Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bir suredir(3 sene) Ziraat bankasını kullanıyorumda son zamanlarda bana paypal kullanırken çıkardıkları bir takım sorunlar gerekse kendime öğrenci olduğum için 300-400 lira limitli bir kredi kartı çıkarmak için gittiğimde bana geliriniz ne diye sormaları (öğrencinin ne geliri olur lan?). ona rağmen 3 aydır her ay aynı gun duzenli ailemden para geldiğini gostermeme rağman bana kredi kartı çıkartmamaları olsun bankamı değiştirmek istiyorum.. aradıklarım, 1) öğrencilere 300-5-- limitli kredi kartı vermeleri 2) paypal vs ile olabildiginca sorunsuz çalısmaları 3) garanti vs gibi kalitesizlikleriyle nam salmamış olmaları. aklımda suan işbankası ile finansbank var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paypal konusunda HSBC iyi. Finansbank'ta çoğunlukla takılıyor internet ödemeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 akbank 1000lira limit verdi bana axess taksit olayi flnda guzel paypaldada yillardir sorun yasamadim tavsiye ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paypalını bilmem ama halktan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ing işletim ücreti almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Şimdi şöyle bir şey var, sana ailenin düzenli para yollaması herhangi bi artı kazandırmıyor sana banka gözünde. Banka çökebileceği elle tutulur gelir kaynağı arar sana bir şey verecekken ki hem öğrencini geliri mi olur diyip hemde adamlara giydirmen biraz gereksiz. Babana söyle sana ek kart çıkartsın onu kullan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 işbankası öğrenci için en avantajlısı sanıyorum. edit; paypal olayını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Brit bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 garanti'de ne sıkıntı buldun bilemiyorum da, aşırı memnunum ben adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 lan ben öğrenciyim işim falan yok xx milyarlık kart nası verdiler bana hala çözemedim sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 iş bank pp hiç problem olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 öğrenim kredisi yada burs alıyorsan ziraat ten genç kart var ücretsiz. onu alabilirsin. 500 limit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ben Finans, DenizBonus, İş Bankası Maximum kullandım ve Paypal olsun diğer konularda olsun hiç sıkıntı yaşamadım. Bir de bana da limit filan veriyorlar niye anlamadım :D Bu arada öğrenciysen Finansbank GO Card filan fena değil. 750 filan da limit verirler temiz. Bir de Finansbank Fix card var onda da yıllık aidat filan yok o da fena değil. Denizbank kartım GSBonus yani maç biletleri kombine için filan almıştım. Memnunum. İş bankası Maximum yeni çıktı. O yüzden pek kullanmadım. Ancak kullandığım kadarı ile bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 american express var bende en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 akbank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 akbank karalisteye girdigim halde 500den 1000 yapti benim limiti.bi ışık gördü demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 vaperon said: Paypal konusunda HSBC iyi. Finansbank'ta çoğunlukla takılıyor internet ödemeleri. 5-6 senedir paypalımda finans var. Hiç sorun yaşamadım. Her ay 2-3 kere kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 teb veriyor öğrenciye kefilsiz. 500tl limiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hamsilipilav said: lan ben öğrenciyim işim falan yok xx milyarlık kart nası verdiler bana hala çözemedim sdfsds harbiden ya ege kampüsünde yoldan geçene yapı kredi kart veriyor play card diye. ilginçmiş sizinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ziraa t harici hangi bankaya gitsen dayaıyacak h.i.ü. ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 işbankasında hiü yok öğrenciye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 respublik bank çünkü bana yakın 7/24 açık şubesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hiü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 rerore yazdığından beri onu düşünüyorum hıyar için üzüntü olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar