Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banka Tavsiyesi

Soimyr

Öne çıkan mesajlar

Bir suredir(3 sene) Ziraat bankasını kullanıyorumda son zamanlarda bana paypal kullanırken çıkardıkları bir takım sorunlar gerekse kendime öğrenci olduğum için 300-400 lira limitli bir kredi kartı çıkarmak için gittiğimde bana geliriniz ne diye sormaları (öğrencinin ne geliri olur lan?). ona rağmen 3 aydır her ay aynı gun duzenli ailemden para geldiğini gostermeme rağman bana kredi kartı çıkartmamaları olsun bankamı değiştirmek istiyorum..

aradıklarım,

1) öğrencilere 300-5-- limitli kredi kartı vermeleri
2) paypal vs ile olabildiginca sorunsuz çalısmaları
3) garanti vs gibi kalitesizlikleriyle nam salmamış olmaları.

aklımda suan işbankası ile finansbank var
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir şey var, sana ailenin düzenli para yollaması herhangi bi artı kazandırmıyor sana banka gözünde. Banka çökebileceği elle tutulur gelir kaynağı arar sana bir şey verecekken ki hem öğrencini geliri mi olur diyip hemde adamlara giydirmen biraz gereksiz. Babana söyle sana ek kart çıkartsın onu kullan daha mantıklı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Finans, DenizBonus, İş Bankası Maximum kullandım ve Paypal olsun diğer konularda olsun hiç sıkıntı yaşamadım. Bir de bana da limit filan veriyorlar niye anlamadım :D

Bu arada öğrenciysen Finansbank GO Card filan fena değil. 750 filan da limit verirler temiz. Bir de Finansbank Fix card var onda da yıllık aidat filan yok o da fena değil.

Denizbank kartım GSBonus yani maç biletleri kombine için filan almıştım. Memnunum.

İş bankası Maximum yeni çıktı. O yüzden pek kullanmadım. Ancak kullandığım kadarı ile bir sorun yaşamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...