csubasi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Oyun ici Türk sohbet kanalı 'Rift-TR' ye dilediginiz serverdan /join Rift-TR@icewatch yazarak ulasabilirsiniz . Tanismak , tartismak , fikir almak ya da ne tür tuhaf bir amaciniz varsa 24 saat açığız . Kanalı kullanan bircok arkadasimiz var . Dilerseniz farkli bir kanalda da bulusabiliriz . Turk oyuncu sayisi sandiginizdan cok daha fazla . Gozlemime gore raidler konusunda fikir ayriliklari yasandigi icin farkli guildlere uye bu arkadaslarin neredeyse tamami oyun disi forum vb platformlara vakit ayirmiyor . Disardan bakildiginda da oyuncu sayisi az zannediliyor . Ben 6 aydir bu forumu takip ediyorum ilk az once acc aldim ve konu actim . merak eden arkadaslar lvl 20 ye kadar ucretsiz olarak sinirsiz sure icin oyunu deneyebilirler .Oyunun ucretsiz olacagini iddia eden ilginc arkadaslar bundan 1 yıl once de varmis , tebessum ediyorum . sınıfınızın yapabilecegi rollerin yarisini bile denemeden , ogrenemeden seviye gelistirme bitiyor . Pvp bolgelerine , sistemin rank seviyesine gore oyuncu atamasi 'yeni basladim oyuna kıyafet farkından dovduler beni haci ' türünde bir cumle kurmaniza engel olacak . Günlük gorevleri yerine getirenlere sistemin sizi eklemesi kisa surede sıkı bir pve gear a sahip olmanizi saglayacak . Oyuna yeni baslayanlar daha avantajli ! Pvp ve pve olarak beni mutlu eden bu oyundan daha iyisinin oldugunu dusunuyorsaniz tavsiyelerinizi bekliyorm . Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 o kanalin kurucusu ve emektari bizleriz cok turk vardik zamaninda icewatchda kurucusu soshy di grubumuz vardi dagildik insallah yeniden baslicaz yakin zamands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 eski playerlerden kalan yoktur kanalda eskiden daha guzeldi ts adresimiz de vardi hala duruyo ama bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Beraber pvp yapmak isteyen arkadaslarim, Kuunkhai su an kullandigim karakterin ismidir .İcewatch isimli sunucudayim . tanisalim hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 kanalda kimse yok burdan sorayım ... deeps' lock box düstü degerli bi şey sanırım,açsammı satsammı hangisi daha iyi ... Bide AH ye bişey koyamıyorum yaptıgım noob luk nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Praetorian said: kanalda kimse yok burdan sorayım ... deeps' lock box düstü degerli bi şey sanırım,açsammı satsammı hangisi daha iyi ... Bide AH ye bişey koyamıyorum yaptıgım noob luk nedir ? Icewatch kapandığından kanal da kapanmıştır sanırım. O kutuları açmak için Credit ile ya da AH'den parayla Deeps' Lock Box Key alman gerekiyor. Ben şimdiye kadar ya 5 ya 6 tane kutu açtım 3 tane 300 plat~ eden rune 1 tane de 450 plat~ eden rune çıktı. Drop rate kutunun değerine göre değişiyor yani Turuncu > Mor > Mavi ama bana şimdiye dek en fazla rune maviden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 o iyi bendeki turuncu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kanalda nasil kimse yok ben her gün kanaldayim sorun oldugunda darkageman a pm at zavieldeysen diger serverdakiler darkageman@zaviel yapsin sorarsiniz sorularinizi Saygilar... Darkageman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 /Pati diye kanal açtık zaten Zavielde bir kaç kişi var takılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bende katilayim size akşam o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yokmu şöyle kalabalık rift farmlıycamız bi türk guildi ? ben yabancı lvl 24 bi guildeyim pek anlaşamıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar