yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Adam dişi sinek görünce halleniyor demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zihniyete bak ya.yoldan çıkarmış sdfs aslında haklı abi.böyle karıdan kızdan uzakta abiler sohbetler derken kadınlar uzaylı gibi geliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Şu ülkenin cinsel hayatı amerika gibi 13 te başlasa yemin ediyorum şu işler çözülcek.Adamlar abazalıktan beyni yakıyolar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Cinsel hayatın 13'te başlaması sağlıklı bir şey değil ama haklılık payı var söylediğinin insanlar sevişemedikçe mala bağlıyorlar. Tabuların altında ezile ezile sapıklaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bi bok değişmez 13 yaşında sevişseler de. mallık baki kalır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 said: Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan burası neresi nerede var surlarla çevrili alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 kale kapı var...orayı sur sanmışş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 _Rave said: Şu ülkenin cinsel hayatı amerika gibi 13 te başlasa yemin ediyorum şu işler çözülcek.Adamlar abazalıktan beyni yakıyolar sonra. birader, orası da iyi durumda değil. başkanlarına bak la...regın, baba buş, klintın, oğul buş...aha en iyisi obama, o da müslümanım demeye korkuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 zaytungtan cvp gelmiş... gerçi zaten bu haberin kendisi zaytung! http://www.zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=117 özelikle Eren Paşalının yazdığına çok güldüm "kol kırılır yen içinde kalır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bogazicine gidip yoldan ciksa daha iyiymis, adam uniyi bitirene kadar iki cocuk yapmis lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Akito said: Önce Boğaziçi Üniversitesi'ni ziyaret ettim. Bir baktım farklı bir dünya. Değişik binalar, surlarla çevrilmiş alan. Sonra bahçesinde gençler kızlı, erkekli oturuyor. Ben çok şaşırdım. Burada yoldan çıkarım dedim. Benim okumam lazımdı. said: Ondan sonra teknik üniversiteyi seçtim. Okula girdikten sonra ikinci senede evlendim. Üçüncü sene çocuğum oldu. Dördüncü sene bir çocuk daha oldu. bu saatte okumasaydım keşke şunu, mantığını anlamaya çalışırken devreler yanacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 kimi kızla, kimi erkekle oturuyormuş işte, o da sadece hetero pompanın döndüğü itüye yönelmiş anlıcaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 teşekkürler süpermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bu ne lan herkes cimde oturuyo, seks yapan yok dedim, gittim ituye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 boğaziçi boğaziçi değil russian institute mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "Kaan Teres Liseli" said: Sayın Bakan'dan bir ricam olacak; İstanbul Üniversitesi hakkındaki görüşlerini de açıklayabilir mi? Ona göre tercih yapalım, çimlerde grup grup Binalilerin oturduğu yere düşmeyelim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar