmadağın ediyor,halep'den bir kare,taş taş üstünde,baş baş üstünde bırakmıyor...

bu da esadın, scud füzeleriyle zarar verdiği terörizlerden birisi...

+vicdan

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/11366_536509826370352_206050106_n.jpg

en son Şam havaalanını ablukaya almıştınız, askeri tesisleri ele geçirip Esed'i sarayında kıstırmıştınız mübarek hayırdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

abd+akp+el kaide cephesiyle baas+rusya+çin(rusyayla çin biraz oynak) kapışıyor, arada el kaide kürtlerin, alevilerin başını kesiyor, kadınlara tecavüz falan ediyor, esad rejimi de az değil acaba kimi tutalım hmmmm

age of empires türü bir bilgisayar oyunu olmadığından bence eziyet çeken halkın tarafını tutalım biz

emperyalist savaş çığırtkanlığına hayır
Sosyal ağlarda paylaş

ne aydınlığı, benim görüşlerimin ne alakası var aydınlıkla, ulusal hareketle?

PYD küçük burjuva milliyetçisi bir partidir, sosyalist devrimci değil, Suriyeli kürtlerin ulusal hakları üzerinden siyaset güdüyorlar yalnızca, bir süre Barzani+AKP+El Kaide ittifakına karşı direndiler ama sonunda bir mutabakata varıldı, sonra tekrar çatıştılar, tekrar mutabakat vs, halen kesin bir birlik söz konusu değil asla söz konusu da olmayacak, bunlar çıkarları birbirine ters gruplar

Bu durum ÖSO'nun Suriyeli Kürtleri katledip videolara çektiği gerçeğinde bir değişiklik yapmıyor tabii

ek: http://www.sendika.org/2012/11/toplumsal-muhalefetin-kurucu-dinamikleri-savas-karsiti-mucadele-demokrasi-mucadelesi-hak-mucadelesi-halkin-devrimci-yolu/

Aydınlık değil HDY
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...