Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 antalyada sarı ışıktayken yapıyolar bunu
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 burda sarıyı kaldırdılar ya ondan yeşile tekabül ediyo , refleks testi yapıyolar lavuğa sanki
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Onu yapmak okuzluk de, yesil yandiktan sonra hala radyoyla ugrasan ya da telefonla ilgilenenler de fena. Hele u donusu icin koyulan isiklarda fln yapanlar. Zaten totalde 3 sn yesil yaniyo oralarda.
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kötü bişey yok bence, süreklilik yoksa, tek tık korna trafiği hareketlendirir, seri seri geçersin. çünkü bazen normal geçtiğin sürede 3. arabanın kırmızıya yakalandığı ışıklar var. biraz seri olmakta fayda var.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 1-1.5 sn efendi gibi beklersin hala hareket yoksa basarsın yoksa el göz kordinasyonunu sınamanın luzmu yok bence
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Abi avrupada trafikte 10 dakka geçirsen veya herangi bi yaya geçidinden falan geçsen bizi neden ab ye almamalılar diye 10-15 madde rahat çıkarıyosun ya.Çok acıklı ama gerçek.
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 korna calmak yere selektor yaksak daha iyi
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 selektörle arka tamponu aydınlatırsın o mesafede.
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bir de artislik yapicam diye kornaya basicam derken gec kalanlari var bu denyolarin, onlar favorim. Eleman kornaya asildiginda sen coktan arayi acmis oluyosun, cuku elinde kalan tipler gibi kaliveriyorlar. Bi gun kaza yapicam dikiz aynasindan onlari izlerken. sdf
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 O dilde bana türk milleti yüz yıllar geçsede sağa dönüşte yayalara yol vermeyi öğrenemicek gibi geliyor,millet yeşili görünce kırmızı görmüş boğaya dönüyor bir anda.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 1-2 sn ne abi 1dk daha bekle ne olacak yani bence avrupa falan denmiş daha bi doğu avrupa olamayız 20 seneye falan trafik konusunda
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi sağa dönüşte yayaya yol ver olayı uygulanamıyor çünkü; şehir içinde 7 metre flan yapman gereken dönme çapı hiç bir kaldırımda vs kullanılmayıp, 4 hatta 3 metre falan yapıldığı için sağa dönüşte kıçında biten araça trafiği aksatmak yerine yayayı ezmek daha uygulanabilir.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Lan kız arkadaşım hamile konusunu niye patlattılar ben daha okuyordum sayfa 11 deydim.Benim de korkulu rüyam o ya.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yaya geçidinin kullanışlı bişey olduğunu avrupada anlıyosun zaten adamlar 10 metre öteden duruyo sen tclisin anlam veremiyosun lan geçsemmi diye adam hala bekliyo en sonunda geçiyosun falan.İşin ilginci admın arkasından araba falanda gelmiyo.Hani geçse hiçbişey farketmez aslında ama bikez geçen görmedim. ha bu sakinliğin vs. bin tane nedeni var orası tartışılırda biz her türlü yaparız gibi şu durumu.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Fistan said: 1-2 sn ne abi 1dk daha bekle ne olacak yani bence avrupa falan denmiş daha bi doğu avrupa olamayız 20 seneye falan trafik konusunda çok iyimiş ya
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gelişmişlik dedikleri aslında bence bu. Kafaların gelişmesi. Bizde bu olay daha çok uzun süre devam eder.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 burada tr'de senede çalınan kornayı tek şehirde tek günde çalıyor olabilirler. deporttan korkmasam götlerine sokacam o kornayı sonra da öttürüp öttürüp durucam
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Ulaşım sistemi kökten değişmedi sürece ülkemizde var olacak olan bu soruna, parmak bastığı için, bu satırları yazarken nickini unuttuğum topak sahibine kucak dolusu saygılar popolar memeler
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 başlık akpye küfüre bağlanmaktan bir tık uzakta şu an http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/lebowski.gif
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sadece trafik olayından bir halkın ve kişinin uygarlık seviyesini çözebilirsin abi. gereksiz yere, ışıkta, anında korna çalan adam evrimini tamamlayamamış canlıdır. baltadır, odundur. yeşillik olarak güzel gidebilir belki. belki o işe bile yaramaz. aynı şekilde gereken yerlerde yayaya yol vermeyen de safi öküzdür.
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Llama said: Fistan said: 1-2 sn ne abi 1dk daha bekle ne olacak yani bence avrupa falan denmiş daha bi doğu avrupa olamayız 20 seneye falan trafik konusunda çok iyimiş ya şunun aynısını yaşanıyo abi işte her tc den dönüşümde.Ama trollemek için değil korkudan.Tcde yaya geçidine ayak basınca çekilir zaten diye dahada gazı köklüyo milletimiz.Nası yerleştiyse kafaya yaya geçidi aslında yayalar için değil araba geçmiyosa yaya geçsin gibi yerleşmiş kafaya. Yemin ediyorum levent te bi yaya geçidinde rahat 15 dakka bekledim geçenlerde bi türlü yemedi karşıya geçmek allah ne verdiyse geldikleri için.
Öne çıkan mesajlar