Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unıversıte hayatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurttamı kalıosun evdemi?Ailen sana yakınmı bunlar onemli.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki:
No Command!
Mesaj tarihi:
yaşasın parti gençliği

İstanbul'un piyasa mekanlarından üniversite kampüsüne en yakın olanı seç, geniş mekanlı bir işletme ile görüş. Giriş fiyatı üzerinden sınırsız yerli içki anlaşması yap, bir de toplu adam getireceğinden indirim iste. Sonra 2 hafta boyunca üniversitede bu partinin haberlerini yay. Bir de gerekçe bul, tanışma kaynaşma partisi coşku seli falan gibi...

Bu sırada başka seçenekler de düşünürüz.

edit: pardon evde demişsin ben mesajı yazarken.. Öyleyse aynısını evde yaparsın. Sen yaparsan neden olmasın? Varsa İpanyol arkadaşın ona sor. En çok parti olsun diye parti yapan memleket Avrupa'da İspanyollardır (Angry Citizens Party...)

Bence evde son derece güzel şeyler yaparsın maddi imkan varsa.

yine edit: evde sözcüğünü yanlış anlamışım, neyse idare et... birkaç seçenek sundum [signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Kasım 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Kasım 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olur daha guzelleri de olur ama ben parti olayını sevmedigim icin pek bulasmıyorum..
Ben daha cok denizi izleyip rakımı yudumlamayı(arkada damar calcak tabı) seviyorum..
Yabancı film derken o.c yi fln kastediosan biraz zor gibi geliyor.Biraz kultur farkı var bılıyorsun(kızların davranısları arasında)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

No Command!
Mesaj tarihi:
hayır özenti bir nesil yetişiyor diyincede kızıyorsunuz[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 19 Kasım 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
hayır özenti bir nesil yetişiyor diyincede kızıyorsunuz

nıye ozentı olsun sen genc degılmısın ozentı dedıgın sey eglenmekse ozenıyorum dogru
Mesaj tarihi:
*! Leman - Kıllanan adam kimliğine bürünür*

Tamam televizyonlarda gördüğünüz o sınırsız eğlence ortamlarına özeniyorsunuzda bir seferde adamların ilmine irfanına özenmez mi insan. Sormazlar mı adama sen o refah seviyesine ulaşmak için ne yaptın diye?

*! Normale dönüş *[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 19 Kasım 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
ben ne davranışlı kızlar gördüm.. rahat olun sadece doğruları bulmak önemli olan :)

HEpsini bir araya toplamak zordur ya :)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

No Command!
Mesaj tarihi:
Bilkentte okudum. 99-03 Cok eglendim. Filmlerdeki gibi partilerde bulundum. Ama Turkiye'de komuslarin olan insanlar boyle seylere ne kadar katlanir biliyorsun.. Mustakil bahceli evler cok yok malesef..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
muhendiliksend e olu rbak bana :P:P[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

No Command!
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 19 Kasım 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
hayır özenti bir nesil yetişiyor diyincede kızıyorsunuz

katılıyorum[signature][hline]Dolu dolu sevdalar gözlerimde
Gönlümde dolanırsın hep o halinle
Uçuşuyor saçların yaralanmış kalbime
Yine sensin tek çâre şu zavallı halime...
Mesaj tarihi:
said:
hyde, 19 Kasım 2004 12:19 tarihinde demiş ki:
unıversıte hayatını nasıl daha eglencelı yapbılırım sızce
avrupadakı gıbı olmaolasılıgı nedır
partıler falan

Valla boburlenmek icin solemiorum ama ben Pariste okuyorum ; hic oyle ne turklerle ne fransizlarla party filan yaptigimiz yok .. Butun gun derslere kafa patlatmaktan cumartesileri zor cikiyoruz disari .. O yuzden Avrupada okuyanlarin ole partylerde surttugu yok valla .. Misal bu sabah 9 da muhasebe sinavim olmasina ragmen gece 4 e kadar dissertation yazdim ..
Party'yi siz dusunun artik ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
Dela bizi diskoya götür!

Parti yapan benim ilk mesajımda dediğim şekilde mekanla anlaşıp lise çağında da yapıyor. (Tabi bizler haala 18'imizde lisedeyiz...)

Sonra, kış mevsimi geliyor diye Uludağ'a gitmek için örgütlenmeler falan var okulda... Öyle işte[signature][hline]Kenderleme, 15 Kasım 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
bu dolar kaç para lan 1455 diyo ntvmsnbc'de kafam girsin lan buna para lazım olduğu zaman düşüyo şerefsiz kahrolsun amerikan emperyalizmi ulan
Mesaj tarihi:
Tip, para, ve iq varsa beni ara.. İlk günde ortamlara akıtırım adamı sonra kendi ayaklarının üstünde durursun.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
  • Yeni Oluştur...