Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7thBreath said:

fps ne alemde şehirde falan kanser ediyor mu yine ?

arma2dekine göre cok daha iyi fps optimizasyonu tam yapılmadığı halde su anda. sehirde haliyle biraz düsüyor su anda
Mesaj tarihi:
oyun bir bana mı rezil geldi? 2 saattir geziyorum ne loot var ne zombie baydı sıktı çıktım ayrıca çok garip ses bugları falan var zibilyon tane bug var vay anam vay
Mesaj tarihi:
abi alpha oynuyosun gayet normal saydıkların. loot konusundada ben sıkıntı cekmedim pek ki total 1 saat oynamısımdır daha night timeda.
gecen haftaki streamda rocket anlattı zaten ses bugi var loot tam olarak dagıtılmadı etc diye. biraz sabır pls hehe
Mesaj tarihi:
ben de şöyle bir baktım da, ı ıh, şu anki haliyle oynarsam soğurum direk. hani sonrasında toplayıp iyi olabilir belki ama, bilmiyorum bir kademe ileriye taşınmış gibi gelmiyor oyun bana izlediğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Grimnax said:

abi alpha oynuyosun gayet normal saydıkların. loot konusundada ben sıkıntı cekmedim pek ki total 1 saat oynamısımdır daha night timeda.
gecen haftaki streamda rocket anlattı zaten ses bugi var loot tam olarak dagıtılmadı etc diye. biraz sabır pls hehe

ses bugi eger oldukten sonra canlaninca konusmalarinin tum herkesin duymasi ise ilk onu duzeltecekler sanirim
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Grimnax said:

ses bugi eger oldukten sonra canlaninca konusmalarinin tum herkesin duymasi ise ilk onu duzeltecekler sanirim

oda var bnirde phantom zombie sesleri geliyor arada sehirlere yakınken fln. aynen xunnun dediği gibi rocket anlattı streamda buglarla kesinlikle karsılasıcaksınız ugrasamam diyorsanız almayın dedi birkac kere.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...