wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hepsini okumadım, ilerde başıma gelirse midir nedir bilemedim ama herkes bi yardım bi bilgi paylaşımı ahauaehaue iyi olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Büyük geçmiş olsun bu arada. Dipnot düşeyim; ertesi gün haplarını hemen kullanmak gerekiyor, ertesi gün kullanınca işe yaramama ihtimali bayağı artıyor. Başınıza bir talihsizlik gelirse, "sabah alalım yea nolcak?" demeyin, nöbetçi eczaneye koşturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 3000 posta!! adam peter north! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Kopar düşer yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nutella yerim" said: gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle Ben feci rüya görüyorum ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi of çok kötü yea istemeden olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nutella yerim" said: gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle ctesi bi kızla öpüştüm yeminlen... heycandan barda bayılcakyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Frostbite said: 3000 posta!! adam peter north! ben bunu 3000 posta ! adam pert. diye okudum nasıl anladıysam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bakamıcaksanız bana verin hanıma cocuk yaptırıp eziyet cekmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Llama said: "nutella yerim" said: gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle ctesi bi kızla öpüştüm yeminlen... heycandan barda bayılcakyım. olm erkek arkadaşı görürse sıkıntı olur, öpmemek en iyisi bi de konu o kadar ciddi ki herkes için trollemeye çalışan yok, helal lan paticiğime benim, koç koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 BabacumMostors said: ekonomik olarak kolay değil çocuk sahibi olmak aynen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 çok kötü lan. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Seele said: abi nasil yirtiliyor. yanlis boy felan mi aliyorsunuz.havyanlik mi yapiyorsunuz anlamadim ki. http://forum.paticik.com/thumbnails/d6d/17b/371/ddb/6b2/58a/c54/240/b61/36b/61_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 geçmiş olsun zor durumlar psikolojik olarak hazır değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Nasıl yırtılıyor; sevime esnasında bayanın orgazm önceki zevkten doğan sıvısı az geliyor yada gelmiyor kuru oluyor haliyle buda plastiği yırtabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 onun için ön sevişme şart!yapın yaptırın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 baktin aldiramiyosunuz para cikismiyo falan, cocugunun adini kerim koyarsan cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bi kadın kuruyorsa sizden zevk almıyordur bu durum çok acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Llama said: bi kadın kuruyorsa sizden zevk almıyordur bu durum çok acı... this. sizden zevk almıyor ve zevk almadan sizle bunu yapıyor. durum birken iki zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yanlsı takıyolardır, kabarcık kalıyodur patlıyodur yırtılıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 her açıdan kabus gibi bi durum cidden.geçmiş olsun. 15 sayfadır konuşulmuştur sanıyorum ama, kız arkadaşın 18 yaşından büyük olduktan sonra ailesinin falan haberi olmadan kürtaj yaptırabilir. edit: bu arada denmiştir ama şunu da belirtiyim; idrar testinde yanılma oranı da azımsanmayacak kadar var. en güveniliri özel bi hastane/klinikde kan testi. onu da reglinin ne kadar geciktiğine göre belli bi süre bekleyip yaparlar edit2: lan ben okuyana kadar işlem hallolmuş. tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 kondom saçma bişey ya git poşetle seviş daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Lan bide öle prezervatif yırttım diye gelince adamlar kallavi sanıp saygı duydum. Meğersem tam tersiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Cocuk dikkat ettim vs gene hamile kaldi kiz demis. Bir ihtimal daha var, ondan kimse bahsetmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi kuruluk olayı doğru da, sırf kızla alakalı bieşy değil. okeyin kullandığım her türü nerdeyse aynı yetolukta. durexte yok öyle bişey ha ama tabi zevk almaması da bi fact olarak görülebilri billy boyu anlamadım bu arada edit:bend e 3 sene şansa yaşamışım ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar