Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 1 ve 29 numarali kitaplar satilmistir arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Utanıpta kamasutra kitaplarını satışa koyamadıysan korkma alırım hepsini istediğin fiyattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BonePART said: kitapları aldım (ingilizce forgatten realmsları) 10 tane kitap dedi 10 tane kitap çıktı yeni gibi dedi paperback eskimesi sararması dışında yeni gibi kitap çıktı yarın kargoya veriyorum dedi 2 güğn sonra kitaplar elime ulaştı A++ satıcı + rep emeğine sağlık Ben de kime gitti dediydim, alamayacak olmama ragmen baya salya akittim ben onlara oturdugum yerden. Bi yabisiklik gelirse eline ondandir. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 othranax bu arada abi allah bealnı vericek 5 serilik kitabın 1 3 4 5 var 2 yok simdi bne nerden bulcam bu kitabın ikincisini eauhhuea ara lan evini bi yerde olmasınm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 oha ben görmeden satılmış vay çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tey tey bende satmıştım 55 tane ing fr kitabı geçen senelerde, şimdi hepsi e-readerda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Meov said: o büyülü kitaplara çok özendim ahah. var mı aslı denedin mi sen? hani drain life flm? Spell casting, - Ritual and Tools, - Animal Spells - Banishing Spells - Business Success Spells - Cleansing Spells, - Court case, Legal, Justice Spells - Death Spells (Yes there is much on Black Magic, for those weak of heart) Ghost, Necromancy, and Vampire Spells. - Divination Spells - Domination, Influence Spells - Dream, Astral, Nightmare Spells- The Evil Eye - Fertility Spells - Safety Spells - Gamblers Spells, and Charms - Happy Home Spells - Healing Spells - Hexes and Curses - Invisibility, and Transformation spells - Love and Seduction Spells - Luck Spells - Marriage and Divorcee Spells, - Money, Wealth, Prosperity and financial spells - Children Spells - Protection Spells - Psychic powers - Summoning Spirits - unblocking spells - weather spells bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 işe yarıyosa biz de alalım sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 siradan yantliyorum beyler xD kamasutra kitabim yok cinsel refleksoloji diye bi kitap var ama rare sayilir vermem, acik arttirmasi 30dan baslar xD bonepart abi ben o kitaplari 2005 lerde falan fuardan almistim, dolayisiyla hatirlamiyorum ne var ne yok incelemedim sonradan hic, oyle almis olabilirim kusura bakma lutfen. Amazondan falan bulabiliriz belki ara kitabini. Buyu kitaplarini soran arkadaslar icin soyleyeyim, denemesi bedava xD ama gidip de ona buna lanet aticam derseniz sonrasinda basiniza bir seyler gelirse mesuliyet kabul etmiyorum bastan soyleyeyim.xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 adamlar büyü kitaplarına para vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 malesef hocam, buyucu serisi vereyim? XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yok kardeş benim kütüphanem dışlar, kabul etmez öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BonePART said: othranax bu arada abi allah bealnı vericek 5 serilik kitabın 1 3 4 5 var 2 yok simdi bne nerden bulcam bu kitabın ikincisini eauhhuea ara lan evini bi yerde olmasınm? aha verilen rep in geri alınışını izledik asdjkljdsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Norak said: tey tey bende satmıştım 55 tane ing fr kitabı geçen senelerde, şimdi hepsi e-readerda :p abi reader felan o tadı vermiyo bana ya4 simdi yazın evlenicem en buyuk hayalim esske gibi bi kutuphane bi baza dolusu kitap var böle göz zevkimi doldurcak resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben alıştım, hatta discworld'leri alıyorum bu ara. hayvan adam 39 tane kitap yazmış, ben son bıraktığımda 7 falandı discworld dfs MasterHapLo said: olum kapisi serisi şunlarıda daha yeni 3 ay falan önce 2.el alan kitapçıya satmıştım tüm seri:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yaw beyler gediksavaslari efsanesi diye aratin iyi bi fantastik roman serisi o, diger buyu kitaplariyla alakasi yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben de evdeki kitapları satışa koyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 koyun koyun ben alırım eauheauuheahu uygun olduktan sona fiyat abi her bi boktan ocd modunda toplama aşkım var steamden oyun almaya basladığımdan beri kopya oyun bile oynayamıyorum steamde durmucaksa deymez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben senin steam bug kullandığını düşündüydüm bi ara. hangi oyuna baksam sende var. dur eve gidince liste yapayım. zamanında di ucuza kapattı tüm kitaplarımı jkfasjkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok be o kadar çok oynum yok o bonecrusherdır ben senede 2 3 oyun anca alıyorum çoğunluğu humble bundle felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 merak ettim hesapladım şimdi 5 6 senede toplam 310 tl felan para harcamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 haa doğru ya. benim beyin ilk 4 harf sonrası iplememiş sanırım olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 BonePART said: Norak said: tey tey bende satmıştım 55 tane ing fr kitabı geçen senelerde, şimdi hepsi e-readerda :p abi reader felan o tadı vermiyo bana ya4 simdi yazın evlenicem en buyuk hayalim esske gibi bi kutuphane bi baza dolusu kitap var böle göz zevkimi doldurcak resmen Bu akmar pasajinin ust girisinin oldugu sokakta iki dukkan sagda bi yer var kocaman. "N" ile basliyor adi. Nazmi mi nizam mi oyle biseydi, hatirlayamadim bir turlu. Neyse, orasi getiriyor ingilizce kitap baya uygun fiyata. Direkt rafta bulma ihtimalin bile var 5-6 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nezih ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 evet arkadaşlar kitap satışları son hızla devam etmektedir, 6 kitap ve üzeri alana süpriz hediyelerle karşınızdayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar