Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 loot topladik biz biraz da kafamiza caktilar cok fena karanlikta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 totemic said: twiç çok deli asdf adamlar çok komik az izledimde oyunda güzel olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 öf çok karanlık hiç loot yok felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hani zombiler ya yarım saattir geziyor adamlar zombi göremedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 izledim 10-15dk, dolaşıp bi şeyler aryıp duruyolar başka bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://www.destiny.gg/ destiny streamliyo, yeni girdi ve evin içindeyken adamın biri çıktı karsısına, yumruklamaya basladı bunu evin içinde kovaladı yumrukla. Ve kanalık gerçekten korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 fps ne alemde şehirde falan kanser ediyor mu yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Akıyor valla oyun, Cherno'yu bilmediğim için henüz bir şehre denk gelemedim ama, gelince bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 7thBreath said: fps ne alemde şehirde falan kanser ediyor mu yine ? arma2dekine göre cok daha iyi fps optimizasyonu tam yapılmadığı halde su anda. sehirde haliyle biraz düsüyor su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 xxbar said: iyi fikir kardeşim..sen ayrıl şöle bi. abi kahkaha attim suna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyun bir bana mı rezil geldi? 2 saattir geziyorum ne loot var ne zombie baydı sıktı çıktım ayrıca çok garip ses bugları falan var zibilyon tane bug var vay anam vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 pişman oldum verdiğim paraya bu ne mınaki keşke bf4 alsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi alpha oynuyosun gayet normal saydıkların. loot konusundada ben sıkıntı cekmedim pek ki total 1 saat oynamısımdır daha night timeda. gecen haftaki streamda rocket anlattı zaten ses bugi var loot tam olarak dagıtılmadı etc diye. biraz sabır pls hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben de şöyle bir baktım da, ı ıh, şu anki haliyle oynarsam soğurum direk. hani sonrasında toplayıp iyi olabilir belki ama, bilmiyorum bir kademe ileriye taşınmış gibi gelmiyor oyun bana izlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Grim aldin mi sen bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Grimnax said: abi alpha oynuyosun gayet normal saydıkların. loot konusundada ben sıkıntı cekmedim pek ki total 1 saat oynamısımdır daha night timeda. gecen haftaki streamda rocket anlattı zaten ses bugi var loot tam olarak dagıtılmadı etc diye. biraz sabır pls hehe ses bugi eger oldukten sonra canlaninca konusmalarinin tum herkesin duymasi ise ilk onu duzeltecekler sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi Rocket kendi dedi zaten eger progress'in parçası olmak için almıyorsanız kesinlikle almayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 SenariouS said: Grimnax said: abi alpha oynuyosun gayet normal saydıkların. loot konusundada ben sıkıntı cekmedim pek ki total 1 saat oynamısımdır daha night timeda. gecen haftaki streamda rocket anlattı zaten ses bugi var loot tam olarak dagıtılmadı etc diye. biraz sabır pls hehe ses bugi eger oldukten sonra canlaninca konusmalarinin tum herkesin duymasi ise ilk onu duzeltecekler sanirim oda var bnirde phantom zombie sesleri geliyor arada sehirlere yakınken fln. aynen xunnun dediği gibi rocket anlattı streamda buglarla kesinlikle karsılasıcaksınız ugrasamam diyorsanız almayın dedi birkac kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ya ben en kötü mod halinden beri hiçbi geliştirme olmamıştır o seviyede bişey olur diye aldım keşke almasaydım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 amma pişman oldun ha çıkarıp vurcam masaya şimdi 30 dolar dasd ilerde oynayacaksın işte dursun kenarda. early alpha purchase'lere bonus falan gelir belki hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 En büyük sıkıntı loot eksikligi su an, ciddi ciddi çok fazla boş heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 lootu çözseler biraz zombie ekleseler oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bide flashlight ısıgının duvarların arkasından parlaması. Evin içinde açarsan direk görünüyosun abi çok komik aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben oyun nasıl bu kadar erken bi safhada onu anlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 alpha abi beta bile degil alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar