Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 e tabi havalar ısındı, batıya tatile yollamamız lazım sevgi bocuklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23190602.asp Özgür Suriyeli aktivist, humanist, özgürlükçü, demokrat dostlarımız sınırı geçmeye çalışırken uzun namlulu silahlarla polise, askere ateş açmış geçişlerine izin verilmeyince. 1 Polis şehit. gayri resmi kaynaklar yaralanan askerlerden de şehit olanlar olduğu yönünde. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23190602.asp Suriye'nin işgali hayırlı olsun şimdiden. Besledikleri teröristler işi bitiremeyince kendilerini temizleme bahanesiyle sanırım Türkiye girecek gibi Suriye'ye. Zaten Obama sinyalleri vermişti. Kimyasal kullanılıyor diye haberler çıkıyordu. Girmişken Şam'a kadar gidelim bi çay kahve içelim diyip Esad'ın kapısına dayanacaklar herhalde. PKK ile yürütülen görüşmeler falan da böyle zamanlara denk gelmesi. Hem o konular unutulacak, hem demokrasi götüreceğiz sanırım komşumuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çokda güzel zamanlama akiller,özerklik,1 mayıs falan unutulacak bir taşla binlerce kuş uber olmuş böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Olabilir böyle münferit şeyler 300bin suriyeli türkiye de,esadın kimyasal kullandığıda kesinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Başka ülkenin teröristini savunmaya çalışınca böyle oluyor işte. Bu nedenle Amerika'nın savaşını yapacaksak, tebrik ediyorum. Ülke işgal sebebimiz bile Amerikan mandası style olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ne alakası var amerikayla?50 yıldır esad sülalesini amerikamı tutuyor iktidarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Olabilir böyle münferit şeyler öl lütfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Münferit mi ölsün, yoksa eset zulmünden mi ölsün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Olabilir böyle münferit şeyler 300bin suriyeli türkiye de,esadın kimyasal kullandığıda kesinleşmiş. ya bana şunu bi anlatsana bu esed esat ead ne zıkkımsa, 3 gün öncesine kadar kimsenin zkinde olmayan bi tipti. muhtemel senin ve senin gibilerin alayınında bu elemandan zerre haberi yoktu. ondan sonra tayşp bu elemanla fotolar çektirdi, tatile gittiler, işte bilmem boğazda felam gezdiler millet ilk orda gördü bu elemanı işte güzel karısı var felam neyse ondan sonra arap baharı, tunus, libya mısır derken suriyeye geldi sıra bu isyanların alayını çıkış sebebi abd, eu vsvs Abicim bu adam sana naaptıda "zalim esed, otbok" oldu ya? sanane, banane? size bu gazı veren kim? mevzu müslüman ölüyo muhabbetiyse çinde günde 3 kazt fazla müslümü öldürüyo, gık yok mevzunuz ne abicim sizin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mevzu komut gelmesi. komut geldi, "isyan" cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 navyamphs said: Chipetbeth said: Olabilir böyle münferit şeyler 300bin suriyeli türkiye de,esadın kimyasal kullandığıda kesinleşmiş. ya bana şunu bi anlatsana bu esed esat ead ne zıkkımsa, 3 gün öncesine kadar kimsenin zkinde olmayan bi tipti. muhtemel senin ve senin gibilerin alayınında bu elemandan zerre haberi yoktu. ondan sonra tayşp bu elemanla fotolar çektirdi, tatile gittiler, işte bilmem boğazda felam gezdiler millet ilk orda gördü bu elemanı işte güzel karısı var felam neyse ondan sonra arap baharı, tunus, libya mısır derken suriyeye geldi sıra bu isyanların alayını çıkış sebebi abd, eu vsvs Abicim bu adam sana naaptıda "zalim esed, otbok" oldu ya? sanane, banane? size bu gazı veren kim? mevzu müslüman ölüyo muhabbetiyse çinde günde 3 kazt fazla müslümü öldürüyo, gık yok mevzunuz ne abicim sizin ? Banane amerikadan,banane tayyipden? Doğu türkistan için,keşmir için afganistan için insani yardım yaptım aynı suriyeye yaptığım gibi,güneydoğuda sizin giremeyeceğiniz dağ köylerine insani yardım amaçlı erzak götürdüm,kafkasyamı? İstanbulda şu anda kafkas savaşı yetimlerinin kampı var,hiç gitmeyi düşündünmü? Irak mı? Tecavüze uğrayanlara rehabilitasyon verirken kızılhaç,kızılay oralarda ev sahibi olmaları için,evlenmeleri için gerekirse çeyiz sandıklarına kadar götürdük.bana ne amerika de,ne tAyyip de ,ne de suud şeyhi de Git ve afrikanın z köyünde su getirmek için 150 km yol katedip dönerken bidonlarındaki suyun yarısının buharlaştığı köylere su kuyusu yapıldığında,ağlayan insanların gözünden kan yerine su aktığını gör. Ben önce insan,sonra müslümanım ve vicdan masrurbasyonu yapmıyorum,gazetede okuduğunuz katliamları çıplak gözlerimle gördüm belki Ama sen ve arkadaşların vicdan masturbasyonu demeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Ben önce insan,sonra müslümanım bu abicim bütün mevzun, kasma demogoji yapcam diye. Afrikanın zırt köyüne bill gates 50 milyar dolar bağışladı, senin tayibin 10 da biri bağırmıyo hergün televizyondan. hala şov peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: [güneydoğuda sizin giremeyeceğiniz dağ köyleri bu ne demek ya? biz kimiz? sen kimsin? biz neden giremiyoruz? sen nasıl, hangi sıfatla giriyorsun ? türkiyenin bir köyüne insani yardım götürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tamam asıl sen kasma cevabımı verdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 reyiz verdi ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eveet,şam hala düşmüyor ama halkını katletmeye devam eden esed direniyor,resimler herşeyi anlatıyor zaten,reis kan banyosunda... http://dunya.milliyet.com.tr/suriye-televizyonu-bu-goruntuyu/dunya/detay/1703498/default.htm amo ösöd çok kröl adöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Esad adam diil ona bisi demiyom da kendisine ekmek veren yer yurt veren canini kurtaran Turkiyenin polisini sehit eden, zirt pirt kampta olay cikaran, cevre illerin esnafinin anasini aglatan, tum ulkeye 61 sehire yayilip serilen Suriyeliler cokmu adam? Bu mu minnet borcunun karsiligi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Chipetbeth said: eveet,şam hala düşmüyor ama halkını katletmeye devam eden esed direniyor,resimler herşeyi anlatıyor zaten,reis kan banyosunda... http://dunya.milliyet.com.tr/suriye-televizyonu-bu-goruntuyu/dunya/detay/1703498/default.htm amo ösöd çok kröl adöm seninde dediğin gibi, halk adamın halkı, sana ne? ister sever, ister öper? bide bu suriyeli elemanlardan sizin müslümler ölünce şehit, esadın müslümler ölünce telef oluyo ya, o ayrımı nasıl yapıyonuz ? (bu sizin müslümleri afganistandan ithal etmediğinizi farz edersek) 3 gün öncesine kadar beraber yaşayan tiplerdi bunlar, aynı mahalle, aynı şehirde. Yoksa belçikalıların ruandada yaptığı gibi sen hutusun, sen tutsisin ayarında bi seçimmi yaptınız ? Bu şehit-telef olayını ayarlayan bir makam/kurumunuz varmı ? Son olarak ota, boka o, ö koyunca komik olmuyorsun, cahilliğini gizlemeye harfler yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yüzde 10'luk nusayri kesimin %90'ı yönetmesinin sence mantığı varmı? ayrıca yeni çıkmadıki bu olay,hafız fesad başa geldiğinden beri aynı problem süregeliyor,ingilizlerin baas partilerini arapların başına bela etmesinin sebebi zaten,ayrıca,istanbul neyse halep de o,bak mekke de kabe de ki ecyad kalesini bile yıktı anglosuud lar,neden sence hiç düşündünmü? ha pardon siz %52 ye de itiraz ediyordunuz zaten pardon,alıştınız azınlıkla çoğunluğu yönetmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 la madem abd, eu karşıtısınız, %10 un yönetmesine karşısınız, %1 abd vatandaşı suudi şeyhleri, prensleri parsayı götürüyor. Orda niye sesiniz çıkmıyo ? Ha, pardon suudiler size sus payı veriyo, baas vermedi, dimi ok, çekilebilirsiniz. problem solved. P.S. ha bide sen ingilizce bişi yazma, küffarın dilini kullanmak yasak size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 üstte yazdığımı okumadan,yorum yapmanın zararlarını yaşıyorsun şu anda navy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 neyi yazdın, gidin mekkedeki, medinedeki elemanları öldürün orda patlatın kardeşim kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Amerikanın izin verdiği kadarsınız. herşeyinizle. Cumhuriyet te onun için batıyor size, Çünkü onu ABD den izin almadan kurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 navyamphs said: Amerikanın izin verdiği kadarsınız. herşeyinizle. Cumhuriyet te onun için batıyor size, Çünkü onu ABD den izin almadan kurduk. Ağzına sağlık arkadaş, tüm yorumların için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Çünkü onu ABD den izin almadan kurduk. sen oyle san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar