Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didier Yves Drogba Tébily

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

said:
Mükemmel bir mücadeleydi ve Didier uzatma dakikalarında golünü attı. Son düdük çaldığında herkes deli gibi zaferi kutluyordu, iki kişi hariç. Ben hızla soyunma odasına, esimi aramaya koşuyordum. Sahadaki zafer kutlamalarına aldırmadan hızla peşimden koşan bir de oyuncu vardi, Didier. Bana sarılabilmek için peşimden koşuyordu. Maç bitmiş, kupa kazanılmıştı ama o sahadan hızla ayrılırken aklında sadece bir tek şey vardı; bir an önce bana sarılabilmek. O tünelde bana sarılırken ilk karşılaşmamızı mı hatırlıyordu? Ya da belki ikinci karşılaşmamızı? Beni son kez kucakladığını mı düşünüyordu? Aklından ne geçiyordu bilmiyorum ama beni buldu, birbirimize sarıldık ve ağladık.

http://www.youtube.com/watch?v=-vQADoGc_UI
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

Masticore said:

said:
Mükemmel bir mücadeleydi ve Didier uzatma dakikalarında golünü attı. Son düdük çaldığında herkes deli gibi zaferi kutluyordu, iki kişi hariç. Ben hızla soyunma odasına, esimi aramaya koşuyordum. Sahadaki zafer kutlamalarına aldırmadan hızla peşimden koşan bir de oyuncu vardi, Didier. Bana sarılabilmek için peşimden koşuyordu. Maç bitmiş, kupa kazanılmıştı ama o sahadan hızla ayrılırken aklında sadece bir tek şey vardı; bir an önce bana sarılabilmek. O tünelde bana sarılırken ilk karşılaşmamızı mı hatırlıyordu? Ya da belki ikinci karşılaşmamızı? Beni son kez kucakladığını mı düşünüyordu? Aklından ne geçiyordu bilmiyorum ama beni buldu, birbirimize sarıldık ve ağladık.

http://www.youtube.com/watch?v=-vQADoGc_UI

bunu biliyorum o zamanda şöyle düşünmüştüm Bodyguard filmini fazla izlemekten olmuş

geyy
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte siz bunu başarı olarak görüyorsunuz arkadaşlar

Drogba oynamak için gelmiyor sadece Avrupa takımı olduğu için geliyor

Belliki çin yaramamış

Kaldı ki 35 yaşındaki bir adam ne verebilir yahu 90 dk full koşup press mi yapacak ??

Siz eğer drogbanın bu saatte gelip müthiş bir futbolla ligi gol kralı olarak bitirecceğini düşünüyorsanız

Yanılıyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...