Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 banlenip gelen 1 ayda 1k mesajla saga sola satasip dikkat cekmeye calisanlardan patiye ne zaman hayir geldi de bundan gelsin tipe bak
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 senin tipi gördük hocam o bize yetti. dilanla çok yakışıyosunuz aynı tier.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ne atıcam ya fıtsık adam gerçek bir ruh hastası gibi saldırıyor etrafına salya falan saçıyor dikkat edin hastalık kapmayın.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok size shreded as fuck body.jpeg yeter. haa bu arada fistan 142131 tane banka hesabı v.vs. sıraladığın geceyi hatırlattırtma bana ertesi günün utancıyla nasıl editliceğini şaşırmıştın. para lazımsa gel iş buluruz sana. forumda tüm hesaplarını döşemene gerek yok yani para için.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Theridone said: http://i.imgur.com/gugmf.jpg sağ arkadaki benim işte.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 adam çok çirkin ya hahahah bi yerden bi laf yediği anda "daha nasıl çirkileşsem acaba !!" diye düşünceler içine girerek post atıyor.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ehehueue yazık lan üstüne gitmeyin artık politikam bu abi olgun insan modeli çizicem
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 caps falan açarak bir şeyler yazmanın modası geçti bu arada.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 abi olaya ciddi psikolojik inceleme fln katılabilir aslında ama sonra rage olur ohooo. kız 2 numara editlenince nutella nın ses soluk kesilmiş askldjasl
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 oha adam 1 ayda 1200 mesaj atmış bide garbage tarafı var bunun tabi. nasıl bir işsizlik örneği bu ya. lise son öğrencilerine ders olarak okutulmalı. bakın böyle olursunuz diyerek parmakla gösterilmeli bence.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 cem postacida cilgin bilenmiş stoya ya biz tutup kulağını cekince abi benimde topumu çaldı bizim bahçeye kola kutusu attı bide melis ablaya tükürdü diye koştu adam
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olm kavga etmeyin dışarıda insanlar ölüyo.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bilenmelik bi durum olmadı ki ya ama sürekli insanlara salyalar saçarak bi hakaret etme durumu var adamda. okurken postları artık skipliyorum adamın yazdıklarını. çünkü hep aynı şey. ya kes lan, sanane lan, fakirsin, aldırtırım evinizden vb laflar hep. altı üstü bu adam kim yazdım, belki eski üyedir onu çğrenmekti niyetim. adam sanane lan ! diye girdi. halbuki ne kadar ayıp bunlar
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 tek anlamadığım nokta, madem ilgilenmediğin beğenmedin biri var, niye sürekli üzerine oynar paso mesaj atar durursun ki? sokakta yürürken de her çirkin bulduğuna dönüp "ne çirkin adamsın" "kızım tipik ne kayık" fln dio musun ki? hani ilkokulda saç çeken çocuk mantığıyla hareket etmiyorsan söylemiş olayım, dışarıdan öyle görünüyor.
Öne çıkan mesajlar