Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ms wordle ilgili [Acil]

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Şimdi tezimle ilgili düzeltmeleri yapıyorum.Wordde kelimeler arasına boşluk bırakıyorum.Sonra wordü kapatıyorum açıyorum bu boşluklar yer yer silinmiş oluyo.Tekrar kapatıp açıyorum tekrar bu sefer farklı yerlerdeki boşluklar silinmiş oluyo.Böyle random bi şekilde kelimeler arasındaki boşlukları kaybediyorum.Tezi bu haliyle teslim edemeyeceğim için buna bir çözüm bulmam lazım.Bununla daha önce karşılaşan oldu mu?

mesela
"" said:

Bu çalışmada kullanılan SOFI2D programıparalel programlama kullanılarak sonlu farklar yöntemi ile elastik dalgayayılımını modellemektedir. Paralel hesaplamalardaMPI (Message Passing Interface) algortimasıkullanmaktadır. (Bohlen, 2002)

yukarıdaki örnekteki gibi.Ben bunu kapatsam açsam başka bi yerinden patlıyo.Bu arada word'ün review özelliğini kullanıyorum.Mizampajda düzenleme yaparken Paragraph marks olayını kulanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında cidden wordle tez yazmak ağır hata.Oturup şu işleri kesşke latexle yapsaymışım diye ne söyleniyorum kendime hala.

Bugmış bu.word 2007de review ve paragraf sonu zımbırtısını özelliklerini kullanarak yapılan dökümanlar word 2010 da açılırsa böyle patlıyomuş.Aşağıda konuyla ilgili açıklama mevcut.Office 2007nin sp2 sini kurunca düzelecekmiş heralde ama daha kurmadım.Kurup sonucu yazarım akabinde.En kötü office 2010 a yada 2013 e geçecem.

http://support.microsoft.com/kb/951944
"Microsoft Office Açık XML dosya biçiminde, sürüm oluşturma ve genişletilebilirlik işaretlemesi kullanan belgeleriniz var. Örneğin, belgeler Word 2010 veya Mac 2011 için Word ile oluşturulmuştur. Bu belgeler 2007 Microsoft Office sistemi uygulamalarında açıldığında, belgedeki bazı sözcükler arasındaki boşluk kaybolur. Belge kaydedildikten sonra, bu boşluklar kalıcı olarak kaldırılır ve belge Word'ün daha yeni bir sürümünde yeniden açılsa da görünmez. Bu güncelleştirme, bu senaryoda belgeler açılırken Word 2007'nin boşlukları kaldırmasını engeller. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...