sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ben ingilizce dilini 0ne'dan kurtarma amacındayım. Misyonum var.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ne kadar low tier bir tartışma dönmüş burda ya. şöyle iki kaliteli laf sokma yok. hepsi tatava.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 creeplere bile taunt atamayan axe misali.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sipeyskeyk said: 0ne said: dur şimdi dur adam orgazmın doruklarında ne de olsa ilk kez yapıyo biraz zevkini cıkarsın izin verin.. Dedi bakir and proud. 25 sene benimkinin basını tuttu ordan biliyo kıps ;)
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi kalitesizlik oluk oluk atıyor of.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Kendin dedin yüzlerce insanın üye olduğu forumda public ortamda kendimi karıma saklıyorum diye, bunun muhabbetini yapacak kadar da malsın işte. Yazık lan üzüldüm şimdi. Edit: Gelecekteki karına yani, bir hata yapar da seninle evlenirse biri falan diye.
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 0ne said: sipeyskeyk said: 0ne said: dur şimdi dur adam orgazmın doruklarında ne de olsa ilk kez yapıyo biraz zevkini cıkarsın izin verin.. Dedi bakir and proud. 25 sene benimkinin basını tuttu ordan biliyo kıps ;) daha bikaç sene önce ben kendimi evlenceğim kadına saklıyorum o zamana kadar bakir kalıcam diye yazmıştın. bence ordan biliyodur.
idilik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 birinin ingilizcesinin düzeyi ile dalga geçmeye çalışmak, bunun için üşenmeden topic açmak, ss koymakla uğraşmak nasıl bir yetersizlik örneğidir. sanki herkes baba parasıyla özel okullarda okuyor, baba parasıyla yurt dışında fink atıyor. ve sanki bunları yapmak, ingilizce düzeyi iyi olmayanlarla dalga geçme hakkı veriyor. yazık! edit: one'ın ingilizcesiyla dalga geçildiğini biliyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.adam kendi olanaklarıyla, kafasını gözünü yara yara da olsa öğrenmeye, geliştirmeye çalışıyor, takdir ediyorum. kimsenin başka birisinin bilgi düzeyiyle dalga geçmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. zaten kişilik olarak belli bir düzeye gelebilmiş insanların bu tür eğlence tarzları olamaz bana kalırsa.ancak katedilecek çok yolu olanların eğlenme tarzı olabilir bu.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sizde yediniz siz bu kafayla daha neler yersiniz neler..
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Pewpew said: sipeys amerikan filmlerindeki futbol takımı kaptanı imaji verdin ezik çocuga zorbalık yaparak şu doğru ya. ama sipeyste o imaj bayağıdır var.
escape Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 idilik said: birinin ingilizcesinin düzeyi ile dalga geçmeye çalışmak, bunun için üşenmeden topic açmak, ss koymakla uğraşmak nasıl bir yetersizlik örneğidir. sanki herkes baba parasıyla özel okullarda okuyor, baba parasıyla yurt dışında fink atıyor. ve sanki bunları yapmak, ingilizce düzeyi iyi olmayanlarla dalga geçme hakkı veriyor. yazık! edit: one'ın ingilizcesiyla dalga geçildiğini biliyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.adam kendi olanaklarıyla, kafasını gözünü yara yara da olsa öğrenmeye, geliştirmeye çalışıyor, takdir ediyorum. kimsenin başka birisinin bilgi düzeyiyle dalga geçmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. zaten kişilik olarak belli bir düzeye gelebilmiş insanların bu tür eğlence tarzları olamaz bana kalırsa.ancak katedilecek çok yolu olanların eğlenme tarzı olabilir bu. (efsane post olabilir) bi de edit ? nasıl alta işletmeden edit attın kardeş?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sipeyskeyk said: Of siyasetteki yetersizliğinizi gelip alakasız topiclerde laf sokma denemeleri ile gidermeye çalışmanız çok acınası ama ya. Oysa ki boyle bir konu acman cok takdir edilesi.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 olay gayet komik. ingilizcesi yetemeyenler ve speysi sevmeyenler hemen karşı çıkmış asdf. 0ne'ın ingilizce olayı senelerdir sürüyormuş alay edilebilir gayet de. (ben bi tek pati albümdeki kurs fotoğrafını görmüştüm ama ona rağmen güldüm) 0ne yani, her şeyiyle ilgili alay edilir yani.
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ingilizcesi yetemeyenler ne demek ya
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sanal ortamda kimle neyin dalga geçmesi lan..gerizekalımısınız yoksa öyleymiş gibi mi davranıyosunuz? neyse uzatmıyıcam
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 idilik said: birinin ingilizcesinin düzeyi ile dalga geçmeye çalışmak, bunun için üşenmeden topic açmak, ss koymakla uğraşmak nasıl bir yetersizlik örneğidir. sanki herkes baba parasıyla özel okullarda okuyor, baba parasıyla yurt dışında fink atıyor. ve sanki bunları yapmak, ingilizce düzeyi iyi olmayanlarla dalga geçme hakkı veriyor. yazık! edit: one'ın ingilizcesiyla dalga geçildiğini biliyorum ve hiç hoşuma gitmiyor.adam kendi olanaklarıyla, kafasını gözünü yara yara da olsa öğrenmeye, geliştirmeye çalışıyor, takdir ediyorum. kimsenin başka birisinin bilgi düzeyiyle dalga geçmeye hakkı olduğunu sanmıyorum. zaten kişilik olarak belli bir düzeye gelebilmiş insanların bu tür eğlence tarzları olamaz bana kalırsa.ancak katedilecek çok yolu olanların eğlenme tarzı olabilir bu. biri efsane postlara koysun üşendim.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 http://galeri.uludagsozluk.com/8/yasar-usta_89155.png
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Harbi şu olayla dalga geçip mutlu olan biri varsa, haline acıdım resmen. Konunun sahibi dahil.
Öne çıkan mesajlar