Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binali Yıldırım : "... bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. ben çok şaşırdım"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zihniyete bak ya.yoldan çıkarmış sdfs

aslında haklı abi.böyle karıdan kızdan uzakta abiler sohbetler derken kadınlar uzaylı gibi geliyordur
Mesaj tarihi:
Cinsel hayatın 13'te başlaması sağlıklı bir şey değil ama haklılık payı var söylediğinin insanlar sevişemedikçe mala bağlıyorlar. Tabuların altında ezile ezile sapıklaşıyorlar.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

Şu ülkenin cinsel hayatı amerika gibi 13 te başlasa yemin ediyorum şu işler çözülcek.Adamlar abazalıktan beyni yakıyolar sonra.

birader, orası da iyi durumda değil. başkanlarına bak la...regın, baba buş, klintın, oğul buş...aha en iyisi obama, o da müslümanım demeye korkuyor...
Mesaj tarihi:
zaytungtan cvp gelmiş...
gerçi zaten bu haberin kendisi zaytung!

http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=117

özelikle Eren Paşalının yazdığına çok güldüm

"kol kırılır yen içinde kalır"
Mesaj tarihi:
Akito said:

Önce Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim. Benim okumam lazımdı.

said:

Ondan sonra teknik üniversiteyi seçtim. Okula girdikten sonra ikinci senede evlendim. Üçüncü sene çocuğum oldu. Dördüncü sene bir çocuk daha oldu.

bu saatte okumasaydım keşke şunu, mantığını anlamaya çalışırken devreler yanacak şimdi
Mesaj tarihi:
"Kaan Teres Liseli" said:

Sayın Bakan'dan bir ricam olacak; İstanbul Üniversitesi hakkındaki görüşlerini de açıklayabilir mi? Ona göre tercih yapalım, çimlerde grup grup Binalilerin oturduğu yere düşmeyelim şimdi...
  • Yeni Oluştur...