Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tez jürisi ikram

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Napıyorsunuz abi çiçek ney evlenme de teklif etseydin üstüne?

Adamlar seni dinlerken ağzına atabileceği bişiler koy bi de içecek falan bitti gitti abartmayın o kadar
Mesaj tarihi:
teşekkür için yaa. benimle sabırla uğraştın teşekkür ederim manasında... ama mezun olduktan sonra yaptırırım tabii:)
wastyrx said:

Napıyorsunuz abi çiçek ney evlenme de teklif etseydin üstüne?

Adamlar seni dinlerken ağzına atabileceği bişiler koy bi de içecek falan bitti gitti abartmayın o kadar
Mesaj tarihi:
İşi o abi zaten, projedeyseniz de senin üstünde maaşına ek 500 kağıt falan ekleniyor zaten. Mezun olunca pasta neyim al beraber yiyin kutlama babında da jüride rüşvet verir gibi napıyorsun sen sdf
Mesaj tarihi:
Dünyanın her yerinde olan bir şeymiş bu. İlk duyduğumda bana da garip gelmişti ama siz de amma abarttınız. Hocaya ben yapılacak bir şey var mı diye sordum üstü kapalı. O da burada yaşayanlar imkanları ölçüsünde ikramda bulunuyorlar dedi. Söylemese daha mı iyiydi. Okulumu ve hocalarımı seviyorum:)
Mesaj tarihi:
L'amante said:

Dünyanın her yerinde olan bir şeymiş bu. İlk duyduğumda bana da garip gelmişti ama siz de amma abarttınız. Hocaya ben yapılacak bir şey var mı diye sordum üstü kapalı. O da burada yaşayanlar imkanları ölçüsünde ikramda bulunuyorlar dedi. Söylemese daha mı iyiydi. Okulumu ve hocalarımı seviyorum:)

wastyrx said:

Mesaj tarihi:
abi been there done that.

daya kuru pastayı ayrıntıyı düşünme.konuyla bu kadar ilgilenmenin altında zaten bilinçaltındaki yetersizlik hissiyatı yatıyor diye tahmin ediyorum. tezin yetersizse zaten maymun kiralayıp jüriye maymuna muzu soydurup jüriye teker teker yedirtmek suretiyle hakiki seyşller muzu ikram bile etsen korktuğun şey başına gelecektir.

kasma o yüzden.
Mesaj tarihi:
abi jüride ikram alınır tabii ki. sonrasında kabul edilirse tezin pasta masta olayına girilir, arkadaşlarınla bölüm hocalarıyla falan, nezaketen jüri de davet edilir biter.
Mesaj tarihi:
Abi, usulün öyle olduğunu biliyorum.
Çok atraksiyonlu gibi geliyor ama sanki, zaten bölümü zamanında bitiren adam da yok bizde. Ben hep benden 3-4 yaş büyüklerle okudum anasını satayım. :(
  • Yeni Oluştur...