Borlach Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sem düşmüyor diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Kaliko said: Zihniyetini... Dusenden faydanlanmak nasil bir vicdansizlik. Ne pislik insanlarla dolu su ulke. ben yazacaktım da,tepki çeker,yine ateyizliğe bağlanır iş,islama hakaret edilir diye sustum .ama aynısını ayna da görmesi lazım insanların,biz gitsek o ülkeye mülteci olarak,çadırlarınıza gelip kızkardeşinize,ablanıza para karşılığı alıp gidelim dese arap şeyhleri veya gittiğiniz ülke vatandaşları ne düşünürsünüz çok merak ediyorum... söz meclisden dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bağcı dağcı meselesine bi açıklık getirmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 axedice said: Bağcı dağcı meselesine bi açıklık getirmedin? Şimdi bağ bağdır.dağ dağdır.dağı bağcıya ,bağcıyı dağa küstürürsen nolur? Bağ sulanmaz.dağ su vermez. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yok valla hiç açıklayıcı olmadı, baya baya yabancı muamelesi çekiyorsun bize bi anlam veremiyorum. Kardeşlik barış mesajına bağlayacaksan neden öncesinde kovan asan kesin insanlar olduk? Gerçi onu geçiyorum, İHH olarak fetullahla düşman mısınız? Bak fetullahla müslüman kardeşlerin çatışabileceğini yeni fark ediyorum, bizi aydınlatsana biraz bu çekişmelerin iç dinamikleri hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 axedice said: Yok valla hiç açıklayıcı olmadı, baya baya yabancı muamelesi çekiyorsun bize bi anlam veremiyorum. Kardeşlik barış mesajına bağlayacaksan neden öncesinde kovan asan kesin insanlar olduk? Gerçi onu geçiyorum, İHH olarak fetullahla düşman mısınız? Bak fetullahla müslüman kardeşlerin çatışabileceğini yeni fark ediyorum, bizi aydınlatsana biraz bu çekişmelerin iç dinamikleri hakkında. Peki açıklayayım teröristim nasıl olsa gözünde... F.g hareketi ile ihh-imkan-der gibi derneklerin anlaşamadığı nokta ,f.g hareketi işine gelen yere yardım eder. Diğerleri dünyanın her yerine yardım ediyor. Ayrıca müslüman kardeşler,akp,nahda hareketi bu hareketi anlatmaya yetmez. Çünkü müslüman olmanın 1.şartı kuran hükümlerine göre yaşamaktır.kul yapısı sistemlere göre değil. Önce ümmet bilinciyle alakalı makale ve yazılar oku,daha sonra bir kaç tüyo daha verebilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Vay be 4 msjımdan biri syfa başı keeeeeh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bosver bunlari axedice kardesim once ugur mumcunun rabita isimli kitabini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cipetpet said: Mütedeyyin müslümanın suriye kıyamını desteklemesi farzdır.aynı namaz oruç hacca gitmesi gibi adam el-ezher terk ya. paragraf arası fetva verip, islama 6. şartı eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kardeş çok ciddi adamlarsınız hiçbir mesajınızı okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Cipetpet said: Kaliko said: Zihniyetini... Dusenden faydanlanmak nasil bir vicdansizlik. Ne pislik insanlarla dolu su ulke. ben yazacaktım da,tepki çeker,yine ateyizliğe bağlanır iş,islama hakaret edilir diye sustum .ama aynısını ayna da görmesi lazım insanların,biz gitsek o ülkeye mülteci olarak,çadırlarınıza gelip kızkardeşinize,ablanıza para karşılığı alıp gidelim dese arap şeyhleri veya gittiğiniz ülke vatandaşları ne düşünürsünüz çok merak ediyorum... söz meclisden dışarı Ne diyorsun be amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahaha herifin yazdığı bütün mesajlara ben de aynı tepkiyi veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 diyor ki paranla gelip fakiri ezdiğin zaman da düşene vurmak olmuyor mu diyor. arap şeyhinin subliminal mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cipetpet said: axedice said: Yok valla hiç açıklayıcı olmadı, baya baya yabancı muamelesi çekiyorsun bize bi anlam veremiyorum. Kardeşlik barış mesajına bağlayacaksan neden öncesinde kovan asan kesin insanlar olduk? Gerçi onu geçiyorum, İHH olarak fetullahla düşman mısınız? Bak fetullahla müslüman kardeşlerin çatışabileceğini yeni fark ediyorum, bizi aydınlatsana biraz bu çekişmelerin iç dinamikleri hakkında. Peki açıklayayım teröristim nasıl olsa gözünde... F.g hareketi ile ihh-imkan-der gibi derneklerin anlaşamadığı nokta ,f.g hareketi işine gelen yere yardım eder. Diğerleri dünyanın her yerine yardım ediyor. Ayrıca müslüman kardeşler,akp,nahda hareketi bu hareketi anlatmaya yetmez. Çünkü müslüman olmanın 1.şartı kuran hükümlerine göre yaşamaktır.kul yapısı sistemlere göre değil. Önce ümmet bilinciyle alakalı makale ve yazılar oku,daha sonra bir kaç tüyo daha verebilirim sana Kuran da kafasi çalışan bir kul tarafından yazıldıgına göre, sen haksızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 O saçma bi argüman, zaten baştan insan yapısı olmadığı var sayılarak hareket ediliyor çünkü. Senin dediğin şeye benzemiş "Allah yoksa bu atayizler neyi inkar ediyor?" İşte çipetpet bütün örgütlenmeler gibi sizinkinin de elle tutulur bi ortak noktası, bi kaynağı olması gerekiyor. Ümmet mümmet nedir biz de biliyoruz da, mesela fetullah sizin ümmetin parçası değilken sen neden parçasısın? Ümmeti yönlendiren bi lideri olur, sizinki kim? Bide bana tororiz diyorlar modundasın, e ben seninle aynı değerlere inanmadığım için zamanı geldiğinde islam hukukunun üstün olmaması gereken benim gibi milyon insanı kafir diye öldürmeyecek misiniz? Ne diyelim sevgi ve barış çiçeği mi diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evet beyler,esad düşmanlarını scud füzeleriyle darmadağın ediyor,halep'den bir kare,taş taş üstünde,baş baş üstünde bırakmıyor... bu da esadın, scud füzeleriyle zarar verdiği terörizlerden birisi... +vicdan http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/11366_536509826370352_206050106_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yok canım kendi kendilerine füze atmışlardır özgürlükçüler, dünyanın dikkatini çekmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Masakari said: Yok canım kendi kendilerine füze atmışlardır özgürlükçüler, dünyanın dikkatini çekmek için. abi doğru söyle,resimdeki gözlüklü ve kel adam senmisin? http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22639934.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Cipetpet said: evet beyler,esad düşmanlarını scud füzeleriyle darmadağın ediyor,halep'den bir kare,taş taş üstünde,baş baş üstünde bırakmıyor... bu da esadın, scud füzeleriyle zarar verdiği terörizlerden birisi... +vicdan http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/11366_536509826370352_206050106_n.jpg en son Şam havaalanını ablukaya almıştınız, askeri tesisleri ele geçirip Esed'i sarayında kıstırmıştınız mübarek hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.haberler.com/sam-da-catismalar-siddetlendi-4351448-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 >amerika ve israil destekli isyan çıkarıp başarısız olmak >sağda solda ağlayıp kamuoyu oluşturmaya çalışmak ah şu sünniler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abd+akp+el kaide cephesiyle baas+rusya+çin(rusyayla çin biraz oynak) kapışıyor, arada el kaide kürtlerin, alevilerin başını kesiyor, kadınlara tecavüz falan ediyor, esad rejimi de az değil acaba kimi tutalım hmmmm age of empires türü bir bilgisayar oyunu olmadığından bence eziyet çeken halkın tarafını tutalım biz emperyalist savaş çığırtkanlığına hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi kürtler nereden çıktı? daha dün öso ile pkk nın sağ kolu anlaşma imzaladı.nusret cephesi tanımadığını ilan etti v.s bu aydınlık kafası ne kadar zararlı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Öbür taraf daha çok para vermiş, onların safına geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ne aydınlığı, benim görüşlerimin ne alakası var aydınlıkla, ulusal hareketle? PYD küçük burjuva milliyetçisi bir partidir, sosyalist devrimci değil, Suriyeli kürtlerin ulusal hakları üzerinden siyaset güdüyorlar yalnızca, bir süre Barzani+AKP+El Kaide ittifakına karşı direndiler ama sonunda bir mutabakata varıldı, sonra tekrar çatıştılar, tekrar mutabakat vs, halen kesin bir birlik söz konusu değil asla söz konusu da olmayacak, bunlar çıkarları birbirine ters gruplar Bu durum ÖSO'nun Suriyeli Kürtleri katledip videolara çektiği gerçeğinde bir değişiklik yapmıyor tabii ek: http://www.sendika.org/2012/11/toplumsal-muhalefetin-kurucu-dinamikleri-savas-karsiti-mucadele-demokrasi-mucadelesi-hak-mucadelesi-halkin-devrimci-yolu/ Aydınlık değil HDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar