Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 buarada takvim metodunu kullanirken spermlerin vs ne kadar sure icerde hayatta kalabilecegi gibi seyleri de dikkate alip bilinene kiyasla pencereyi daraltmaniz gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Frostbite said: Seele said: BonePART said: Dışarı boşalma orta çağ çözümü işte. Takvim korunmasıyla (ayın sadece kadınlarda doğurganlık riskinin en düşük olduğu dönemlerde sevişme) kullanırsan efektifte niye riske giresin yane. İncesi var bilmemnesi var. Hapı var. Vasektomisi var. Yaptır bişi. Çok sıkıntıysa toşaklara tekme atalım. takvim olayi yalan 45 yasinda bir arkadas 23 yasindaki bi kizi hamile birakti. kiz yanlis hesaplamis. ayrica gecmis olsun. kizda aldirmak istiyorsa sorun yok. piskilojik olarak baya zor olacak. gerekirse profesyonel yardim alin. Kusura bakma da abi arkadaşın p.ştun önde gideni,bayrak sallayanıymış.. 45 yaşındasın sanki 0 tecrübeli ergen gibi birde hamile bırakıyorsun.. gerçi tekrar düşündümde o durumlarda farklı şeyler olabilir.ama yine arkadaşın daha temkinli davranabilirdi..bu devirde takvim yöntemi ney la! abi adam tuttugunu öpen bir tip zaten. ama kizi en azindan ortada koymadi cocuguna bakiyor ayni eve tasindilar felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sevişmiyorum lan bidaha bunebe 2 tane prezervatif takıcam olmadı üst üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 SNA1L said: kimlerle sevisiyon abi sen? kimlerle seviştiğinin bir anlamı yok kimden ne çıkıcağını bilemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 belli olmaz bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Sevişte düzgün insanlarla seviş işte yani hamilelik bu dertlerin en kolay çözümlenebileni. Yani kız hamile kalabiliyorsa korundugun halde sana da her turlu mikrop geçebilir demek aslında. Suark said: sevişmiyorum lan bidaha bunebe 2 tane prezervatif takıcam olmadı üst üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bel soğukluğu bile kaparsın la... ki bunu her kadından kapma ihtimalın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 başına bişey gelene kadar dışarı boşalmaya devam edeceklere selam, başına bişey gelmiş olanlara da geçmiş olsun(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 _Rave said: eklego said: hayır kendinin belli bir sene evvel benzer bir sevişme sonucunda dünyaya geldiğini bilmiyorsan ne uraşıyorsun anlamam Bana hiç söyleme bile abi şunu.Doğumumdan 9 ay çıkarınca annemle babamın düğününün 2 ay falan öncesine denk geliyo:( ahaha daha güzel severek arzulayarak yapmislar seni. sen bir ask cocugusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya orası öle ona dikkat edioz, zaten tetenek adamım ben, hiv korkusu geçirmiş adamım. Töbebillah tanımadığımla beraber olmam korunsam bile. de bu hamilelik olayı fena =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hamilelik-Bel soğukluğu-Hiv-sarılık Bugün hiçbi pati seks yapmıyacak o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cok yapıyoz da sanki dfslşhşsdfhisdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 gerci herkesin maşallahı varmış bi ben bi dasaa bi serkan herhalde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 dasaa da öle deil ki olm nutella yersen olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Suark said: sevişmiyorum lan bidaha bunebe 2 tane prezervatif takıcam olmadı üst üste ibretlik bir topic oldu öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bukadar sekse bide hala kız fotosu konunca 20 sayfa post geliyo işin kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nutella yerim" said: cok yapıyoz da sanki dfslşhşsdfhisdfh Das! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 burdaki durum biraz teçhizatın çalışmamasının çeneye vurmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 oglum patinin selameti icin benim bi kız bulmam lazım, ayda 3000 post atıyorum hıncımdan sdflik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Killer said: kondom yırtılması tam bir dram ya. saçma aspan bi alman markası kondom vardı adını bilmiyorum hollandalı biar kadaş vermişti. artık nası bi kalın ve geciktiriciliği varsa yok olyıosun resmen ortamdan. sonra bi ara hissetmeye .... z z Billy Boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eklego said: burdaki durum biraz teçhizatın çalışmamasının çeneye vurmuş hali. AHAHAHAHAHAH THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 biz hadi neyse absonun iki cocugu var lan talihsiz yorumlar bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Doğrudur Absolut tan hiç şüphe etmedim zaten.Karşında Mod olunca insanın kafasında ister istemez ''bence bu adam çok seks yapıyo'' hissi oluşuyo. edit:Gerçi dasaaa da mod lan.Loser rpsini kalıp olarak kullanmıyosa hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nutella yerim" said: oglum patinin selameti icin benim bi kız bulmam lazım, ayda 3000 posta atıyorum hıncımdan sdflik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi Allah istemeyene veriyor.Benim kuzen de 10 yıldır tedavi görüyor eşi ile birlikte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 eklego said: burdaki durum biraz teçhizatın çalışmamasının çeneye vurmuş hali. AHAHAHAHAHAH THIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 biz hadi neyse absonun iki cocugu var lan talihsiz yorumlar bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Doğrudur Absolut tan hiç şüphe etmedim zaten.Karşında Mod olunca insanın kafasında ister istemez ''bence bu adam çok seks yapıyo'' hissi oluşuyo. edit:Gerçi dasaaa da mod lan.Loser rpsini kalıp olarak kullanmıyosa hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 "nutella yerim" said: oglum patinin selameti icin benim bi kız bulmam lazım, ayda 3000 posta atıyorum hıncımdan sdflik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi Allah istemeyene veriyor.Benim kuzen de 10 yıldır tedavi görüyor eşi ile birlikte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar