Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir sürü kitap Satışı

Othranx

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

kitapları aldım (ingilizce forgatten realmsları)
10 tane kitap dedi 10 tane kitap çıktı
yeni gibi dedi paperback eskimesi sararması dışında yeni gibi kitap çıktı
yarın kargoya veriyorum dedi 2 güğn sonra kitaplar elime ulaştı

A++ satıcı
+ rep
emeğine sağlık

Ben de kime gitti dediydim, alamayacak olmama ragmen baya salya akittim ben onlara oturdugum yerden. Bi yabisiklik gelirse eline ondandir. hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Meov said:

o büyülü kitaplara çok özendim ahah.

var mı aslı denedin mi sen?

hani drain life flm?

Spell casting, - Ritual and Tools, - Animal Spells - Banishing Spells - Business Success Spells - Cleansing Spells, - Court case, Legal, Justice Spells - Death Spells (Yes there is much on Black Magic, for those weak of heart) Ghost, Necromancy, and Vampire Spells. - Divination Spells - Domination, Influence Spells - Dream, Astral, Nightmare Spells- The Evil Eye - Fertility Spells - Safety Spells - Gamblers Spells, and Charms - Happy Home Spells - Healing Spells - Hexes and Curses - Invisibility, and Transformation spells - Love and Seduction Spells - Luck Spells - Marriage and Divorcee Spells, - Money, Wealth, Prosperity and financial spells - Children Spells - Protection Spells - Psychic powers - Summoning Spirits - unblocking spells - weather spells

bu ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

siradan yantliyorum beyler xD
kamasutra kitabim yok cinsel refleksoloji diye bi kitap var ama rare sayilir vermem, acik arttirmasi 30dan baslar xD

bonepart abi ben o kitaplari 2005 lerde falan fuardan almistim, dolayisiyla hatirlamiyorum ne var ne yok incelemedim sonradan hic, oyle almis olabilirim kusura bakma lutfen. Amazondan falan bulabiliriz belki ara kitabini.

Buyu kitaplarini soran arkadaslar icin soyleyeyim, denemesi bedava xD ama gidip de ona buna lanet aticam derseniz sonrasinda basiniza bir seyler gelirse mesuliyet kabul etmiyorum bastan soyleyeyim.xD
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Norak said:

tey tey bende satmıştım 55 tane ing fr kitabı geçen senelerde, şimdi hepsi e-readerda :p

abi reader felan o tadı vermiyo bana ya4
simdi yazın evlenicem
en buyuk hayalim esske gibi bi kutuphane
bi baza dolusu kitap var
böle göz zevkimi doldurcak resmen

Bu akmar pasajinin ust girisinin oldugu sokakta iki dukkan sagda bi yer var kocaman. "N" ile basliyor adi. Nazmi mi nizam mi oyle biseydi, hatirlayamadim bir turlu.

Neyse, orasi getiriyor ingilizce kitap baya uygun fiyata. Direkt rafta bulma ihtimalin bile var 5-6 dolara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...