Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

celal şengör


yav

Öne çıkan mesajlar

Diksiyonu, konuşması çok iyi, böyle adamlar olduğunu için şu ülkede seviniyorum. Adam ana akım medyada tok bir sesle evrimi savunuyor üstüne de ateist olduğunu vurgulamaktan gocunmuyor. Siyasi görüşleri yanlış olabilir ki siyasi görüşlerine katılmıyorum ancak kendisi hakikaten bu ülkeye lazım adamlardan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 tane doğru bişey dediyse 10 tane sapık sapık laflar etti ya haha

kenan evren'i övmesini mi anlatayım karl marks'ın salak olduğunu diyalektik materyalizmin safsata olduğunu savunduğunu mu söylesem yoksa amerikayı keşfdenlerin vahşileri katletmesinin meşru olduğunu savunmasından mı... ha bir de askerlerin bilim adamlarından daha önemli insanlar olduğundan falan dem vurdu bir ara.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nienna said:

depremci değil miydi sanki bu adam.


jeolog kendisi. yer bilimi olduğu için doğal olarak ilgi alanı diğer bilim dallarına göre çoooooooooooook geniş. o yüzden jeologları dinlemek ayrı bir zevktir. Celal Şengör'ün zaten muazzam bir hitap yeteneği var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim anladığım kafanın bir kısmı bir şeylere yönelik baya gelişirken diğer büyük kısmı epey körelmiş

insanlığa dair çok yanlış düşünceleri var adamın kökten ve bir şekilde kendini beslediği saksıyı çalıştırdığı için de bu yanlışları doğru düzgün savunabilcek birikimi edinmiş.

kendi alanı dışında konuştuğunda kaale almamak lazım sanırım. belki de travma yaşıyodur. asker ailelerinde doğanlarda görülen bişey bu hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı bilmiyorum, programı izlemedim de adam şöyle yanlış böyle yanlış diyerek yanlışın kralını yapıyosunuz. fikrini desteklemiyor olabilirsin de "yanlış" deme yetkisini kim veriyor sana? onun doğrusu o, senin doğrun başka. ülkedeki temel problem zaten herkesin kendi doğrusunun en doğru olduğunu düşünüp geri kalanı kaale almaması.

yav direk olarak sana yazdığım bişey değil ama sen de dahilsin yani dfgh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fikrini ifade ettiğini anladım tabii ki de lakin ifade ediş biçimindeki -hatta biçiminizdeki- arızadan bahsediyorum. "adamın şu dediği YANLIŞ" demek ile "bence şu konuda yanlış düşünüyor" demek arasında baya baya baya bi fark var.

gelmek istediğim nokta, senin de benim de karşı durduğumuz geri zihniyetli adamların eylemi "BENİM DEDİĞİM DOĞRUDUR" faşizminin bir benzeri oluyor buradaki her ne kadar bilinçli olmasa da. dikkat edilmesi taraftarıyım, ha etmezsen de eyvallah ama son zamanlarda bu duruma çok rastladığım için hassaslaştım haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...