Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02259/didier-drogba_2259486b.jpg https://www.youtube.com/watch?v=9G0OAoO_cRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 servet çetin biraz daha esmer olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Zokorayla Meloyu takaslasınlar altyapıdan tam sinerji olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://s7.directupload.net/images/130125/2czl8p2w.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lugano 2 maçta da adım attırmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ama artık lugano yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bekir de attırmaz eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 opucuklere bogar,sevgi bahcelerinde gezdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi bu herif de deli frikik çekiyo. Ne çok frikikçimiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 adam ayrıca good guy beyler verdiğimiz para mosluman afrika ulkelerine yardım olarak geri dönecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 takımın forvet hattında cl gol kralı, lig gol kralı, ve kral var. bunların muhtemelen 1'i oynayacak. kaleci-defans hattındaki yedekler aykut, hakan balta, gökhan zan, sabri. ikinci stoper yedeği bile yok. neyse ihtiyaç da olmaz ehuehe kimse hücum yapmaya cesaret edemez gsye. fener de 11 önliberoyla çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 aykut kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 DoruK said: arkadaş banlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi bu ne said: CHELSEA DA FORMA GİYEN DİDİER DROGBA FENERBAHÇE 20.000 MİLYON DOLARA TRANFER OLDU.FENERBAHÇE YE TRANFER OLDUM İÇİN ÇOK MUTLUYOM.FENERBAHÇE TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ. FENERBAHÇE EN KISA ZAMAN DA İÇİNDE AZİZ YILDIRIMA KAVUŞACAKTIR.ŞİKE BİR TEK TÜRKİYE DE OLMUYOR HER BİR ÜLKEDE BÖYLE BİROLAYLAR OLABİLİYOR AMA BİZ ARTIK TEMİZ FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ.BEŞİKTAŞ,BURSASPOR VE GAZİANTEP İN UEFA DAN MEN EDİLMESİ BENİ MUTLU ETDİ.BİRAZ DA ONLAR CEZASIN ÇEKSİNLER HEP FENERBAHÇE ÇEKECEK DEĞİL.BU CEZA FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇENLERE DERS OLSUN.BU DA ONLARA KAPAK OLSUN DEDİ.DİDİER DROGBA BEN FENERBAHÇE İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM.BEN FUTBOLU FENERBAHÇE DE BIRAKMAK İSTİYORUM.EĞER BİR SORUN YAŞARSAM BENDE EMRE GİBİ BAŞKA TAKIMA TRANFER OLURUM DEDİ.AZİZ YILDIRIM BÜYÜK BAŞKAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Drogba'nın demeci gibi duruyor ama yalan gibi sanki. Ne biliyim Gaziantep'i çok takmaz sanki Drogba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bana takar gibi gelmişti ama, yanlış tanımışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi adam Chelsea'da ŞL aldı ya yapma gözünü seviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 rakibini kucumsemez abi Didi, herkese saygisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 "BU DA ONLARA KAPAK OLSUN" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 TAMAM BEYLER SİZ HAKLISINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 fizban said: bana takar gibi gelmişti ama, yanlış tanımışım. bence de sana takar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar