cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 metrocity ne ya? öyle leş yerlere gidersen olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 giderim lord gibi oturur güzelce yerim kimseyide bi yerime takmam. kafam rahat doyduğum an kalkar kimsenin yemeğini bitmesini beklemem huzurla paramı bayılır çıkar giderim. Tek başına yenilen yemek zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bana direk damsız almıyoruz çekiyorlar. Çok aç kaldım bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bir cool daha eti 6 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 single iken tek başıma sinemaya gider, öncesinde bir kahve alır oturup kitap okurdum çıkışta da yemek yerdim vs vs. cidden bunu mu takıyorsunuz kafaya? derdiniz mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sinema, Cafe, bar filan degil olay. Hani boyle hep arkadaslarinla gidilen ya da sevgilinle gidilen guzel restaurantlar. Yoksa benim de bara gidip tek icmisligim vardır. Keyifliydi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güzel yere bayanla gidersen; - tam bir sipariş verip ay vazgeçtim gibi saçma sapan durumlarla rezil olma, - şuraya otursaydık daha iyiydi !. e iyi oraya geçelim diyip açılan servisi yan masaya taşıtarak rezil olma, - ne yiyeceksin ? bilmeeemki ne var burda ( menüye bakarken ). seçemedim sen seç benim yerime. Seçimden sonra yok ya ben şunu yicem lerle kafa yontmalar. kısaca mekanın ve oranın ambiansının içine edilmesi olasılıkları %90 civarı. Yalnızken %0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu rezil olmaysa neyse abi evet haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eklego ağır ayrılık acısı yaşıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kesin aldatıldı ve bütün kadınlardan nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güzel bir bayanla gidersen diye koşul eklemiş ama, çirkinle gidip çok güzel vakit geçirmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Daha oturmamış düşünceleri falan yavaş yavaş öğrenir, neyin rezil olma olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 uzun süreli bir ilişkim vardı bitti öğretileri değerli ama sonuçları ağır oldu. bilmeden yargılamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 tek başıma güzel restauranta hayatta gitmem, anca çoook istediğim, canımın çektiği bi yemek ya da tatlı olur, belki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aktiftablet said: güzel bir bayanla gidersen diye koşul eklemiş ama, çirkinle gidip çok güzel vakit geçirmek var. öyle bir şart yok bayan için, yer için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben tek başıma yemek yiyemiyorum arkadaş. insanlar beni izliyormuş hissiyatına kapılıyorum. çok garip bir duygu, belkide saçma. yemem, yiyemem yani. masalı bi yere gitmem. böyle kızıl kayalar cinsinde bi yere gider. uzun tabureye oturur, sırtımı insanlara dönerek yerim falan. yanımda birisi yokken restorana falan gidemem. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 işi gücü yok insanların seni izleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eklego said: uzun süreli bir ilişkim vardı bitti öğretileri değerli ama sonuçları ağır oldu. bilmeden yargılamak gerek. bilmeden yargılamışlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 @cem güzel bir bayanla gittiğinde daha çok göz izler. erkekler; vay adama bak vs vs diye bakar kadınlar; bu kız bu adamlaysa bu adamın bir özelliği var diye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 pardon ya, yanlış okumuşum eklego said: aktiftablet said: güzel bir bayanla gidersen diye koşul eklemiş ama, çirkinle gidip çok güzel vakit geçirmek var. öyle bir şart yok bayan için, yer için var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Somon said: eklego said: uzun süreli bir ilişkim vardı bitti öğretileri değerli ama sonuçları ağır oldu. bilmeden yargılamak gerek. bilmeden yargılamışlar zaten ahahah :) bir arkadaşın yanlışını yazarken bizde burdan patladık. güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 çok mu yalnızsın barbüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ya yeni, değişik insanlar lazım sanırım. bilemedim sdfs. kız da lazım tabi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yemek ısmarlarsanız gelirim ama çok yerim baştan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 izmirde istanbulda tek yemiyordum hiç illa birileri oluyordu da ankaraya gelince yalnız yemeye alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar