Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Zaten ben yazımda fabrekatör ve farmiratör diye ikiye ayırmıştım. Sen ilk bölüme giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi valla bende tam anlamadım hangi konuya değinmeye çalıştığını :) Üye sayısına göre sıralmış, sanırım bizde sizden daha çok adam var daha güçlüyüz mesajı veriyo olabilir. Bizde nerdeyse üye sayısı olarak yarısıyız adamların. Ama nedense hep biz dövüyoruz (şimdilik) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bidakka lan bidakka pos guyla mete aynı corptamı ben mi karıştırıorm sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Evet öyle. Sorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mete artık o eski bildiğiniz Mete değil. Çok yumuşadı. Mesela geçen bir fleetten sonra, "Neden bu savaş nedeeennn nedeeeennn bu kadar ölüm, kan???" diye ağladığına şahid olduk ventten. Evet Mete için hepimiz üzülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ya yok pos guy bizde değil. Oyunda 2-3 kişi var asla aynı corpta olmayacağım. Oda onlardan biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Suark said: bidakka lan bidakka pos guyla mete aynı corptamı ben mi karıştırıorm sdsf Dur Diego, zaten ortalık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hee tamam kıskıs gülüorm 5 dakkadır ofiste sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Arkadaş yine kaçım kaçım kaçtık yeter ama :) Gila Secunda strikes back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 4 misli adamla bloblamissin bir de link atiyorsun, adam utanir be yaw + eski haber bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ya işte savaş raporu eksik, eve killi ondan bekliyodum (Hala bozuk). Bide malum bi taraf kill alamayınca sağ kalıp kaçabilenler gözükmüyo reportta. He birde sizin tarafta triage carrier var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi Razor member sayısı olarak bizim 2 katımız Kara Davutun linklediği fotoya bakınca. Getirselerdi yani daha fazla adam. Biz ne yapalım şimdi Hasan abi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 neyse bu kadar laga luga yeter, isime bakayim biraz da. herkese iyi avlar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Peh Gila flet leri sizin ama eğlenceli görünüyor burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AliAga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 FaZor'a tebrikler http://northern-coalition.co.uk/?a=kill_detail&kll_id=252357 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bir denk gelemiorum şu fleet lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 O değil de Hasan, siz niye geldiniz ya? Yani kendi topraklarınızda kalsanız, zaten yine bu kadar kapışırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 amaci daha once yazmistim zaten, yeni FC'lerimizi yetistiriyoruz. Patliyoruz, patlatiyoruz daha ne olsun. Ben ise su anda alt Corp. ile ugrasiyorum daha cok, bayagi bir yogunum diyebilirim. Fazor ise Solar ile iletisim problemini asmaya calisiyorlar, bakalim ileri ki gunler neler getirecek. Razor ise bir takim baska hesaplarin pesinde, yakinda kokusu size kadar gelir merak etme :D Sizin islerde de bir yavaslama goruyorum, daha da hizlanacagina hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yo valla bizimkiler planlı bir şekilde almaları gereken sovları alıyorlar ama kimse bu savaştan memnun değil. Çünkü eğlence sıfır. Belki bundan sonraki savaş daha eğlenceli olur. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 akşam bi gelinde eo ya bi göreyim sizi yada dur biz iade-i ziyaret yapalım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 son iki gundur, butun fleetlerdeyim ama nedir kardesim... 100 jump dolas kimse olmasin, esit sayida veya cok olanlar da kaciyor. eve ölmüs aglayani yok, CCP yapti bunu malisef. MMO yu solo oyuna cevirdi! blobsuz savas yok, cruser getiriyorsun adam 2 kati bs cikartiyor, bs cikartiyorsun, 2 kati carrier cikartiyor, carrier cikartiyorsun super cikartiyor. Kimin seyi daha buyuk yarismasinda gibi hissediyorum. Goon agir abi rolunde, TEST bitirim delilanli, Nulli biliklari terlemeye baslamis toy genc, RZR ben en yasliyim, öpün elimi diyor, PL bulmus kolayini, ne sov. ne bilmem ne, supere dayamis götünü, NC, RA, Solar vs yanliciliga soyunmuslar. ben gidiyorum, ne halleri varsa gorsunler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Su sov Warfare duzelsede eglensek. Pvp onun disinda cok sevksiz GW de. Sagolsun bi RA arada adam adama kapisiyor. Heeh solar ingilizce bilse iyiydi en azindan ilwtisim kurardik. Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar