Rerore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tavuğu yıkayıp galate ununa batırıp kızartıyorduk
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ekmek arasına salça sürüyorum ben bazen heyecan olsun diye üstüne evde baharat falan kaldıysa onlardan da serpiyorum.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 (gastronomi okuyorum) fransız mutfağı dersinde baya bi side dish yaparken pane yöntemini uyguladık. hocanın genel verdiği pane tarifi; una bula fazlasını üzerinden al, yumurtanın akının içerisine katalist görevi görüp daha çok kabarması için 1 çimdik tuz ile çırp sonra batır, en son da galeta ununa bulayıp garnitürün cinsine göre shallow yada deep frying uygula şeklindeydi. belki bütün yumurta çırpılarakta yapılıyordur bilmiyorum onu :) hoca bu şekilde anlatmıştı.
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 fırın torbası alıyosun içine her bişiyi koyuyon pişiyo yiyosun.
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 benim soslu tavuk tutosu vardi sosu olmayan o cok pratik.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Evlenirsem sırf beleş yemek yüzünden evlenirim
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 SNA1L said: benim soslu tavuk tutosu vardi sosu olmayan o cok pratik. ashdsdha hatırladım
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 O nası paradoks lan sosu olmayan soslu tavuk?
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?25,6203312
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tavuk fileyotu alıyosun yumurtaya daldırdıktan sonra galeta ununa buluyosun ortasını yarıp içine kaşar peyniri ve pastırma koyuyosun sonra fırına atıp bekliyosun hmppfs
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 _Rave said: O nası paradoks lan sosu olmayan soslu tavuk? http://forum.paticik.com/read.php?25,6092245 sdf
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Jaegerjaquez said: tavuk fileyotu alıyosun yumurtaya daldırdıktan sonra galeta ununa buluyosun ortasını yarıp içine kaşar peyniri ve pastırma koyuyosun sonra fırına atıp bekliyosun hmppfs fırına nasıl atıyosun direk fırın tepsisine mi koyuyoruz? Kaç derecede? Kaç dk? Tepsiyi yağlıyo muyuz? Ya da fırın torbasına mı koyuyoruz? AÇIKLA!
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 altına yağlı kağıt koy, yolla fırına işte
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yapışmasın diye fırın tepsisine hafif bi zeytinyağı dökülebilir tabi torbaya falan gerek yok ısıyı da kendin ayarla işte afsad 200 derecede 50-60 dk pişirsen olur heralde ben saat tutmuyorum pek arada bakıyorum olmuş mu diye tipinden anlıyorum afasd
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 200 derecede 60 dk. Elektrik faturasını öm atarım kanka :P
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 200 çok oldu galiba ya kaç derece yapıyodum lan unuttum
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tavuk 200 derecede en az 50dk da pişer
Öne çıkan mesajlar