Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Sivi sogutmaya verilecek para = 680gtx sli Secim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bugün iki adet intel xeon e5 2630 aldım.Anakart zaten asus z9ped8-ws ekran kartlarım da quadro 4000. Görünüş açısından hiç mi hiç önemli değil çünkü tamamen performans bazlı olacağından içinden geçen borunun rengi fark etmez :P. Karea corsair su soğutmalarına su tabancası benzetmesi yapınca alırsam eğer verimli kullanamam diye içime kurt düşürmedi değil. Fiyatlar baya yüksekmiş..Bakalım anakart için zaten bir ay bekledim bunlar için de pek beklemek istemiyorum doğrusu.Türkiye sınırları içinde en iyisini aramaya çabalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 napıcan abi o sistemle 4k görüntü mü işleyeceksin , oyun deme de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Oyun sistemi değil ki zaten :D.Fluid simulation kasacağım için böyle bir sistem gereksinimim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 benim bilgiler pek güncel değil ya ,bayadır takip etmiyorum böyle şeyleri belki kompakt ucuz ve verimli çözümler vardır nessa birşeyler tavsiye etmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Xeon me kadar isinacak ki ful islemde? 2 tane thermalright macho al, canavar gibi kullan. Kasa ici hava akisi iyi olduktan sonra cpu ya basarsin istedigin kadar overclock. Kaldi ki xeon boardlar ne kadar elverisli clock a bilemiyorum. Evga nin falan var mi board u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Overclock yapmayacağım.Evga getirtemedim garantisi türkiye kapsamında olmadığından.Yoksa evga'nın garantisi 10 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 e abi görsel istemiyosun, overclock istemiyosun. ne için istiyosun su soğutmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Haftalarca açık bırakacağımdan fanların yetip yetmeyeceğimden korkuyorum da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 normal fanda iş yapar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Custom istemediğine göre kapalı looplar senin için en iyi tercih. Nasıl bir kasa kullanacağını her ne kadar belirtmemiş olsan da iki adet h100i'nin sığması Corsair 650D ve üzeri bir kasa sahibi olmadığın sürece mümkün olmayacaktır. Bu durumda bence en ideal çözüm h80i olur. http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5629 Bunun fiyatı 237tl ve Türkiye'de satıldığı için kargo ya da gümrük dertlerin olmayacak. 5 yıl garantili, hiçbir bakım sıvı doldurma vs gerektirmemesi sebebiyle tak-kullan tipi bir soğutucu. Karea'da belirtmiş zaten bilgilerinin güncel olmadığını o yüzden verdiğim grafiklere bakarak durumu daha net şekilde görebilirsin. Su tabancası sıfatını hakedecek soğutucular değil bunlar. LGA2011 test system: Core i7-3960X Extreme Edition overclocked to 4.3GHz using a vcore of 1.285V http://i.imgur.com/l6PQqbm.png Hava soğutma alıp birkaç kglık ağırlığı anakarta yükleyip işkence çektirmektense (ki 2 adet alman gerekeceği için tam eziyet söz konusu olacak) bu tarz bir sıvı soğutma tercihinde bulunmak uzun vadede daha faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 stok xeon a bu kadar cebellesmenin manasini anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Teşekkürler..Kasa olarak şunun beyazı vardı bundan olacak.Bunu da tercih etmemin sebebi toza karşı filtreli olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ya benim seçtiğim bu kasa sıvı soğutma desteklemiyormuş.Acaba bir ali-cengiz oyunu yaparak takılabilitesi var mıdır ? Çünkü hem toz filtresi olup hem de sıvı soğutma destekleyen bir şey olursa epic olur. Çok şey istiyorum lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 su soğutma deyince.. dolap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Bi chiller alıaksınız eve, her türlü soğutma işinizi göreceksiniz. sfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 inyormaynd said: Ya benim seçtiğim bu kasa sıvı soğutma desteklemiyormuş.Acaba bir ali-cengiz oyunu yaparak takılabilitesi var mıdır ? Çünkü hem toz filtresi olup hem de sıvı soğutma destekleyen bir şey olursa epic olur. Çok şey istiyorum lan :P Corsair kasalar dururken o kasa alınır mı hiç. Yeni aldıysan iade et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yeni seçtiğim kasa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Meov said: su soğutma deyince.. dolap.. frigidaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 hayatımda gördüğüm en çirkin kasa direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 baya kötüymüş ve para tuzagi euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben corsair diyorum sen gidip Aerocool denen 3. dünya ülkesi kasasını alıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Selam, Sıvı soğutma ile uğraşmak istemeyenlere fan satabilirim: 1HP motor ve 40.000m³/h@0Pa işinizi görür sanırım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 antec df85 falan baksın aslında ya da nox blaze falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 o dediğin kasa tr de arattım çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar