GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: olm kavga etmeyin dışarıda insanlar ölüyo. kavga etmiyoruz önsevişiyoruz
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: Rasmon said: olm kavga etmeyin dışarıda insanlar ölüyo. kavga etmiyoruz önsevişiyoruz insanın az sona yiyeceği naneyi bilmesi ne güzel lan eauheahuea (ulan normalde ne yticenide yazardımda ağırbaşlı dedim iki mesaj önce euahuea)
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cempostaci said: bilenmelik bi durum olmadı ki ya ama sürekli insanlara salyalar saçarak bi hakaret etme durumu var adamda. okurken postları artık skipliyorum adamın yazdıklarını. çünkü hep aynı şey. ya kes lan, sanane lan, fakirsin, aldırtırım evinizden vb laflar hep. altı üstü bu adam kim yazdım, belki eski üyedir onu çğrenmekti niyetim. adam sanane lan ! diye girdi. halbuki ne kadar ayıp bunlar ahahah 2003ten beri burdayım,kimseye evinden aldırtırım,fakirsin falan demedim. ha kendime fakir demişimdir bir çok kez. ama hakketten sanane lan. haa ama killerı evinden aldırıtırm o ayrı şoförümle aldırtırım,gyme gitmek için
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BonePART said: GodBlessStoya said: Rasmon said: olm kavga etmeyin dışarıda insanlar ölüyo. kavga etmiyoruz önsevişiyoruz insanın az sona yiyeceği naneyi bilmesi ne güzel lan eauheahuea (ulan normalde ne yticenide yazardımda ağırbaşlı dedim iki mesaj önce euahuea) ağırbaşlı olmanın RPsini bile yapamıyorsun çocuğum uğraşma. 10 sene sonra tekrar dene.
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: cempostaci said: bilenmelik bi durum olmadı ki ya ama sürekli insanlara salyalar saçarak bi hakaret etme durumu var adamda. okurken postları artık skipliyorum adamın yazdıklarını. çünkü hep aynı şey. ya kes lan, sanane lan, fakirsin, aldırtırım evinizden vb laflar hep. altı üstü bu adam kim yazdım, belki eski üyedir onu çğrenmekti niyetim. adam sanane lan ! diye girdi. halbuki ne kadar ayıp bunlar ahahah 2003ten beri burdayım,kimseye evinden aldırtırım,fakirsin falan demedim. ha kendime fakir demişimdir bir çok kez. ama hakketten sanane lan. haa ama killerı evinden aldırıtırm o ayrı şoförümle aldırtırım,gyme gitmek için kimin feykisin
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: cempostaci said: bilenmelik bi durum olmadı ki ya ama sürekli insanlara salyalar saçarak bi hakaret etme durumu var adamda. okurken postları artık skipliyorum adamın yazdıklarını. çünkü hep aynı şey. ya kes lan, sanane lan, fakirsin, aldırtırım evinizden vb laflar hep. altı üstü bu adam kim yazdım, belki eski üyedir onu çğrenmekti niyetim. adam sanane lan ! diye girdi. halbuki ne kadar ayıp bunlar ahahah 2003ten beri burdayım,kimseye evinden aldırtırım,fakirsin falan demedim. ha kendime fakir demişimdir bir çok kez. ama hakketten sanane lan. haa ama killerı evinden otelinden aldırıtırm o ayrı şoförümle aldırtırım,gyme gitmek için fix'd
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Akito said: stoya niye herkesi tauntluyo ki tank abi adam işte.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok lan evinden,baya böyle 1000m2 evi var. oteli evinin kıçını yesin. o kadar diyorum
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yalnız ben sokakta ben çok güzelim çok güzelim diyen çirkin bi kız görürsem açıp götümü gösteririm al bu daha güzel diye.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GodBlessStoya said: ağırbaşlı olmanın RPsini bile yapamıyorsun çocuğum uğraşma. 10 sene sonra tekrar dene. eauheauhea
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ya o da açıp hayır benim götüm daha güzel diye sıyırırsa eteği? oha süper olur
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: yalnız ben sokakta ben çok güzelim çok güzelim diyen çirkin bi kız görürsem açıp götümü gösteririm al bu daha güzel diye. şu erkek muhabbeti diye bir çerez reklamı var ya, yapmayan?... :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: yalnız ben sokakta ben çok güzelim çok güzelim diyen çirkin bi kız görürsem açıp götümü gösteririm al bu daha güzel diye. meyilli misin kardeş
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Dworgian said: tank abi adam işte. bi tek benim mesajlarımı dodge luyo paso. moonkin resistant adam sanırsam
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 adamın konu dodge etmesi güzel affeirm lan
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 hala merak ediyorum kimin fakeiymiş. kimse mi bilmiyor ?
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 nutritionın fakeSİ ama o kimin fakesiydi bilmiyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 rasmon ben youtube a koyar hit alırız diye şeyttiydim. yoksa napıcam abi elalemin adamının berisini ötesini
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Rasmon said: lan ne çok meraklısı çıktı götümün. gay forumuyuz bilmiyo musun. meme muhabbetleri hep RP burda.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olm bana göt möt yazdırmışsınız. ayıptır günahtır ağzımda nimet.
Öne çıkan mesajlar