Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgililer günü 2013

Rerore

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

ulan hiç de mekan önermemişsiniz.

vogue'u arayayım bari.

Galata kulesinin dibinde bir otel var. Oranın çatısındaki restorant kısmını dışarıdan gelenlere de açmışlar. Galata Kulesine bakan Teras'ı ve içeride de denize bakan cam kenarı yerler mevcut. Yemekler çok güzel ve fiyat olarak da uygun. Max: 200 TL ye çıkarsın şarabıyla vs.

Mekanın adını vallahi hatırlayamadım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

dEaThMooN said:

ginaly said:

ulan hiç de mekan önermemişsiniz.

vogue'u arayayım bari.

Galata kulesinin dibinde bir otel var. Oranın çatısındaki restorant kısmını dışarıdan gelenlere de açmışlar. Galata Kulesine bakan Teras'ı ve içeride de denize bakan cam kenarı yerler mevcut. Yemekler çok güzel ve fiyat olarak da uygun. Max: 200 TL ye çıkarsın şarabıyla vs.

Mekanın adını vallahi hatırlayamadım şimdi.

anemon otel.
eyvallah bi bilgili adam sen çıktın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da bir kenarda dursun

Peki Romantizmin biz erkekleri kullanmak icin kadinlarin uydurdugu bir yalan oldugunu benden baska dusunen var mi?
Bu oyle bir yalan ki sadece biz erkekler inananiyor ve yasiyoruz romantizmi.
Yagmurda camdan disari bakip gordugum, yagmur altinda dolanan mallarin sayisini hatirlamiyorum bile.
Yemege cikarirsin mesela, rezervasyonlar, cicekler, iltifatlar. Hep tin. Sonra yakisikli bir garson gelir, bir sap cicek verir. Ay ne kadar romantik. Ne romantigi adam hosuna gitti iste... hep yalan.
Diycem odur ki hic Romantiklesmeyin ortami romantiklestirmeyin. Hatun sizden hoslaniyorsa romantizm kendinden olusuyor zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...