Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking News_RZR & FA new deployment

Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

Abi valla bende tam anlamadım hangi konuya değinmeye çalıştığını :)

Üye sayısına göre sıralmış, sanırım bizde sizden daha çok adam var daha güçlüyüz mesajı veriyo olabilir.

Bizde nerdeyse üye sayısı olarak yarısıyız adamların. Ama nedense hep biz dövüyoruz (şimdilik) :)
Sosyal ağlarda paylaş

amaci daha once yazmistim zaten, yeni FC'lerimizi yetistiriyoruz. Patliyoruz, patlatiyoruz daha ne olsun.

Ben ise su anda alt Corp. ile ugrasiyorum daha cok, bayagi bir yogunum diyebilirim.

Fazor ise Solar ile iletisim problemini asmaya calisiyorlar, bakalim ileri ki gunler neler getirecek.

Razor ise bir takim baska hesaplarin pesinde, yakinda kokusu size kadar gelir merak etme :D

Sizin islerde de bir yavaslama goruyorum, daha da hizlanacagina hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

son iki gundur, butun fleetlerdeyim ama nedir kardesim...
100 jump dolas kimse olmasin, esit sayida veya cok olanlar da kaciyor.

eve ölmüs aglayani yok, CCP yapti bunu malisef. MMO yu solo oyuna cevirdi!
blobsuz savas yok, cruser getiriyorsun adam 2 kati bs cikartiyor, bs cikartiyorsun, 2 kati carrier cikartiyor, carrier cikartiyorsun super cikartiyor. Kimin seyi daha buyuk yarismasinda gibi hissediyorum. Goon agir abi rolunde, TEST bitirim delilanli, Nulli biliklari terlemeye baslamis toy genc, RZR ben en yasliyim, öpün elimi diyor, PL bulmus kolayini, ne sov. ne bilmem ne, supere dayamis götünü, NC, RA, Solar vs yanliciliga soyunmuslar.

ben gidiyorum, ne halleri varsa gorsunler!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...