Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mısır'da Çekırge Yagmuru olmuş!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ya hakakten göçten mıdır ueheuh bızım arkadasta abı Allah'ın hıkmetı fln demıstı Allah cezalandırıo demıstı
*!gulumser*[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 20:00 tarihinde demiş ki:
Var ya değil içine girmek, göreyim, direk ölürüm heralde.

Senin UniSA (kimse bana doğrusu SU dur diye düzeltmesin UniSA abi işte bildiğimiz SA sonundaki) kampüsünden alışık olman lazım onlara :D[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
rüzgar fırtınası?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:
Yok ya hakakten göçten mıdır ueheuh bızım arkadasta abı Allah'ın hıkmetı fln demıstı Allah cezalandırıo demıstı

öyle olsaydı amerikaya şimdi neler olurdu düşünebilio musun :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 19 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
said:

Senin UniSA (kimse bana doğrusu SU dur diye düzeltmesin UniSA abi işte bildiğimiz SA sonundaki) kampüsünden alışık olman lazım onlara :D

Nıahah pıslık yapmayın be :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Cornelius, 19 Kasım 2004 20:04 tarihinde demiş ki:
said:
Ruby_DraGon, 19 Kasım 2004 20:01 tarihinde demiş ki:

öyle olsaydı amerikaya şimdi neler olurdu düşünebilio musun :)

Çekırge yerıne baska bır yagmur olabılırdı :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 19 Kasım 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
bravo ardeth jeton kazandin...

çarpışan arabalara bincem heyyoo[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
EYVAH NAPICAZ ŞİMDİ?!

Başlığı büyük bi heycanla yazmışın, mısırda mı yaşıyosun yoksa?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 19 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
said:

Senin UniSA (kimse bana doğrusu SU dur diye düzeltmesin UniSA abi işte bildiğimiz SA sonundaki) kampüsünden alışık olman lazım onlara :D

Olm Sabancı sineği girince odaya, köşe kapmaca oynuyoruz var ya, ben feci korkarım böcekten. Alıyorum elime bi dergi, vuramıyorum da iğrendiğimden, rüzgar yaratarak dışarı atmaya çalışıyorum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Mesaj tarihi:
Simdi mısırda kus olmak vardı :)

- Abi hic cekirge yakalayamadım bugun uhu eve nası giderim yengenin yuzune nası bakarım? Cocuklar ac boyle bakıcaklar yuzume uhuhu ben intihar ediyrum abi bu acıyla yasayamam.

- Bekle olum hava durumu cekirge yagmuru olcak diyo sabret goturursun eve bisiler

- Bi git abi ya yenge izlemiyo sanki hava durumunu...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

[Bu mesaj Saendul tarafından 19 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...