Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Dworgian said: Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda hiç gözdağı olmaz laskjd kandırma kendini. sözlü/nişanlı kıza gelip "hehe o söz/nişan yüzüğü sana kimse asılmasın diye değil mi eheh" yapabilen adamlar dolu çevresi yok ya esasen bir sürü kadın var bunların departmanda ama çok büyük bi yer tabi yine de bakan eden varsa az da olsun en azından manitası varmış yav pff falan desin. demezse de zkim aşağı zaten asıl amacım onu mutlu etmek hehe =) öteki sub quest gibi bişi olmasa da olur amaç main quest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 adı ne abi o kızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Borastus said: Liebe said: nefis bir klişe gerçekleştirerek iş yerine çiçek yolladım. hiç beklemiyordu en azından ordan güzel bir süpriz olur diye düşünüyorum. ykb bankacılık üssünde , etrafı bissürü erkek dolu zaten ayar oluyorum gözdağı olsun biraz safasda ben de ykbü dayım erkekten çok kız var gerçi burada habire çiçek geliyor birilerine biraz önce teslim almış kız arkadaşım aynen öyle optimusa kamyon dolusu çiçek geldi diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bi an beni de gaza getirdiniz çiçek yollıycaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 oh oh. benim de sipariş ettiğim çikolata geldi, şarap hazır, balayında yiyip bayılıp burada bulamadığımız şarap yanı peynir de gelmiş şans eseri. çok güzel oldu tütüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Güzeldir ya evliliğin ilk yılları. Sonra anti-kapitalist oluyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Exodous said: sırf kızdan (sevgilinden-karından) odun, hödük, anlayışsız damgası yememek için hediye almak zorunda kalmak çok acı ya. aramızda böyle sırf odun denmesin diye alan yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Esh said: adı ne abi o kızın? hahaha abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Aramızda var mı bilmem, ama hayatta var öyle tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 e yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Giriş: tiLi said: bana bu yasta lise yillarini tekrar yasatan kiza selamlar Gelişme: tiLi said: sevgilisi varmis abi. toplarim morardi Sonuç: tiLi said: 10 senedir 2. defa yalnız geçircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tapelerim ortalığa saçıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 sdlakddlkjal en sansürlük yeri eklemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ahahaha pipimi sen de görmezden gelmişsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 tiLi said: pipimi gormezden geldi. pipi cok mutsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1653514_666758056696700_871554522_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Lord_Argos said: http://www.yakala.co/atolye-ful-mutfak-kurslari-2 Cupcake kursu, pastalara çok ilgisi var böyle bir hediye de verebilirim 39 TL Butik Pastane açmak gibi bi hayali vardı, bunu hediye ettim kafayı yedi, çok sevindi. ginaly said: dEaThMooN said: ginaly said: ulan hiç de mekan önermemişsiniz. vogue'u arayayım bari. Galata kulesinin dibinde bir otel var. Oranın çatısındaki restorant kısmını dışarıdan gelenlere de açmışlar. Galata Kulesine bakan Teras'ı ve içeride de denize bakan cam kenarı yerler mevcut. Yemekler çok güzel ve fiyat olarak da uygun. Max: 200 TL ye çıkarsın şarabıyla vs. Mekanın adını vallahi hatırlayamadım şimdi. anemon otel. eyvallah bi bilgili adam sen çıktın. Daru Sultan demeye gelmiştim ama Anemon Otel'miş. Daru Sultan'a da çok otantiktir her ne kadar banyolarına sinir olsam da. http://www.birliktealalim.com/imgs/Firsatlar/98474/daru-sultan-1-2_big.jpg http://www.birliktealalim.com/imgs/Firsatlar/98474/daru-sultan-4_big.jpg http://www.turizmaktuel.com/images/news/51D_bvlgari-daru-sultan-hotel.jpg Edit: Özellikle sevişirken aynadan kendini izlemek çok eğlenceliasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 paticik sevgililerim sevgililer gününüz kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 https://www.saglikkapinizda.com/images/Products/p_900_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Printer satiyorjm. Pazar alanında. Sevgilinize Buyuk bir süpriz yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 "kalpli pasta yaptırıp geleyim mi?" diye sordum "evde ekmek yok ekmek al gel" diye cevap verdi <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ya birakkkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 BabacumMostors said: "kalpli pasta yaptırıp geleyim mi?" diye sordum "evde ekmek yok ekmek al gel" diye cevap verdi <3<3 Yoğurt da demediyse yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yalan zati bosadi kariyi. ha arada sevgili yapmissa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Baya beğendim ben babacumun kız arkadaşını, nazar değmesin tütütütü heuhaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar