BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 cempostaci said: vay arkadaş ya ekşi sözlükten geri zekalı sallamacı bir ateistin yarattıklarına gel. 29 sayfa. yuva yıkar bu topic. bak bu mesela eleştiri değil hakaret bunu bana desen ben cevabını veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cipetpet said: "komşusu açken tok yatan bizden değildir" uygulamada o biraz yalan ama şu video aklıma geldi sen böyle diyince; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/93608/zabitalarin-sanata-saygisi arkadaş yabancı, zabıtlar hayvan ama en popüler yorum bakarsanız da insanlık ölmemiş. şurdaki olay yabancı bir ülkede olsa 5 kuruş para vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dincisinden de ateistinden de nefret ediyorum meteor dussun de kurtulalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi uygulama o konuda çoğu yerde yalan katolik kilisesi örneği var mesela adamların temel ilkelerinden biri fakirlik yeminiyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 "din afyondur" dendi mi? denince uyandırın beni, inicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 islam fak ye.jpg'yi koyan oldu mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dincinin her turlusu igrenc ama en cok islam dincisi igrenc geliyo bana ya da bana ogle geliyo cunku digerlerine gore daha yakinda olduklari icin gecen amerikanin bi eyaletinde evrim konusunu derslerden kaldirmak icin oy falan toplanmis ama yine de kadinlari topraga gomup taslamiyolar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ooo 2013 un ilk islam fuck yeah topagi acilmis okuyayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 BonePART said: abi sorun bence şu işte inanmak salaklıktır dedi adam açık açık eeee? açık açık o zaman bende yazaıyorum inanmamak geri zekalılıktır inanmayanların iqsu 60 dan düşüktür noldu bi adamlarda retardasyon mu başladı yo yane bu kadar ciddiye almamak lazım interneti yada konuşulanları Bu kafayla bu mantıkla, Birisi başka birisinin karısına / kızına / kardeşine vb, hayat kadını derse, o kişini gülüp geçmesi lazım sonuçta demeyle olmuyor. ama gerçek hayatta bunun için adam öldürenler var Veya, futbol tartışmalarında, siyasette vs, karşı takıma, akıma, partiye laf edildiğinde o takımı tutanlar veya partiyi destekleyenler veya o takım/parti vb o söylenen mi oluyor?hayır. ama insanlar sinirleniyor mu? evet. yani öyle "söylesinler I ignore" herkesin her konuda yapabileceği bir şey mi? Bence değil. Sen çok iplemez bir adamsındır onu tartışmam veya sana "sen de ipleyeceksin" diyemem tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hah, "ananiza baciniza yapsalar"a da gelmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dinin ana bacıdan farkı şu din elle tutulur gerçek birşey değil din insanın kendi inancı ile alakalı bir şey futbol takımına küfretti diye kızıp kavga çıkaran adamı zatren anlayan insan değilim yane adamın dine küfretmesi beni ilgilendirmiyo benim dinimi azaltmıyo coğaltmıyo şahsa hakaret ayrı bi mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 dinime hakaret etmek bana hakaret etmektir! demek, ben laciverti cok seviyorum laciverte laf etmek bana etmektir! demekten farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ana bacı elle mi tutuluyo NASI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 e baban ananı, helali bacını elle tutuyo tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 HAYIR YAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 İmanmasanız da bir gün sabah 5 de kalkın,gidip fatih camiin de safa girip bir namaz kılın,ahmet mehmet ne der diye değil,cehenneme gideemiyim korkusuyla değil.neymiş bu huşu,bir deneyin bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 neye inanmıyoruz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 camiye bir iki kere gitmişliğim var avlusunda cenaze namazına sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 BonePART said: inançla dalga geçmekle inananla dalga geçmek aynı şey değil ben zaten çoğu müslümanın bu tavrını anlamıyorum adamlar cehenneme gidicek yanacak yokolacak derken bi yandanda bu dünyada adamlar sizin dininiz aptal diyince neden alınır ki bi insan bukadar zayıf mı senin inancın herhangi bi adamın a veya b demesi ile inancın mı sarsılıyo bende müslümanım ama kim ne derse desin sallayan bi insan değilim dünyada dik duran insanlar dini olsun, inandıgı değerler olsun savunur. alınmak degil biraz kendini dünyaya karşı sorumlu hissetmek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 BonePART said: dinin ana bacıdan farkı şu din elle tutulur gerçek birşey değil din insanın kendi inancı ile alakalı bir şey futbol takımına küfretti diye kızıp kavga çıkaran adamı zatren anlayan insan değilim yane adamın dine küfretmesi beni ilgilendirmiyo benim dinimi azaltmıyo coğaltmıyo şahsa hakaret ayrı bi mevzu şu "ananız bacınıza yapsalar a gelmişiz" diyen arkadaşı direk ignore zaten. algı konusunda problem varsa 10 laf anlatsam 1 i ni göreceği için kasmamak lazım. ama sana şunu demek istiyorum, burada söylediğim genel "dalga geçmek" kavramı üzerine. siz inatla tutup bunu "inanç" ile bağdaştırıyorsunuz. ve hayır şahsa hakaret senin mantığınla hiç de ayrı değil. senin bu yukarıda dediğini diyen adam gelip senin şahsınla ilgili konuşsa, sinirlendiğinde de "ne var abi ben dedim diye öyle mi oldun? gül geç" dese verecek cevabın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 braid said: BonePART said: inançla dalga geçmekle inananla dalga geçmek aynı şey değil ben zaten çoğu müslümanın bu tavrını anlamıyorum adamlar cehenneme gidicek yanacak yokolacak derken bi yandanda bu dünyada adamlar sizin dininiz aptal diyince neden alınır ki bi insan bukadar zayıf mı senin inancın herhangi bi adamın a veya b demesi ile inancın mı sarsılıyo bende müslümanım ama kim ne derse desin sallayan bi insan değilim dünyada dik duran insanlar dini olsun, inandıgı değerler olsun savunur. alınmak degil biraz kendini dünyaya karşı sorumlu hissetmek o. savunmak ayrı şey alınmak kavga çıkartmak ayrı şey biri senin dinin aptal derse oturtursun karşına neden aptal dersin o nedenlerini söyler sen cevap verirsin hoşuna giderse bi tarafın diğer tarafın fikirleri kabul eder olur biter bu kadar adam azından salya saçarak hakaret ediyosa allahtan bul dersin arkanı döner giderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cuce said: dinime hakaret etmek bana hakaret etmektir! demek, ben laciverti cok seviyorum laciverte laf etmek bana etmektir! demekten farksız benim lafımdan bunu mu anladın? gerçekten? sen bile o yazdıklarımdan şu sonucu çıkarttıysan, tuşlara basıp mesaj yazmaya çalışmama yazık (post arttırmak hariç :| ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Dworgian said: BonePART said: dinin ana bacıdan farkı şu din elle tutulur gerçek birşey değil din insanın kendi inancı ile alakalı bir şey futbol takımına küfretti diye kızıp kavga çıkaran adamı zatren anlayan insan değilim yane adamın dine küfretmesi beni ilgilendirmiyo benim dinimi azaltmıyo coğaltmıyo şahsa hakaret ayrı bi mevzu şu "ananız bacınıza yapsalar a gelmişiz" diyen arkadaşı direk ignore zaten. algı konusunda problem varsa 10 laf anlatsam 1 i ni göreceği için kasmamak lazım. ama sana şunu demek istiyorum, burada söylediğim genel "dalga geçmek" kavramı üzerine. siz inatla tutup bunu "inanç" ile bağdaştırıyorsunuz. ve hayır şahsa hakaret senin mantığınla hiç de ayrı değil. senin bu yukarıda dediğini diyen adam gelip senin şahsınla ilgili konuşsa, sinirlendiğinde de "ne var abi ben dedim diye öyle mi oldun? gül geç" dese verecek cevabın olmaz şunu anlatmaya çalışıyorum 10 mesajdır inandığın şeyle dalga geçmekle inananla dalga geçmek ayrı şeyler en başta ama ben ikisinde sallayan değilim o ayrı mesele ama siz birei sizin dininizde şu var bu var kadını döv diyo derse ben nce mantıklı açıklamasını sunarım inanmak istemesse kendi keyfidir derim olur biter sinirlenip üstüne yürümemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cipetpet said: Dalga geçmeleri ve mesela 10 konudan 3'ğnün islamla alakalı konuşulması beni sevindiriyor.kendini kandırıyorsun da diyebilirsiniz ama,21.yy'da emperyalizmin her türüne direnen tek sistem islam kaldı bence,gerici olmasından da dem vuranilirsiniz,ilerici olmasından da ama "komşusu açken tok yatan bizden değildir"diyen bir peygamberin ümmeti olmaktan gurur duyuyorum . safi troll adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ben de şunu anlatmaya çalışıyorum. bir insanın "önem verdiği şeyler değişkendir". birinin ailesine laf etsen gülüp geçebilir ama tuttuğu takıma (örnek tamamen) laf etsen seni boğazlayabilir. bu yüzden tartışırken, dalga geçerken vb, karşı tarafa saygısı olan insanın empati yapması tavrını ayarlaması gerekir. yoksa dine laf edilmesi =/= kişiye laf edilmesi tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar